- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.841
aman o pompalarla da pıs pıss kırk saatte çok sıkıcı bişey yaaaaaaaa uğraşılcak gibi değil beee..allahtan kullanmadım bu zamana kadar şimdi bi haftasonları mecburennn..özge be bu ayşenin öğrenmeye niyeti yok bencee bebik istemiyo kiiiiiiii halbuki bi bilse nasıl güzel bişeyy=)dayanamaz bu akşamm başlar yapım aşamasına hehhe
adana kebap.kahvaltıdan bahsetmek bile istemiyorum.normalde asla kahvaltıda çok yiyemem mümkünse kahvaltı da yapmam ama şu kadar söyleyeyim kahvaltı hakkında 3 yıldır böyle bir kahvaltı yapmadım.
bi işe yarayacagını dsunmuyorumsevgililerim bi bakın hele. diyet band diye bişi var. ben bir ara yarım kutusunu kullanmıştım sanki işe yarıyordu diye hatırlıyorum. siz kullandınız mı yada kullanan tanıyor musunuz
olsun 1 günden bişey olmaz (yani umarım)
hehyaaa ne zor oluyor o zaman benim ki bi yapıyordu boynuna kadar allaam deliriyordum hemen soyup banyoya götürüyordum ben :)) antalyada olmanın faydaları allahtan bitti o dönem genelde diş çıkarmaya yakın öle oluyor canım seninkinin dişleri ne durumda..
ama sende icraat yok bebişimmmm koca haberi beklioz yokkkcanım ne güzel bak zayıfsın sevinmen lazım
bekleriz canım hergün gel yardımımız olur birbirimize
ben öğrenmek istiyorum yaaaaaa
hazalcım sneinle aynı durumda yeşil oda 2 kilo vermek istiyo seninde 2 kilon kaldı sende mi dayaklıksın o zaman
hehehehee hekesin kendine göre bi kilosu oluyor canım..dün bana gelen bi arkadaş vardı boyu 1.64 kilosu 53 şimdi normal gözüküyor yazınca ama deel işte yağları sağdan soldan fışkırıyordu 4 kilo vermem lazım diyo şaşırdım kaldım kilom 53 diyince şok oldum zati ben 53 olunca bişiyim kalmıyo yani düşün..kemik olayı çok farkettiriyor kiloda..
hmm anladım canım ben kaçirmişimm rahatsızlığını tamam o zaman zayıfla izin veriyorum hehehheeyok kızzz öyle deme .. pko hastası olduğum için gramlar bile çok değerli... 60 kilodan 54e düştüm hala vermem gerekli
takip edeceğim kızlar sizi yarışmlar hoşuma gider..
benim kahvaltım seninkini döver hehehemenumu yazıp cıkam yarın gorusuruzz
kahvaltı açık büfe
3 dilim peynir
yarım yumurta
3-4 zeytin
1 poğaca
1 dilim ekmek
1 dilim salam
2-3 dilim patlıcan kızartması
ikindi
2 parmak tavuk eti
3-4 dilim fırında patates
2 dilim ekmek
hahahahah yaramaz kızzzzzzz cadıııııııııııııı=) benim için de ısır totiştennnaboooooovvv benim kızın sesi çıkmıyordu bi baktım da ıslak mendillerin hepsini çıkarmış paketinden bi birini emiyor bi birini...cadı yaa ben bi totosunu ısırayım şunun...
hoşgeldin cicimmmmmmmmerhaba kızlar.ben geldim.tüm gün dışardaydım.geçmiş yapiim geliyorum
bu çok güzel bi haberrrrrrrrrrrrr=)birilerininn farketmesi çok gğzel oluyor ya insan havalara giriyor mesela ben=)bu arada dün eski okuldaki arkadaşlarımla buluştum yaklaşık 2 aydır görüşmüyorduk.çok zayıflamışsın dediler.çok sevindim.bu arada toplandığımız arkadaş neler yapmıştı bir görseydiniz.kendimle gurur duyuyorum çünkü sadece tuzluların tadına baktım kesinlikle tatlı yemedim.canım da istemedi aslında ayrıca kilo vermişsin demelerinin de etkisi oldu.yalnız bugün kelimenin tam anlamıyla sapıttım
aynen canımmmm çok güzel benim tarifimden çok daha güzellhehehe ay sevindirik oldummm
begendiniz mi çok yumuşak guzel oluyo dimi
İyi akşamlar arkadaşlar,ben geldim bi geçmiş yapıp mesajları saydım ve şimdi burdayım,bütün gün kitap okudu gözlerim çatallanmış yahu..
18.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
Salihacım güzel olur bence de bu fikir biraz daha heyecan katar işe.Günaydın kızlar.. Asli şu hedef koyma işini tekrar yapsakmi? Cuma bildirim yaparken haftayaki hedef kilomuzu belirtsek.. Hedef koyarken daha fazla motive oluruz ne dersin
İyi akşamlar arkadaşlar,ben geldim bi geçmiş yapıp mesajları saydım ve şimdi burdayım,bütün gün kitap okudu gözlerim çatallanmış yahu..
18.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?