- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.701
56.8=) 100 gramcık vermişim hehehhehehe=)
yaaaaaa sular kesikkkkk sinir oldum yaaaaaaaaaaa
kızlar hazalla 1 hafta bu diyeti uygulayacagız var mı bize katılan
doktorum porog. diyetisyen ayça kaya vermişti..
ayda 8 kilo verdiriyormuş
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
Spor
Yogurt
3 litre su
Greyfurt
Badem
Maydonoz kürü
Suyun içine nane ve limon(geceden)
Detoks tarifi(2-3 gunde bunu yapacagım)
1 tatlı kaşığı rezene
2 fincan su
2 tatlı kaşığı yeşil çay
2 tatlı kaşığı nane
2-3 dal maydonoz
2 parça yeşil elma
5-6 damla limon
Bütün malzemeleri 2 fincan suyun içine koyup 10 dk kaynatın süzdükten sonra içebilirsiniz...günlük 2 bardak içebilirsiniz..
tebrik ederimmmmmmmGünaydın arkadaşlaaaarrrr,bugün tartıya korkarak çıktım ve neyseki korktuğum gibi olmadı:119::119::119::119:kilom bu hafta :80,2 giden:300 gr.:119::119::119::119::119::119::119:
yok canım 100 gr almışımsonuçta kilo vermişsin ayşe öyle değilmi.tebrikler
süperkızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:83
bu hafta:81.5
giden:1.5 kg
ya almamışım aslında tabi çişle falan ilgili ama pek vermemişimdeaz daha çiş yapsaydın hehehehhe=) 200 gram kadar=) ayşeee bi dahaki cuma 1 kg vermiş olacaz ona göre yarın mı başlıyoruzzzzz listeyeeee
olsun onemli olan eksi gostermesi56.8=) 100 gramcık vermişim hehehhehehe=)
süpersin canım tebrik edrm
dün girdim sitene bi baktım acıkmaya başladım geri kapattım hemen bana göre değil o site
az az gidecek işte canım tebrikler
bizim her gün kesiliyo allahtan sular donmuyo
ayşeee yarın başlıyormuyuz canımmmmmmmmm
tebrik ederimmmmmmm
yok canım 100 gr almışım
süper
ya almamışım aslında tabi çişle falan ilgili ama pek vermemişimde
olsun onemli olan eksi gostermesi
siz yinede girin artık yeni bir bolum acacam diyet ve hafif yemekler koyacam bol bol sırf sizin için
neee hergün mü??????ya artık ısınsın havalar ya valla en çok senin için istiyorum aslııı
evet bugun cavdar unu veya kepekli ın alacam ekmek için
bol bol yeşillik alacam pazara gidip..alt yapı tamam sayılır o alttakileride yapacam
gobegi yogurt ve greyfurt ciddi derecede eritmeye yardım ediyomuş
Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi
bunları seyrediyorum tuyo için
allahtan biz okuldayken kesiliyo 9-15 arası ama şimdi evdeyiz ya etkiliyor
çok tşk edrm canım beniimmm
evet greyfurt çok faydalı ama ben greyfurt sevmem onu yemem benn..ayşe bi de bişey sorucam..şimdi ben yarın 1. beslenme programı yapicam ama dershanede olduğum için sebze yemeği yiyemem o yüzden ikindiyle öğlenin yerini değiştirsem olur mu kii..öğlen tost yesem gelince sebze yesemmm
niye kesiliyor ki hergün anlamadım
ayşee bide portakalı da dershanede yiyemem onuda gelince yesem=))))) nasıl olur =) ya haftasonu diye haftaiçiolsa mutlaka uyucammmm..olur di miiii..bende alışverişe gitcem kociş gelsin dün maydanozum bitti dolma yapmiştim gideyim alayım bişeyler
bence olur..ama çorba içebilirsin dersane yakınında yada hazır bardak poşet corba getir kantinde mutlaka vardır sıcak su haşla iç.akşamla öğleyi değiştir..2.menudeki gibi..yogurdunuda cıkışta yersin..
canım soğuk diye gecede bütün çeşmeleri açık bırakıyo millet su azalmış belediyede gündüz kesiyo
aslında diycektim sanadasonra vazgectim
bende sabah erken kalkamıyom cumartesi pazar..ama olsun ya 1 gun bile kardır..sonucta cuma tartı gunu 1 kilo vermesekte 500 olsa bile yeter bana
tamam ozaman 2. menüyü uyguluyorum ben yarın akşamla öğleyi değiştircem..sabah müsli yemek daha kolay benim için çünkü=)))))acele çıktığım içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?