- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.961
Kahvaltıda babam sen diyet yapma hasta olursun dedi.. Sabah 2 dilim çavdar yedim açlıktan bayılıcan diyo.. Tabi eskiden yarım ekmekten aşağısı kurtarmıyordu beni:) alışamadılar hala:) insan gizli diyet yapamazki:)
bende sizi özlüyorum hayatım yaaaa(( genelde istirahat halindeiym nette oyun oynayıp duruyorum girincede DD
benim göbiş bazen belli oluyor bazen hiç olmuyor ama genelde belirsizz şuanda çok belliDD
gaz olayı ve wc ye çıkamama çok etkiliyor 4 gündür çıkamıyorum((
şimdik düğmelerim sonuna kadar açık oturuyorum heheD bıdık kendinii belli ediyor artıkkk sıkma beni diyorrr:)
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)
Günaydın kızlar.. Cumaya az kaldı bu hafta sıkalım dişimizı be anam :)
Ayyyy hakkaten hamileyken dakka başı tuvalete gimekten yoruluyodum ben yaa ama ben de gaz olmamıştı, hiç hatırlamıyorum.:)))) çiş olayı bitti şükür daha rahatımDD ama gaz olayı arttı DD
eee tecrübeli anne bana yardımcı ol bakim neyapmam lazım:))
kızzz sıkamıyorum hemen müdehale ediyor bıdık içimi bulandıryorr açıncaaa rahatlıyorum:)
Yeşilcim form çaylarının içinde sinameki de oluyor sanırım ve sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliğine yol açıyormuş dikkatli kullan istersen,sürekli içemesen iyi olur.doğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
aynalar..............7+
hazos87...............7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis..................7+
fiyona................7+
1.73.....................7+
pisiq.....................7+
oyagibi...................7+
emidaf............izinli
yaş23.............izinli(artık yazıcam mı?)
annem açaili olanı kullanıyorduu tadı güzel diyordu ama beni onlar çok fena cırcır yapıyor karnımı ağrıtıyorrdoğadanını kayısılı olan form çayı var kullananız var mı aranızda ? bugün aldım da bağsaklara iyi geliyor diyrlar
ben 3 cumadır memnun degilim kendimdennnn...
biri beni toplasın yahuuuuuuuuu
Ahh eminecim sen mi ben mi? 1 aydır olduğum yerde sayıyorum 3 ileri 2 geriyim,artık çantalar havada uçuşsun," menüde kaçamak olursa acımadan çantalayabilirsiniz beniiiiiben 3 cumadır memnun degilim kendimdennnn...
biri beni toplasın yahuuuuuuuuu
Ahh eminecim sen mi ben mi? 1 aydır olduğum yerde sayıyorum 3 ileri 2 geriyim,artık çantalar havada uçuşsun," menüde kaçamak olursa acımadan çantalayabilirsiniz beniiiii.
İyiyiz Oya sen nasılsın?selam millet çok yoğundu bugun malum 10 gun yoktum. eve daha yenı geldim. nasılsınız
ama sporlarım süperrrr
30 dak pisiklet
leslie1
leslie2
leslie2
leslie3
30 dak pisiklet
15 dak.yerde debelenme
toplam2,15
İyiyiz Oya sen nasılsın?
ne güzel sıcak memlekettesin canım buraları çok soğuk..
olsun burayı da ben temsil edem bari
polikistik over sendromu. bir kadın hastalığı canım yumurtlamalar nedeni daha tam belli değil nedensiz yere çatlamıyorlar içlerinde sıvı artışı oluyor ve adet döngüsü bozuluyor. adetlerin gecikmeye başlıyor. önlemi alınmazsa çok kötü durumlarda kalabiliyoruz :2: şuanlık bilinen nedenlerinde biri insülin direnci. bunu da kırmak için hem kilo vermemiz gerek hem de geldiğimiz kiloyu sabitlemek gerek ancak böyle kontrol altına alabiliyoruz..
teşekkür ederim canım...
teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?