Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

börekler çok olmuş gibi canım ya

kesinlikle canım spor çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk faydalı

sensin süper...

bu hafta ben iyi bi kilo vermeliyim.çünkü bu hafta 1. olmama sebebimiz ben dim bunu iyi biliyorum...

hiç öyle düşünme emoş.sen yeter ki iste ve kararlı ol deli gibi kilo verdiğini biliyoruz.çizelgende kanıtı var zaten.kimin harcıdır 20 kilo vermek ya kolaymı

canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum

canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum

afiyet olsun canım inşallah mutlu yıllarda beraber saglıkla yaşarsınız

cxok guzel bu cuma senden atak bekliyorummmm

hazoş rain ve melekayşe hadi bakalım inş tanıt kendini bize..Allah korusun istenmeyen bi hamillelik dert olur..

ara olmasa super olurmuş sporun süperrrrr çok kilo verdiriyor step aerobik

aahh canlarım o kadar becerikli olsam heheh
bide evde mayalanan yoğurttu sevmiyorum böyle pütür pütür oluyo kaymak gibi olacak

benimki hiç putur putur olmuyo kamak gibi oluyor..deneye deneye yaparsın cnm kaymak gibi..tecrubeyle ilgii beceriklilikle ilgili değil..ayrıca ben senin becerikli olduğunu dusunuyorum ama canın isteyince :)

Süper o zaman canım
bende bu sabah tartıda gordugume inanamadım bi aksilik olmazda diyete tam devam edersem cumaya surpriz varr :):)))1 gunde farketti ya..birde yeşillkler cok odem attırıyor ya odemimde gitmiş olsbilir..birde idrarla yağ gidiyo demiştiniz.10-15 kez wcyw gittim dun :)hehehhe

canım bu tam olmamış çok onemli bir noktayı atlamışsın yogurt ayran yok..göbek yağları için ilk şart yoğurt tüketmek
börekler cok fazla 1 dilimekmegimiz var her ogun..

http://www.aycakaya.com/icerik.asp?konu=haber&id=295

Yoğurt Bel Çevresindeki Yağları Azaltıyor / Sağlık / Beslenme - Hürriyet Aile

Son düzenleme:

o zaman bize de bildir..bende 2 hafta sonra eski ve yeniyi bildireyim

merhaba ayşecim.nasılsın?seni görüyorum altta..
ya bu diyeti bende uygulayayım diyorum zaten ona ykın bişeyler yapıyorum bari tam olsun..

zaten süper gidiyosun bazen tartıda farklı cıkaniliyor ona aldırma aynen devammmmmmmmmmmm

aslıcım bu mesaj sana.ben bugun ve yarın olmayacagım.ailemin yanına gidiyorum,orda internet bağlanmamıştı enson bagladılarsa girerim.aman cezaya kalmıyım yine mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…