Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

açıkca söyle canım saglıgım için zayıflamam gerekiyo de...

yoksa üzüntüden zayıfladıgını düşünür daha çok üzülürler...

yerim senin bıdık göbüşünü

ellerine saglık canımmm

20/02/2012
kah
çok güzel başladı
2 yumurta beyazı
1 kk peynir

hastanede
1/4 simit
2 y.k. acılı kuru(kızların yedigine dayanamadım)

ögle:
1 fındık lahmacun
maydonoz ve aı turşu

ara
3 küçük tulumba

ara(eve geldim yemek hazırlamaya başladım ve cozuttum)
5 sarma
1 dilim ekmek
1 y.k.yogurt
marul maydonoz

akşam
1 dilim ekmek
6 sarma
1 tabak sulu köfte

ama sporlarım süperrrr
30 dak pisiklet
leslie1
leslie2
leslie2
leslie3
30 dak pisiklet
15 dak.yerde debelenme
toplam2,15

güzeller ben çıkıyom bu sıralar ben çok muhabbete katılamıyom affedin..
ama hepinizi seviyom

Ayyyy hakkaten hamileyken dakka başı tuvalete gimekten yoruluyodum ben yaa ama ben de gaz olmamıştı, hiç hatırlamıyorum.

doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
Yeşilcim form çaylarının içinde sinameki de oluyor sanırım ve sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliğine yol açıyormuş dikkatli kullan istersen,sürekli içemesen iyi olur.

ellerine sağlık cnım
doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
annem açaili olanı kullanıyorduu tadı güzel diyordu ama beni onlar çok fena cırcır yapıyor karnımı ağrıtıyorr

ben 3 cumadır memnun degilim kendimdennnn...

biri beni toplasın yahuuuuuuuuu

evet emoş senin yüzünden bende zayıflayamıyorum heehehhhhhhhhhhh

sabah
1 kase nesfit yarım yağlı sütle

öğle
1 dilim ekmek 1 kaşık nutalla
1 kaşık krem peynir
1 poğaca

akşam patlıcan kebabı 1 porsiyon
salata
elimden biraz büyük lavaş

bugün ki menum:

sabah 1 tane ülker altınbaşak( hani tahta gibi olanlardan ama 1 paket değil sadece 1 tane)

öğle: 1 kase çorba, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemekı kaşığı et sote

ara: 1 küçük elma

saat30 2 tane biskrem

akşam kepekli ekmekli yağsız tost 1 bardak vişne suyu

spor yapmadım ama bütün gün koşturdum. eve şimdi geldim beynim gözümden çıkacakmış gibi agrıyor.

eve girdim annem uyuyordu oh dedim sessiz sessiz biraz oturur kızlara yazar sonra uyurum dedim. ama ne mümkün annem önce odasından bagırmak suretiyle sonra da yanıkma gelerek daha önce 1000000000 defa dinlediklerimi anlatıyor su an. anlıyorum onun da konusmaya ıhtıyacı var ama benim de kafa dinlemem lazım:) ne mümkün. su an aynı cumleyi 5. defa anlatıyor. diger 4 unda yaptıgım yorumu tekrarlıyorum canım annem beniğm ya.

geçmiş olsun canım. ben bu kadar şişmanım bende insulin direnci yokmus:s ben bu bunyeleri hiç anlamıyorum zaten. umarım iyileşirsin cabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…