- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.201
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-2 dilim bol ıspanaklı börek
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası
-2 kupa yeşilçay
AKŞAM
-2,3 tane küçük ciğer tava
-booool salata ve sadece 1 kaşık pilav
-2 kupa yeşilçay
günaydın canımmm
ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor
sen ögrendin bu işi zaten örnek alıyorum seni
sensin süper...
bu hafta ben iyi bi kilo vermeliyim.çünkü bu hafta 1. olmama sebebimiz ben dim bunu iyi biliyorum...
canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum
kah
el kadar(2 dilim kadar )ev pidesi
1 kk kaşar rendesi
1 kk tereyağ
4 yeşil zeytin
1/4 simit
ögle yok sabah çok yedim zaten
akşam
2 kase çorba
1 dilim kadar pide
2 y.k. tavada yumurta
30 dak. bisiklet
1 saat leslie
30 dak. bisiklet
bi tamir edemediler he sizin kombiyideeee..insallah olur biran önce canım yaa..vericez vericezzz ayşecimmmmmmmmmmmmm
kızlar grubınızdan dr.ayca diyetini kim uyguluyor ben gec kaldım yaarın baslayıp arada size katılıp motive olsam ne dersiniz.büyük bi tehlikeyi bugün nihayet atlattım nerdeyse bu kiloyla hamile oldugumu sandım neysekideğilmişim şimdi daha azimliyim.bu sefer olacak..
sabah+ögle : 2 dilim light ekmek,3 zeytin,1/2 porsiyon sosisli yumurta,2 adet börek,çay(kendimi ödüllendirdim de azıcık:26:)
ara : 2 dilim antepfıstıklı sarma:26:
akşam : 2 adet küçük tavuk budu,salata,bir kase yogurt
günboyu 2 lt su
spor:50 dk step aerobik
sabah
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay
öğle
4 kaşık makarna
akşam
4 kaşık patates yemeği
3 kaşık pilav
ara
2 bardak çay
yarım saat lessie
aahh canlarım o kadar becerikli olsam heheh
bide evde mayalanan yoğurttu sevmiyorum böyle pütür pütür oluyo kaymak gibi olacak
Ayşe ben bugün diyete uygun bir gün geçirdim ancak evde olmadığım için bizim listeye tam uyamadım yine de başarılı bir gündü bence,benim gözlemlerim de şöyle yemek öncesi yenilen greyfurt ve kahvaltıda yenilen salata ve aralarda içilen bitki çayları daha çabuk tok hissetmeyi sağlıyor ve tokluğun süresini uzatıyor.
ben ayşe uyguluyoruz şimdi ama bir kişi daha p.tesi katılacakkk
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-yarım greyfurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 dilim peynir
-bool marul,maydonoz ve limondan oluşan salata
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-yarım greyfurt
-yoğurtlu brokolili ve karnabaharlı şehriye salatası
-2 kupa yeşilçay
AKŞAM
-2,3 tane küçük ciğer tava
-booool salata ve sadece 1 kaşık pilav
-2 kupa yeşilçay
teşekkür ederim canım.ben spor salonuna başladığımda ölçülerimi aldılar.15 martta 1 ay dolacak o zaman tekrar ölçülerimi alacaklar ve karne verecekler.o zaman karnemi sizlerle paylaşacağım canlarım.hep beraber göreceğiz düzenli spor insana neler yapıyor.sende biran evvel başla canım.çok faydasını göreceğime inanıyorum ben.hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ben ve çokkkkk sevdim
günaydın canımmm
ben de ilk diyete başladıgımda yazmıştım ölçülerimi ara ara yina yazıyorum.son 1 aydır 1 kilo almama ragmen 3 er santim incelmişim
herkesten aynı güzel geri dönüşümler alıyorum .sporu bırakmaman lazım şuan sarkmam yok ama daha çok sıkılaşmam lazım hala göbek ve kollarım çok yumuşak.spor spor spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?