Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohanna sabahın köründe mi yaptın yavrum sporu. maşallah maşallah benim o saatte daha afyonum bile patlamaz be:)))

Ahh bu can anneler biz de onlar gibi olucaz sanırım çünkü annem de anneanneme kızardı "hiç durmuyosun anne azıcık otur"derdi ama şimdi aynı anneanneme benzedi.

Oyacım çok kötü bi menü be canım,bu kadar az yemen sadece vücudunu kıtlık alarmına sokar,kilo verişini zorlaştırır ileriki zamanlarda.

sevgi pıtırcıklarım bugün anladım ki 10 gün boyunca mohini gibi yiyince insan bir anda höhöyt diye kesemiyormus gırtlagını. o menude gördügünüz biskremin nedeni budur. ama sadece 2 sabah önce 2 patatesli gül böreği 2 bohça böreği milyon dilim yumurtalı ekmek ve neredeye yarım kavanoz nutella yiyen ben bugün yediklerimle eski günlere döndüm denebilir:)))

hepinizi seivyore ve karanlık bir odada gözlerini kapatıp baş ağrısının geçmesini bekliyoreye dogru yol alıyoreeeeee

ivit az ama kasten bebem 10 gün b..k unu çıkarıp 125 kiloyla yurda dönüş yaptım ayol biraz kıtlık moduna girsin bence:) kıt günler beklio o bunyeyi

Evet Oya tatil sonrası adaptasyon biraz zor oluyor,bende 15 tatil sonrası uykumu düzene sokamadım bi zaman,seninki de alışır 1 kaç güne inşaallah.

canım benim yemeği bıraktığına sevindim:) bol yoğurt ye canım..

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(7.30)
-1 dilim ekmek
-1 kaç ince dilim köy peyniri
-1 çay kaşığı fındık ezmesi
-yarım su bardağı süt

ARA
-2 kupa sıcak su
-2 kayısı ve 2 ceviz

ÖĞLEN(12.00)
-1 dilim ekmek
-4 tane ızgara köfte
-salata

AKŞAM(7.00)
-1 kase bezelye yemeği
-5,6 yemek kaşığı bulgur pilavı

ARA(8.30)
-5-10 tane fındık ve üzüm
-2 kupa çay
-yarım mandalina ve 1 dilim ayva.

kızlar napıosunuz bizi akrabalar yemeğe davet etmiş okul cıkısı direk oraya gittim yeni geldik neler yaptınız

selam kızlar nasılsınız
ben uyumuşum ya uyumasaydım donacaktım bir türlü ısınmıyordum ve hala uykum var hastalanacağım galiba

siz neler yaptınız

kızlar napıosunuz bizi akrabalar yemeğe davet etmiş okul cıkısı direk oraya gittim yeni geldik neler yaptınız
Ben hiçbişey yapmadım ilkin,okula gittim,geldim,yemek yedim derken akşam oldu,okul çok soğuktu bugün nasıl üşüdüysem evde de devam etti,daha yeni ısındım sayılır,sen nasılsın,senin branşın neydi canım ya ben hatırlayamadım da:44:.

aynı ben

ellerim hala ısınmadı ya yataktaydım bide

mihracee, rainandthesun, aynalar+, pisiq+, pinkcat87+, gamzedeniz44
nbr şeker elmalarıııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…