Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kase nesfit yarım yağlı sütle

öğle
1 dilim ekmek 1 kaşık nutalla
1 kaşık krem peynir
1 poğaca

akşam patlıcan kebabı 1 porsiyon
salata
elimden biraz büyük lavaş

öğlen kalorili omuş ama guzel :)

sadece 2 tane mi 30+2 tane mi

süper menüüüüüüüüüüüü

kapanışı yapıyım bariiiiiiiiiiiiii =))))))))) öperim hepicinizzziiiiiiiiiiii...ayşeee yarın sabah kalkıp hemen ders çalişcam kız uyanan kadar sana rapor vercem=)))))))

valla bilmem artık boş zamanlarını degerlendir artık..rahata er..kadrolu oldugunu düşün..bir daha kpss çalışmayacagını düşün..kendi maaşın olacagını ve daha geniş imkanlara kavuşacagını düşün..sürekli evde olmayacagını sosyalleşeğini düşün..yeni bebler yeni insanlar tanıyacagını düşün..İnşallah olur canım ya..ben mezun olup hemen atandım ama sözleşmeli kadroya gecmek için o nefret kpss'yle cok ugraştımm..o yuzden ne düşünsen haklısın ama gaz coklazım oluyor

bak ya zilliiiiiiiiiiiiiiiii=))hehe canım zaten az yesende vücüd kendini hazırlıyor illa alıyorsun kilo

:))) hazalcım sevmek seni :))
kız az yiyemiyrum sorun ordaaaaD sabahevde ekmek arası sandiviç yaptım yedim geldim bürodaa yarım paket N**** (Siyahi) yedim çaylaDD hala ne yesem diye bakınıyorum biryandadna gözüm saatte 12 olsada yemeğe gitsem diyorum

bende bende imajinasyon yapayımD bebişim doğsun kucağıma alayım borçların bitisn deli gibi alışveriş yapayımDD hehehe:))

günaydın kızlar nasılsınız.??sevgili takım kaptanım ve çok sevgili arkadaşlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..çünkü artık verimli olamadığımı düşünüyorum ve kilo vermem nerdeyse durdu motivasyonumda çok düşük..tam istediğim kiloya inebilmem için menülerimi bayaa bi azaltmam gerek ama ben emzirdiğim için o kadarını yapamam...kilomun şimdilik bundan daha aşağıya inebileceğini sanmıyorum..burda kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ara ara girip yine sizi takip ederim yavruşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…