Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:2dilim çavdar 1tatlı kaşığı reçel../// öğle 2 kepçe pilav üzerine 3 yk yoğurt 1 ykpulbiber/// akşamda 1 tabak kurufasulye yicem

oooo süpersin canım bu ne hamaratlıkkk
ellerine sağlık cınımmmmmmmmmmmmmm

nasılsınızz kızlarrrrrrrrrrrrr
ilkoşşşşşş napiyorsunnnnnnnnn

tşk edrm canım bu hafta kötüyüz artık haftaya bir atak yapmamız lazım
valla benden atak beklemeyinn artık çok yavaş gidiyorrr=)))))))))))))

ben geldim nasılsınız kızlar
hoşgeldin ilkincimm naberrrrrrrrrrrr

bende öğlen etli yaprak sarma yaptım oh ohhhh bi özlemişim ki ne zamandır yapmıyordummmmmmm

Geçmiş olsun canım hayırdır nesi var oğlunun? akşamı yemeyince haliyle menün az olmuş ama sağlık olsun tabii.

canım oğluma 2 günün sonunda sinüzit teşhisi kondu.ateşten kavruldu çocuk.alerjisi de var ilaca ateş düşürücü de veremiyorum.ama şimdi iyi çok şükür.senin çiçek açmışlar nasıl oldular

ellerine sağlık canım

canım artık spor yapsakta ilk baştaki gibi gitmiyor kilolar ben zaten hep 58 50 kilo arasında olmuştum eski kiloları vermesi zor oluyor
ayy bencede yaaa bende veremiyorum bi türlüü 100 gramcık hehehhe..ee yani haöile kaldığımı öğrendiğimde 58 dim hahah

ayy canım ya herkesler hasta bu araaaa.geçmişopsunnnnnnnnnnnn

selam kızlar
burası berbat tüm gün kar yağdı tipi var taşımalı öğrencilere tatil oldu
sivasa araba gitmedi yollar kapalı
ev arkadaşımda gidemedi babası yurt dışında çalışıyor izinli burda yarın akşam gidecek eğer sabahda arabalar gitmezse başka araba yok babasını göremeyecek kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…