- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.721
evet ayşe ya 1 gün bile kar gazı almişken mutlaka uygulayalım yarınnnnnnnnnnn..hazır çorbadan nefret ederim ama el mahkum içicem yarın=)
kızlar ben çıkıyorum minik kurbağamı kaldırcammmm=) öpüyorum hepiniziii
bırakta uyusun çocuk ya
kızlar hazalla 1 hafta bu diyeti uygulayacagız var mı bize katılan
doktorum porog. diyetisyen ayça kaya vermişti..
ayda 8 kilo verdiriyormuş
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
Spor
Yogurt
3 litre su
Greyfurt
Badem
Maydonoz kürü
Suyun içine nane ve limon(geceden)
Detoks tarifi(2-3 gunde bunu yapacagım)
1 tatlı kaşığı rezene
2 fincan su
2 tatlı kaşığı yeşil çay
2 tatlı kaşığı nane
2-3 dal maydonoz
2 parça yeşil elma
5-6 damla limon
Bütün malzemeleri 2 fincan suyun içine koyup 10 dk kaynatın süzdükten sonra içebilirsiniz...günlük 2 bardak içebilirsiniz..
kuzu sen kaç kilosun sende yazsana...maşallah iyi gidiyosun ya bu ara spora da başladın bide ben başlasammmm
bende biraz evvel bu listeeye baktım yapmayı düşünüyorum şuan 3.grupta misafrim ama grubunuzda boşuk varsa gelip hem gruba hemde diyete katılabilirim
yok ya bana artık bişey fayda etmiyo 200 gr gitti
bende biraz evvel bu listeeye baktım yapmayı düşünüyorum şuan 3.grupta misafrim ama grubunuzda boşuk varsa gelip hem gruba hemde diyete katılabilirim
suratını ole yapma ya daha iyi olacak inşallahhh..sen devam et artı 200 gr 200 grdır sonucta vermek onemli bitanem..
inş canım biraz hızlansam iyi olur motive açısından
bende nefret ederim..ama baska bişi yemekten iyidir cnm..süreniz kısamı cıksanız dışarda bi çorba içseniz yanınada yogurt istesen..
bırakta uyusun çocuk ya
teşekkürler..dr ayca diyetini kim yapacak..onlara takılayım bende..selam canım şuan boşluk yok takımımızda 3. takım bizim kardeş takımımız istediğin her an gelebilirsin illa takımd aolmana gerek yok canım
inşaALLAH canım ya darısı hepimizin başınatebrikler canım.daha da çok vereceksin inşallah
ay ay ay bu kadar güzel menüye çikolata hiç yakışmadı canım.yoksa grubumuzda hazaldan başka bir çikolata canavarı daha mı var
harika saliha ,tebrikler canımbu senim diyetteki ilk haftan mı ,buraya başlamadan önce de diyet yapıyor muydun yoksa?
harikasın canım tebrikler darısı başımıza heheh
neyyy bendennn başka kimse yiyemez çikolataaaaaaaaaaaa...dünyada tüm çikolatalar benimmmmmmmm vermemmmmmmmmmmmmm=)şaka b iyana haftaya çikolata yok hayatımdaaaa insallah yaniiiiiiiiiiii
süpersin canım tebrik edrm
tşk ederim canım
56.8=) 100 gramcık vermişim hehehhehehe=)
kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:83
bu hafta:81.5
giden:1.5 kg
merhaba kızlar.ben geldim.kusura bakmayın ya dün yoktum tümgün:26:
başıma birsürü aksilik geldi.akşama kadar sokaklarda süründüm resmen((
akşamda kayınvalidemlerle annemlere yemege gittik.orda net olmadıgından gelemedim..köprü trafiği beni mahvetti eve geldiğimde geceyarısıydı..nasıl yattım nasıl uyudum hatırlamıyorum..inşallah hala gruptayımdır.
merhaba kızlar.ben geldim.kusura bakmayın ya dün yoktum tümgün:26:
başıma birsürü aksilik geldi.akşama kadar sokaklarda süründüm resmen((
akşamda kayınvalidemlerle annemlere yemege gittik.orda net olmadıgından gelemedim..köprü trafiği beni mahvetti eve geldiğimde geceyarısıydı..nasıl yattım nasıl uyudum hatırlamıyorum..inşallah hala gruptayımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?