Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ayşe ya 1 gün bile kar gazı almişken mutlaka uygulayalım yarınnnnnnnnnnn..hazır çorbadan nefret ederim ama el mahkum içicem yarın=)

bende nefret ederim..ama baska bişi yemekten iyidir cnm..süreniz kısamı cıksanız dışarda bi çorba içseniz yanınada yogurt istesen..

bende biraz evvel bu listeeye baktım yapmayı düşünüyorum şuan 3.grupta misafrim ama grubunuzda boşuk varsa gelip hem gruba hemde diyete katılabilirim

bende biraz evvel bu listeeye baktım yapmayı düşünüyorum şuan 3.grupta misafrim ama grubunuzda boşuk varsa gelip hem gruba hemde diyete katılabilirim

selam canım şuan boşluk yok takımımızda 3. takım bizim kardeş takımımız istediğin her an gelebilirsin illa takımd aolmana gerek yok canım

olsun ben hazır çorbayla idare ederim bişi olmaz şu 1 hafta bi kilo versek varya başka bişey istemiyorum=) oyüzdenn şimdi kahvaltı yicem ve tabiki yanında chokella son kezzzz elveda demem lazım onaaaaa öpücüklere boğacağım hahahahhahahahha

selam canım şuan boşluk yok takımımızda 3. takım bizim kardeş takımımız istediğin her an gelebilirsin illa takımd aolmana gerek yok canım
teşekkürler..dr ayca diyetini kim yapacak..onlara takılayım bende..

tebrikler canım.daha da çok vereceksin inşallah
inşaALLAH canım ya darısı hepimizin başına

ay ay ay bu kadar güzel menüye çikolata hiç yakışmadı canım.yoksa grubumuzda hazaldan başka bir çikolata canavarı daha mı var

evet canım ya dayanamadım keşke yemeseydim

harika saliha ,tebrikler canım bu senim diyetteki ilk haftan mı ,buraya başlamadan önce de diyet yapıyor muydun yoksa?

yapmaya karar veriyhordum ama yapmıyordum canım. diyette ilk haftam belki de ondan dolayı çok verdim

harikasın canım tebrikler darısı başımıza heheh

amiin canim inş.

neyyy bendennn başka kimse yiyemez çikolataaaaaaaaaaaa...dünyada tüm çikolatalar benimmmmmmmm vermemmmmmmmmmmmmm=)şaka b iyana haftaya çikolata yok hayatımdaaaa insallah yaniiiiiiiiiiii

süpersin canım tebrik edrm

tşk ederim canım

56.8=) 100 gramcık vermişim hehehhehehe=)

100 gr 100 gramdır tebrikler

merhaba kızlar.ben geldim.kusura bakmayın ya dün yoktum tümgün:26:
başıma birsürü aksilik geldi.akşama kadar sokaklarda süründüm resmen ((
akşamda kayınvalidemlerle annemlere yemege gittik.orda net olmadıgından gelemedim..köprü trafiği beni mahvetti eve geldiğimde geceyarısıydı..nasıl yattım nasıl uyudum hatırlamıyorum..inşallah hala gruptayımdır.

hoşgeldin canım
keşke haber verseydin sende telim vardı
bir haftada 3 gün habersiz gelmeyen diskalifiye oluyor bu konuda dikkat et canım
bugün cuma her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapman gerekiyor lütfen bu saati geçirme
bu haftaki kilon kaç

cezanı çekersin cınım hehehe=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…