- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.241
iyiyim kuzum :)
ohhhhh 101 oynayarak yemek hazırlıgını beklemek..kim yapıyo yemekleri:)
anneannem yapıyo bugğnlük
hayırlı ossunnn
iyiyim canım dün dopingi aldm erkek arkımdanDD yoksa aramız kötüydü ben de üzgündüm
çookk uykuumm var yaaaaaa
çookk uykuumm var yaaaaaa
benim dee ama şimdi uyursam gece uyuyamam gece uyuyamassam sabah kötü oluorm
benimde aslııııııııııııı
benim dee ama şimdi uyursam gece uyuyamam gece uyuyamassam sabah kötü oluorm
ben geldim kızlar...resim dersine gittim geldim bgn artık kara kalem den boyamaya geçtim sonunda renklendirmeye başladım resimleri çok zevkli oluyor kafam öle bi dağılıyor ki anlatamam..insanın sevdiği bişeyi yapması çok şahane..ben bunu araştıracam eğer milli eğitimden sertifika gibi bişey alınabiliyorsa ilerde atölye tarzında bi yer açmak istiyorum hem öğretmek hem satmak için...
sizler nasılsınız bakalım....
ben geldim kızlar...resim dersine gittim geldim bgn artık kara kalem den boyamaya geçtim sonunda renklendirmeye başladım resimleri çok zevkli oluyor kafam öle bi dağılıyor ki anlatamam..insanın sevdiği bişeyi yapması çok şahane..ben bunu araştıracam eğer milli eğitimden sertifika gibi bişey alınabiliyorsa ilerde atölye tarzında bi yer açmak istiyorum hem öğretmek hem satmak için...
sizler nasılsınız bakalım....
aynen bende bide hava kapalı bugün katr başladı lapa lapa acaba yarın okul tatil olur mu ki :26::26::26:
hoşgeldin cnaım ooh ohh ne güzel
resim yapmak güzeldir
ev arkadaşım resim öğretmeni onla ben okulda resim kulübündeyiz
ebru yapcaz kulüpte
aynen bende bide hava kapalı bugün katr başladı lapa lapa acaba yarın okul tatil olur mu ki :26::26::26:
hoşgeldin cnaım ooh ohh ne güzel
resim yapmak güzeldir
ev arkadaşım resim öğretmeni onla ben okulda resim kulübündeyiz
ebru yapcaz kulüpte
ben yokum diye kimse gelmemiş bugün dayaklıksınız ha
ben sabah erkenden kalktım.gittim sporumu yaptım.eve geldim yemek yaptım.şimdi de evi toparlayıp okula gitcem.ne hamaratım değil mi
merhaba cnm :)))))) çok mutlu oldum..oo hatırlanmak çok önemli cnm..Allah hep mutlu etsin:)
amin canım:)
evet canım :))) amin :))
ben cıkarmıcam gelinliği
cnım benim ne kdr düşünceliymiş eşin.Allah mutluluğunuzu daim etsin.:)
ay ne güzel.Allah bozmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?