Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar hazalla 1 hafta bu diyeti uygulayacagız var mı bize katılan
doktorum porog. diyetisyen ayça kaya vermişti..
ayda 8 kilo verdiriyormuş

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Spor
Yogurt
3 litre su
Greyfurt
Badem
Maydonoz kürü
Suyun içine nane ve limon(geceden)
Detoks tarifi(2-3 gunde bunu yapacagım)
1 tatlı kaşığı rezene
2 fincan su
2 tatlı kaşığı yeşil çay
2 tatlı kaşığı nane
2-3 dal maydonoz
2 parça yeşil elma
5-6 damla limon

Bütün malzemeleri 2 fincan suyun içine koyup 10 dk kaynatın süzdükten sonra içebilirsiniz...günlük 2 bardak içebilirsiniz..

Son düzenleme:

ayşeee yarın başlıyormuyuz canımmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlaaaarrrr,bugün tartıya korkarak çıktım ve neyseki korktuğum gibi olmadı:119::119::119::119:kilom bu hafta :80,2 giden:300 gr.:119::119::119::119::119::119::119:
tebrik ederimmmmmmm
sonuçta kilo vermişsin ayşe öyle değilmi.tebrikler
yok canım 100 gr almışım

kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:83
bu hafta:81.5

giden:1.5 kg
süper

az daha çiş yapsaydın hehehehhe=) 200 gram kadar=) ayşeee bi dahaki cuma 1 kg vermiş olacaz ona göre yarın mı başlıyoruzzzzz listeyeeee
ya almamışım aslında tabi çişle falan ilgili ama pek vermemişimde
56.8=) 100 gramcık vermişim hehehhehehe=)
olsun onemli olan eksi gostermesi
süpersin canım tebrik edrm

dün girdim sitene bi baktım acıkmaya başladım geri kapattım hemen bana göre değil o site

siz yinede girin artık yeni bir bolum acacam diyet ve hafif yemekler koyacam bol bol sırf sizin için

ayşşee yeni eklediklerin de harka görünüyorrr yaaaaaaaaaaa...eğer yarın başlicaksak bugun son günüm çikolata yemeliyimmm evet evet yemeliyim=)))))

evet greyfurt çok faydalı ama ben greyfurt sevmem onu yemem benn..ayşe bi de bişey sorucam..şimdi ben yarın 1. beslenme programı yapicam ama dershanede olduğum için sebze yemeği yiyemem o yüzden ikindiyle öğlenin yerini değiştirsem olur mu kii..öğlen tost yesem gelince sebze yesemmm

bence olur..ama çorba içebilirsin dersane yakınında yada hazır bardak poşet corba getir kantinde mutlaka vardır sıcak su haşla iç.akşamla öğleyi değiştir..2.menudeki gibi..yogurdunuda cıkışta yersin..

ayşee bide portakalı da dershanede yiyemem onuda gelince yesem=))))) nasıl olur =) ya haftasonu diye haftaiçiolsa mutlaka uyucammmm..olur di miiii..bende alışverişe gitcem kociş gelsin dün maydanozum bitti dolma yapmiştim gideyim alayım bişeyler

aslında diycektim sanada sonra vazgectim
bende sabah erken kalkamıyom cumartesi pazar..ama olsun ya 1 gun bile kardır..sonucta cuma tartı gunu 1 kilo vermesekte 500 olsa bile yeter bana

tamam ozaman 2. menüyü uyguluyorum ben yarın akşamla öğleyi değiştircem..sabah müsli yemek daha kolay benim için çünkü=)))))acele çıktığım içinn

aslında diycektim sanada sonra vazgectim
bende sabah erken kalkamıyom cumartesi pazar..ama olsun ya 1 gun bile kardır..sonucta cuma tartı gunu 1 kilo vermesekte 500 olsa bile yeter bana

evet ayşe ya 1 gün bile kar gazı almişken mutlaka uygulayalım yarınnnnnnnnnnn..hazır çorbadan nefret ederim ama el mahkum içicem yarın=)

tamam ozaman 2. menüyü uyguluyorum ben yarın akşamla öğleyi değiştircem..sabah müsli yemek daha kolay benim için çünkü=)))))acele çıktığım içinn

iyi casnım daha ii ozman..bende kombi yapılır yapılmaz spora abanacam..ne yapabiliyorsam valla 1 saati tutturursam bu hafta gunluk 1 kilo garanti veririrm..ben en cok sporla veriyorum cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…