- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.221
canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese güzel bir pazar diliyorum:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
cxok guzel bu cuma senden atak bekliyorummmm
bende istiyom özge çayı tarifi
benimki hiç putur putur olmuyo kamak gibi oluyor..deneye deneye yaparsın cnm kaymak gibi..tecrubeyle ilgii beceriklilikle ilgili değil..ayrıca ben senin becerikli olduğunu dusunuyorum ama canın isteyince :)
canlarım ben çıkıyorum.açık büfe kahvaltıya gidiyoruz çünkü eşimin bugün doğum günü yok gitmeyelim de diyemiyorum.ama çok dikkatli yiyeceğime sözzzzz veriyorum
Süper o zaman canım
bende bu sabah tartıda gordugume inanamadım bi aksilik olmazda diyete tam devam edersem cumaya surpriz varr :):)))1 gunde farketti ya..birde yeşillkler cok odem attırıyor ya odemimde gitmiş olsbilir..birde idrarla yağ gidiyo demiştiniz.10-15 kez wcyw gittim dun :)hehehhe
canım bu tam olmamış çok onemli bir noktayı atlamışsın yogurt ayran yok..göbek yağları için ilk şart yoğurt tüketmek
börekler cok fazla1 dilimekmegimiz var her ogun..
http://www.aycakaya.com/icerik.asp?konu=haber&id=295
Yoğurt Bel Çevresindeki Yağları Azaltıyor / Sağlık / Beslenme - Hürriyet Aile
süper süperr
Şu yogurt gelmemiş bakkala hala
günaydın bol kalori yakımlı az iştahlı inşallah
zaten süper gidiyosun bazen tartıda farklı cıkaniliyor ona aldırma aynen devammmmmmmmmmmm
aslıcım bu mesaj sana.ben bugun ve yarın olmayacagım.ailemin yanına gidiyorum,orda internet bağlanmamıştı enson bagladılarsa girerim.aman cezaya kalmıyım yine mazallah
günaydın kızlar biz mangala gidecez birazdan burda hava çok güzel değerlendirelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?