- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.881
görevimi yerine getirmediğim için cezalıyım1
karışım mı hazırlasak metabolizma hızlandırıcı
hoşbuldum bitanem. ben de çok özledim ya kız kardeşlerim gibi olmussunuz:)
evet bu hafta bi taraflarımı sıkıcam. 10 gündür yediklerimi yazsam ana britanica kalınlıgında cilt olur
:) öyle oldu yaa miyuwwsen cezayamı kaldın dayanamam
valla umarım sen haklısındır canım ama bana gayet almışım gibi geldi. yarım tepsi baklava bile yedim bir oturuşta. eve geldiğimde 125.5 tim ama sabah tekrar bakıcam ben sabahları yaklaşık 500 gr daha az çıkarım. bu mantıkla 125121 ile gitmiştim eskişehire. yani 4 kilosu da regl den değildir bence. ama 2 hafta kadar kasmayı planlıyorum. gelecek cuma kilo bildirimi yapmazsam sonraki cumaya kadar 121 e geri dönerim.
diyet bandı alayım diyorum ama kullanan var mı bilemedim. o sitelerdeki yorumlara da güvenmem ben. yorum yazsınlar diye ayda 500 tl para alan insanlar oldugunu duydum.böyle kullanmadıkları ilaçlar yada gitmedikleri doktorlar hakkında gittim çok iyidir falan diyip bu yolla para kazanıyorlarmış.
ama sizlerin fikrine güvenirim o yuzden sordum diger mesajda
halley mi yedin cicim:):) afiyet olsunkahvaltı2 dilim tam bugday1,5 kk peynir2 y.k. acılı sos4 adet yeşil zeytinöğle1 elma1 halleyarasarma sararken 2 adet sarma 2y.k. sarma içiakşambol marul ve roka15-20- hamsi
adana kebap.kahvaltıdan bahsetmek bile istemiyorum.normalde asla kahvaltıda çok yiyemem mümkünse kahvaltı da yapmam ama şu kadar söyleyeyim kahvaltı hakkında 3 yıldır böyle bir kahvaltı yapmadım.
menumu yazıp cıkam yarın gorusuruzz
kahvaltı açık büfe
3 dilim peynir
yarım yumurta
3-4 zeytin
1 poğaca
1 dilim ekmek
1 dilim salam
2-3 dilim patlıcan kızartması
ikindi
2 parmak tavuk eti
3-4 dilim fırında patates
2 dilim ekmek
İyi akşamlar arkadaşlar,ben geldim bi geçmiş yapıp mesajları saydım ve şimdi burdayım,bütün gün kitap okudum gözlerim çatallanmış yahu..
18.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
halley mi yedin cicim:):) afiyet olsun
iyi geceler cınımm slm söyle enişteye :)ben çıkıyom kocişim bıdırdanıyo bilgisayar başında gözünü bozdun diyeeeeiyi gecelerr
afiyet olsun canımm ne diyim güzel işte:)sabah-öğle2 dilim ekmekten tost5 zeytin1 tatlı kaşığı reçel1 bardak çayara 1 elmaakşamavuç içi kadar tavuk1 kase yoğurtara2 bardak çay1 avuç kuruyemiş
afiyet olsun canımm ne diyim güzel işte:)
iyi geceler canımm.. Tatlı rüyalarsağol canım bende çıkayım öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?