- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.521
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım simitten birz az
-1 kupa sıcak su
ÖĞLEN
-1 porsiyon çökelik sündürme
-1 dilim ekmek
-1 kupa adaçayı
ARA
5-10 leblebi
kalan simitin çeyreği
AKŞAM
-4 ızgara köfte
-salata
-2 dilim ekmek
ARA
-1 meyve yerim
menun super tosun paşaa :)bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çk reçel
öğle
1 tabak pırasa
1tabak salata
ara
yarım muz
akşam
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
bol bol rezene+yeşilçay
sağol canım, hayır diyetisyene gitmiyorum ama örnek listeleri,dilara koçak'ın kitabını,muzaffer kuşhan'ın kitabını falan çok araştırdım onlara uymaya çalışıyorum ama bazen de sapıtıyorum bu haftaki gibi maalesef kilom aynı kalıyotekrar yazayım eminenin cezası arasında kaynamasın..menun cok saglıklı diyetisyene falan gidiyor musun?kendin mi ayarlıyosun?
Emine benimde başıma bu çok gelmiştir, perşembe günü 700 gr vermiş görünüyosam cumaya illa bi gıcıklık oluyodu 500 görünüyodum mesela.Ama senin verdiğin kilo süper maaşallahgünaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
Oooooo Esen hoşgeldin,kilo vermeye devam etmene sevindim,ben bu sıralar çok yavaşım baharı bekliyorum, sanki ozaman daha hızlanacakmışım gibi geliyor,soğuktan mıdır nedir uyuşup kalıyorum.merhaba hanımlar umarım herkes iyidir.ben de iyiyim.herşey yolunda yavaş yavaş gidiyor kilolarım.sabahları 1 saat arkadaşlarla spor yapıyorum akşamsa
Tuğba Özay Fitness yapıyorum 50 dakika yeni başladım ama çok etkili zamanında nasıl geçtiğini anlamıyorum.çocuklarla güle oynaya yapıyoruz hareketleri.tavsiye ederim
bugün milliyette bir yazı vardım.milliyet.com.tr buna da bakın isterseniz.haftada 200 gr ideal diyor sevindim.akşama tekrar girer kilolarınıza bakarım.hepinize sağlıklı zayıflamalar.
oya dönmüş gözünüz aydın
bitti mi Emineciğim girelim artık hehehe
günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
günaydın arkadaşlar,kilo bildirimim:80,5 geçen haftayla aynı(((
günaydın minnoslar büyük gün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?