Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tekrar yazayım eminenin cezası arasında kaynamasın..menun cok saglıklı diyetisyene falan gidiyor musun?kendin mi ayarlıyosun?

tekrar yazayım eminenin cezası arasında kaynamasın..menun cok saglıklı diyetisyene falan gidiyor musun?kendin mi ayarlıyosun?
sağol canım, hayır diyetisyene gitmiyorum ama örnek listeleri,dilara koçak'ın kitabını,muzaffer kuşhan'ın kitabını falan çok araştırdım onlara uymaya çalışıyorum ama bazen de sapıtıyorum bu haftaki gibi maalesef kilom aynı kalıyo((

günaydın güzellerr
kilo bildirimi94.300
giden kilo 500 gram aslında dün düz 94 tü bugün anlamadım neyse ne verirsen ver almaktan iyidir..
Emine benimde başıma bu çok gelmiştir, perşembe günü 700 gr vermiş görünüyosam cumaya illa bi gıcıklık oluyodu 500 görünüyodum mesela.Ama senin verdiğin kilo süper maaşallah

Oooooo Esen hoşgeldin,kilo vermeye devam etmene sevindim,ben bu sıralar çok yavaşım baharı bekliyorum, sanki ozaman daha hızlanacakmışım gibi geliyor,soğuktan mıdır nedir uyuşup kalıyorum.

bitti mi Emineciğim girelim artık hehehe

şükür bitti canım ya.dün sabah okula gittim veli toplantısı vardı.akşam okuldan dönüşte spora gittim.oğluşumu annem aldı.spordan sonra annemlere geçtim onlarda da internette problem vardı siteye giremedim.telefonumun şarjı bitti aslıya haber veremedim.annemlerden çok geç geldik gelince hemen fosur fosur uyudum yorgunluktan.yani bu kadar aksilik olurdu ya.neyse cezamı çektim bitti ama asıl bu kilomu ne yapacağım onu bilmiyorum.sanırım baskül de bana ceza verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…