Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr bende kilo aldımm biliyormusunuzzzz:))) hehe ama söylemeyeceğim nekadar aldığımı sadece şunu bilin doğum yapar yapmaz buradayım :)

Aslı ve Saliha size bir sorum olacak canlarım,neden sizin nicklerin sonunda + işareti var,merak ettim yahu...

arkadaşlık istediği gönderiklerinin yanında + oluyor o yüzden canım

mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44
nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı

uykulu üşüyor bu elma şekeri sen nasılsın canım

Son düzenleme:

hmm hafta sonu yakmamışlardır kaloriferleri zor ısınır ben de iim uykusuzum brz.h. sonu girince araya uyku düzenim gidio.edebiyat canım bnm branşım seninki,?

mrb kızlar sizde hoşgeldiniz.. kız annem makarna pişirdi şimdi :) napim ben şimdi :)
ye tabi:)))))) ama azzz hehee üzülmesinler şekerimm

arkadaşlık istediği gönderiklerinin yanında + oluyor o yüzden canım

uykulu üşüyor bu elma şekeri sen nasılsın canım
kıyamam sana gel ben sana sarılayım sıcacıkk olursunnnnnnnnnnnnnn :))))
ben iim fıstık komşudaydım yenice geldim şimdide takılıyorum

mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44
nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı
İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?

mrb kızlar sizde hoşgeldiniz.. kız annem makarna pişirdi şimdi :) napim ben şimdi :)

Yağsız olandan kendine 1 tabak ayır sarımsaklı yoğurt,nane,pulbiber dök üstüne ye bi güzel neolacak sanki diyetteyiz diye ölmedik ya,onlara açıklamazsan üzüntüden yemdiğini sanırlar kesinlikle bence de.

hmm hafta sonu yakmamışlardır kaloriferleri zor ısınır ben de iim uykusuzum brz.h. sonu girince araya uyku düzenim gidio.edebiyat canım bnm branşım seninki,?
İngilizce benimki de canım.
hehehehe o zaman benim yanımda üç artı olmalı
Sanki benimki aşağı olur senden üç artı da benim olur.

Canlarım herkese iyi geceler ben çıkıyorum biraz da kitap okuyup yatarım,yarın kimse kaçamak yapmasın haaaaa,öptüm herkesi.

İyiyiz canım senden ne haber?,nasıl gidiyor hamilelik,kilo aldım demişsin aman dikkat et daha çok erken asıl kilo 7.aydan sonra alınıyo sanırım sen 3.ayının içindeydin değil mi?
canımmm Allah iylik versinn hep güzel şeyler duyayım sizden, bende iim çok şükürrr güzel gidiyor şimdilikkkkkk,
çok fenaaa iştahım açıkkkk okadar dayanamam 3 ay ancak dayanabildim hehe:))
13.haftadayım canım dediğin gibi 3.aydayım

oyy yerim ben o bebişi yaa:)) olsun cnm sağlıklı olsun da:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…