- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.001
nasıl anlatacagimi bilmiyorum:) anneme kur yapim babami ikna etsin :)
Salihacım hoşgeldin canım nasılsın?
mrb kızlar sizde hoşgeldiniz.. kız annem makarna pişirdi şimdi :) napim ben şimdi :)mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı
Aslı ve Saliha size bir sorum olacak canlarım,neden sizin nicklerin sonunda + işareti var,merak ettim yahu...
mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44
nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı
biz sizden daha kiloluyuz o yüzden :)
kızlarr bende kilo aldımm biliyormusunuzzzz:))) hehe ama söylemeyeceğim nekadar aldığımı sadece şunu bilin doğum yapar yapmaz buradayım :)
babam öyle düşünüyor haklısın..canım ben uzun süredir diyetteyim de ailene emoşun dediği gibi üüzntüden sanırlar
Ben hiçbişey yapmadım ilkin,okula gittim,geldim,yemek yedim derken akşam oldu,okul çok soğuktu bugün nasıl üşüdüysem evde de devam etti,daha yeni ısındım sayılır,sen nasılsın,senin branşın neydi canım ya ben hatırlayamadım da:44:.
biz sizden daha kiloluyuz o yüzden :)
kızlarr bende kilo aldımm biliyormusunuzzzz:))) hehe ama söylemeyeceğim nekadar aldığımı sadece şunu bilin doğum yapar yapmaz buradayım :)
ye tabi:)))))) ama azzz hehee üzülmesinler şekerimmmrb kızlar sizde hoşgeldiniz.. kız annem makarna pişirdi şimdi :) napim ben şimdi :)
kıyamam sana gel ben sana sarılayım sıcacıkk olursunnnnnnnnnnnnnn :))))arkadaşlık istediği gönderiklerinin yanında + oluyor o yüzden canım
uykulu üşüyor bu elma şekeri sen nasılsın canım
İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44
nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı
mrb kızlar sizde hoşgeldiniz.. kız annem makarna pişirdi şimdi :) napim ben şimdi :)
hehe boşver kuzucum ben toptan söylerim şimdi boşversöyle sen canım bi bakalım dönüşte kaç kilo alarak dönecen
hehe boşver kuzucum ben toptan söylerim şimdi boşverDD
İngilizce benimki de canım.hmm hafta sonu yakmamışlardır kaloriferleri zor ısınırben de iim uykusuzum brz.h. sonu girince araya uyku düzenim gidio.edebiyat canım bnm branşım seninki,?
Sanki benimki aşağı olur senden üç artı da benim olurhehehehe o zaman benim yanımda üç artı olmalı
canımmm Allah iylik versinn hep güzel şeyler duyayım sizden, bende iim çok şükürrr güzel gidiyor şimdilikkkkkk,İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?
kıyamam sana gel ben sana sarılayım sıcacıkk olursunnnnnnnnnnnnnn :))))
ben iim fıstık komşudaydım yenice geldim şimdide takılıyorum
canımmm Allah iylik versinn hep güzel şeyler duyayım sizden, bende iim çok şükürrr güzel gidiyor şimdilikkkkkk,
çok fenaaa iştahım açıkkkk okadar dayanamam 3 ay ancak dayanabildim hehe:))
13.haftadayım canım dediğin gibi 3.aydayım
demek sonun parlak
canım dikkat et çok kilo alma bak sonra sen zorlanırsın
Canlarım herkese iyi geceler ben çıkıyorum biraz da kitap okuyup yatarım,yarın kimse kaçamak yapmasın haaaaa,öptüm herkesi.
dur gelemmm
şaka bir yana ellerim niye ısınmıyo benim ya
oyy yerim ben o bebişi yaa:)) olsun cnm sağlıklı olsun da:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?