Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ay ay bu kadar güzel menüye çikolata hiç yakışmadı canım.yoksa grubumuzda hazaldan başka bir çikolata canavarı daha mı var

neyyy bendennn başka kimse yiyemez çikolataaaaaaaaaaaa...dünyada tüm çikolatalar benimmmmmmmm vermemmmmmmmmmmmmm=)şaka b iyana haftaya çikolata yok hayatımdaaaa insallah yaniiiiiiiiiiii

günaydın aslıcımmmmmmmmmmm..iyi diyelimmm hala tartılmadımmm heyecan dorukta insallah fazla çıkmam yaaaaaa..aynı çıksam bana yeterrrrrrrrr az sonra tartılicimmmmmm hatta gidiyorum tartılmayaaaaaa hatta gittimmmmmmmmmm

hadi hayırlısı canım.inşallah vermişsindir.heyecanla bekliyeceğim hatta bekliyorum hatta beklediiiimmmmmm çikolata canavarı

günaydın kızlar limonlu suyumu içiyorum ama az önce tartıldım veeeeee 75,50 kğ canlarım giden 1,5 kğ yaşasınnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

süpersin canım tebrik edrm :46::46:

özellikle herkesin net başında oldugu zaman yapıyorum ki bakılsın..sen arkadaşının kariyerine mani mi olmak istiyorsun???:52::52:

dün girdim sitene bi baktım acıkmaya başladım geri kapattım hemen bana göre değil o site :27::27::27:

kilo 96 gelen kilo 1.800:43: :43:

üzülme canım haftaya verirsin

evet dun tartıldım 64.2 idim

bugun 64.4 'üm

bugunu alalım Aslıcığım kilom 64.4..

tamam cnaım bu hafta 100 gr almış oluyorsun

kilo 122.4

geçen hafta 124.5

eski halime dönmeme 1 kilo 100 gr kaldı

süper cnaım haftaya eski kilona dönersin çünkü 1 haftada aldın vermek kolay olur daha yerleşmemiştir tebrikler :46:

Günaydın arkadaşlaaaarrrr,bugün tartıya korkarak çıktım ve neyseki korktuğum gibi olmadı:119::119::119::119:kilom bu hafta :80,2 giden:300 gr.:119::119::119::119::119::119::119:

tebrik edrm canım

süper menü aslı afiyet olsun:nazar:

sağol canım

Emine çünkü açım aç ,aklıma ilk gelen yemek oluyo.:27::27::27:

sus kız ne yemeği düşünme öyle kötü şeyler :27:

offff ikibucukta gelecekmiş sularrr bu bana yapılır mı yaa temizlik yapacaktım offfffffffffffffffffffffffffffff bıktım bunların vana çalişmasından ne bitmezmiş yaaaaaaaaaaaaaa

Back
X