- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.981
kızlar sabah çok erken uyandım.yeğenlerim bende onları okula gönderdim.sonra da uyuyamadım.evi de toparlayamıyorum çünkü benim hacıyatmaz oğlum uyanmaya hazır.ses yapamıyorum.eğer uyanmazsa oğluşum hemen yarım saat sonra spora gidip gelecem.inşallah kalkmaz da bugün sporumu daha erken yapabiirim
Ahh bu can anneler biz de onlar gibi olucaz sanırım çünkü annem de anneanneme kızardı "hiç durmuyosun anne azıcık otur"derdi ama şimdi aynı anneanneme benzedi.eve girdim annem uyuyordu oh dedim sessiz sessiz biraz oturur kızlara yazar sonra uyurum dedim. ama ne mümkün annem önce odasından bagırmak suretiyle sonra da yanıkma gelerek daha önce 1000000000 defa dinlediklerimi anlatıyor su an. anlıyorum onun da konusmaya ıhtıyacı var ama benim de kafa dinlemem lazım:) ne mümkün. su an aynı cumleyi 5. defa anlatıyor. diger 4 unda yaptıgım yorumu tekrarlıyorum canım annem beniğm ya.
Oyacım çok kötü bi menü be canım,bu kadar az yemen sadece vücudunu kıtlık alarmına sokar,kilo verişini zorlaştırır ileriki zamanlarda.bugün ki menum:
sabah 1 tane ülker altınbaşak( hani tahta gibi olanlardan ama 1 paket değil sadece 1 tane)
öğle: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemekı kaşığı et sote
ara: 1 küçük elma
saat30 2 tane biskrem
akşam kepekli ekmekli yağsız tost 1 bardak vişne suyu
spor yapmadım ama bütün gün koşturdum. eve şimdi geldim beynim gözümden çıkacakmış gibi agrıyor.
Ahh bu can anneler biz de onlar gibi olucaz sanırım çünkü annem de anneanneme kızardı "hiç durmuyosun anne azıcık otur"derdi ama şimdi aynı anneanneme benzedi.
Oyacım çok kötü bi menü be canım,bu kadar az yemen sadece vücudunu kıtlık alarmına sokar,kilo verişini zorlaştırır ileriki zamanlarda.
Evet Oya tatil sonrası adaptasyon biraz zor oluyor,bende 15 tatil sonrası uykumu düzene sokamadım bi zaman,seninki de alışır 1 kaç güne inşaallah.ne olsun nesli yoklugumda biriken işlerle ve işten cıkarılanlarla ugrastım tüm gün. kafam çatlayacak gibi şu an sanki içinde mızıkalar çalıyor. :)) bünye yatmaya alışmış motor açılmadı anlayacağın
Tamam canım iyi geceler biraz dinlen hadi....hadi ben kaçtım. öpüyorum seni neslicim
canım benim yemeği bıraktığına sevindim:) bol yoğurt ye canım..sevgi pıtırcıklarım bugün anladım ki 10 gün boyunca mohini gibi yiyince insan bir anda höhöyt diye kesemiyormus gırtlagını. o menude gördügünüz biskremin nedeni budur. ama sadece 2 sabah önce 2 patatesli gül böreği 2 bohça böreği milyon dilim yumurtalı ekmek ve neredeye yarım kavanoz nutella yiyen ben bugün yediklerimle eski günlere döndüm denebilir:)))hepinizi seivyore ve karanlık bir odada gözlerini kapatıp baş ağrısının geçmesini bekliyoreye dogru yol alıyoreeeeee
afiyet olsun güzelsabah1 kase nesfit yarım yağlı sütleöğle1 dilim ekmek 1 kaşık nutalla1 kaşık krem peynir1 poğacaakşam patlıcan kebabı 1 porsiyonsalataelimden biraz büyük lavaş
Ben hiçbişey yapmadım ilkin,okula gittim,geldim,yemek yedim derken akşam oldu,okul çok soğuktu bugün nasıl üşüdüysem evde de devam etti,daha yeni ısındım sayılır,sen nasılsın,senin branşın neydi canım ya ben hatırlayamadım da:44:.kızlar napıosunuz bizi akrabalar yemeğe davet etmiş okul cıkısı direk oraya gittim yeni geldik neler yaptınız
nasıl anlatacagimi bilmiyorum:) anneme kur yapim babami ikna etsin :)açıkca söyle canım saglıgım için zayıflamam gerekiyo de...yoksa üzüntüden zayıfladıgını düşünür daha çok üzülürler...
Ben hiçbişey yapmadım ilkin,okula gittim,geldim,yemek yedim derken akşam oldu,okul çok soğuktu bugün nasıl üşüdüysem evde de devam etti,daha yeni ısındım sayılır,sen nasılsın,senin branşın neydi canım ya ben hatırlayamadım da:44:.
biz sizden daha kiloluyuz o yüzden :)Aslı ve Saliha size bir sorum olacak canlarım,neden sizin nicklerin sonunda + işareti var,merak ettim yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?