Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim kızlar...resim dersine gittim geldim bgn artık kara kalem den boyamaya geçtim sonunda renklendirmeye başladım resimleri çok zevkli oluyor kafam öle bi dağılıyor ki anlatamam..insanın sevdiği bişeyi yapması çok şahane..ben bunu araştıracam eğer milli eğitimden sertifika gibi bişey alınabiliyorsa ilerde atölye tarzında bi yer açmak istiyorum hem öğretmek hem satmak için...
sizler nasılsınız bakalım....

benimde aslııııııııııııı

benim dee ama şimdi uyursam gece uyuyamam gece uyuyamassam sabah kötü oluorm

aynen bende bide hava kapalı bugün katr başladı lapa lapa acaba yarın okul tatil olur mu ki :26::26::26:

hoşgeldin cnaım ooh ohh ne güzel
resim yapmak güzeldir
ev arkadaşım resim öğretmeni onla ben okulda resim kulübündeyiz
ebru yapcaz kulüpte

harika fikir bebek süpersin valla..

ne güzel ben de çok istiyorum resim öğretmeni olmayı eşim de gir sınavlara ol diyor acaba seneye hazırlansam mı bilemedim..örgün olduğu için gözüm korkuyor biraz....

ne güzel ben de çok istiyorum resim öğretmeni olmayı eşim de gir sınavlara ol diyor acaba seneye hazırlansam mı bilemedim..örgün olduğu için gözüm korkuyor biraz....

kızlar bgn çok az yedim ama açlıkta hissetmedim
sabah 1 dilim beyaz peynir 3 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı ayva marmelatı 1 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı çay
ara 1 litre su içtim
öğlen de 1 kupa çay içtim (ama sabah 11 den 3e kadar kurstaydım o yüzden öğle yemeğim yok)
arada 1 dilim ama çok ince bir dilimdi parmağım kalınlığında kek
akşam 5 yk kereviz yemeği
şimdide 1 adet portokal yiycem

kızlar ben çıkıyorum 45 dk eliptik yapacam 30 dk da plates yaparım bgn kocişim geç gelecek evde yanlızım :))
yanlızlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkk

amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…