- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.101
eve girdim annem uyuyordu oh dedim sessiz sessiz biraz oturur kızlara yazar sonra uyurum dedim. ama ne mümkün annem önce odasından bagırmak suretiyle sonra da yanıkma gelerek daha önce 1000000000 defa dinlediklerimi anlatıyor su an. anlıyorum onun da konusmaya ıhtıyacı var ama benim de kafa dinlemem lazım:) ne mümkün. su an aynı cumleyi 5. defa anlatıyor. diger 4 unda yaptıgım yorumu tekrarlıyorum canım annem beniğm ya.
ohh ne güzel kurtulmussun..bende dışarı gittim kocişin doğum günü yarın da ona hediye aldım bide pasta yapicim ona malzeme aldım=) bide kzıma rende ve mama önlüğü aldım hehehhe
canım annem içiyor o form çaylarını ama hergün değil3 günde bir falan içiyo bazedn hiç içmiyor..bence en akıllıca çözüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşiği zeytinyağı için çok faydalı hemen çıkarır
günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...
benimki taa 5 yıldan fazla oldu.. Insanlar mısır yiyince cırcır olur ben kabız oluyorum.. Milleti ishal yapan ne varsa beni kabız ediyor.. Sağolsun hazalcim 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç demiş.. Ben 1 çay bardağı birden içerdim faydasını görmezdim.. Şuan için anladığım kadarıyla sert olduğunu söyledin.. Öncelikle yarın bi bekunis al eczaneden fiyatı 2.5 lira.. Yarın kullan anlatayım devamıni..canım yardım edebilirsen çok mutlu olurum . gerçekten muzadribim. ne kadar su içsem de günde kayısı da yesem 3 günden önce çıkamıyorum. ve çok katı zorlamadan çıkaramıyorum. afedersiniz bu arada .. nasıl anlatacağımı bilmiyorum..:2: şeker ilacı kullanıyorum normalde insanları kabız etmez ama bende öncesinde de vardı yani onun neden olduğunu sanmıyorum. sen nasıl başardın çok merak ediyorum canım. hemoroid muyanesi bile yaptırdım bir çatlağım oluşmuş doktor kabız olmamaya çalış diyor ama ben uğraştıkta o geri tepiyor. hala düzene koyamadım...
öğlen kalorili omuş ama guzel :)
sadece 2 tane mi 30+2 tane mi
:))) hazalcım sevmek seni :))
kız az yiyemiyrum sorun ordaaaaD sabahevde ekmek arası sandiviç yaptım yedim geldim bürodaa yarım paket N**** (Siyahi) yedim çayla DD hala ne yesem diye bakınıyorum biryandadna gözüm saatte 12 olsada yemeğe gitsem diyorum
canım ya bende de bağırsak tembelli,ği var .. ne yapacağım bilmiyorum 3 günden aşağı büyük tuvalatime çıkamıyorum.. sinameki faydalı olur diye o form çayları içiyorum öneriniz var mı :2:
keşke bende de öyle bir şey yapsa. hemoroid olacağım diye korkuyorum
genetik canım hiç belli olmuyor kimde çıkacağı ...:2:
sabah
2 dilim çavdar
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
4 fincan rezene
öğle
tost=>
1dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağı
akşam
1tabak patates baronası
boranaatates haşlanır küp küp doğranır
üzerine kızgın tereyağı ve yoğurt
tuz pulbiber
afiyet olsun ...offfff boranayı merak ettim.hafta sonu deniycem ama ögle ögünü yemeni tercih ederdim..................
kahvaltı
1 kk peynir
2 yumurta beyazı
ögle
1 kase çorba
1 porsi. tavuk baget fırınlanmış
ara
5 adet eti burçak
akşam
1 tane sarma
20 tane sardalye balık
marul roka tere
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
emoşş naberrrrrrrrrmerhaba güzeller nasılsınızzzzzzzzzz
kayısıyı geceden suda bekletip içiyorlar acaba öyle mi denesen kiiicanım yardım edebilirsen çok mutlu olurum . gerçekten muzadribim. ne kadar su içsem de günde kayısı da yesem 3 günden önce çıkamıyorum. ve çok katı zorlamadan çıkaramıyorum. afedersiniz bu arada .. nasıl anlatacağımı bilmiyorum..:2: şeker ilacı kullanıyorum normalde insanları kabız etmez ama bende öncesinde de vardı yani onun neden olduğunu sanmıyorum. sen nasıl başardın çok merak ediyorum canım. hemoroid muyanesi bile yaptırdım bir çatlağım oluşmuş doktor kabız olmamaya çalış diyor ama ben uğraştıkta o geri tepiyor. hala düzene koyamadım...
evet evet tek sebebi sensin=))))))))))))))aaaa benmi suçluyum şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuşburnu ezmesi neymişkiii çayını bilioz da ezmesiii?sabah
2 dilim çavdar
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
4 fincan rezene
öğle
tost=>
1dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağı
akşam
1tabak patates baronası
boranaatates haşlanır küp küp doğranır
üzerine kızgın tereyağı ve yoğurt
tuz pulbiber
afiyet olsun sabah ekmek kullanmamışsın tbb
emoşş naberrrrrrrrr
kayısıyı geceden suda bekletip içiyorlar acaba öyle mi denesen kiii
evet evet tek sebebi sensin=))))))))))))))
kuşburnu ezmesi neymişkiii çayını bilioz da ezmesiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?