Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyilik canım nöbetteyim sen nasılsın hava nasıl burda çok güzel,güneşli bi hava var

bende iyiyim canım
hava açık ama çok rüzgarlı ayaza çekti artık yandık iyice anlayacan
iyi nöbetler canım artık net sorununuz düzelmiş sevindim

Günaydın arkadaşlar,eminecim seni görüyorum aşağıda,nasılsın canım nöbetteymişsin herhalde?
börek dilimlerinin ölçüleri önemli küçükse gayet güzellll
Böreklerin dilimini özellikle küçük kestim ki fazla yemeyeyim diye,bir de dün hiç ekmek yemedim onların yerine de saydım börekleri:))

evet bir de sürekli bitki çayı içince insanın iştahı da kesiliyo hem de ödem atıyorsun.
canım bu tam olmamış çok onemli bir noktayı atlamışsın yogurt ayran yok..göbek yağları için ilk şart yoğurt tüketmek
börekler cok fazla 1 dilimekmegimiz var her ogun..[/SIZE][/COLOR]
Ayşecim söyledim ya tam uyamadım diye anneme gitmiştim dün,ama börekleri küçük dilimlemiştim bugün tam uyacağım inşaallah canım.

kızlar ben bugün regly olmuşum ve ona rağmen tartıda eksilerdeyim,yupppiiiiiiiiiii,demek ki bitince daha iyi bir tartı beni bekliyooor diye umutlansam mı acaba?

bende iyiyim canım
hava açık ama çok rüzgarlı ayaza çekti artık yandık iyice anlayacan
iyi nöbetler canım artık net sorununuz düzelmiş sevindim

internette kısıtlamalar vardı. heryere girilemiyodu ben idare ile görüştüm.siteyi açtım gördüler ve zararsız olduguna karar verip açtılar şükür.face falan girilmiyo yada heryere ama olsun bana burası yeter...

bana kk yeter

sade nescafeye tarçın koydum içiyorum şekersiz.ben zaten yıllardır çayı şekersiz içerim ama türk kahvesi ve nescafeyi içemezdim.tarçınla halledecegim sanırım.çubuk tarçınım bitti çoktandır.belki ondan bu sıra bogazımı tutamamam.tarçın şekerimi dengeliyodu.yarın aktara gitcem kiraz sapı ve çubuk tarçın için

ben hala çok hastayım gözüme de bişeyler oldu kenarı şişti ve yaşarıo agrı yapıo batıo off off

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…