Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

=)))) süper yaaaaaaaaaaa evdeki tartın bozuk o zamannnn

beğendim canım güzel olmuş menünde sporlarında ekmeği çok yemişsin gibi ama oda kepekli bişi olmaz

afiyet olsun canımmmmmmmmmmmakşam 1 dilim ekmek olsaymış daha da güzel olurmuşş

selammmmmmmmmmmm fıstık hatunlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz, ay siz kilo veriyorsunuz bende alıyorum yaaaaaaa psikolojim bozulmasın diye takılmıyorum pek kusuruma bakmayın olurmu şirinler

alla alla ne psikolojini bozuyorsun ilkoşummmmmm tabikide alacaksın ben ilk 6 ay ayy kilo aldım diye seviniyordum heheh deli miyim ne=))))

sorma canım ya zorla zorla kilo aldırıyoz bir diş çıkmada hepsi hopp gidiyo ama diş çıkarmada çok zormuş be

selam kızlar nasılsınız

biz arkadaşı hastaneye götürdük geldik çok kötü üşütmüş kız ağrıdan duramıyor ne bir iğne ne bir serum sadece bir ağrı kesici yazdı doktor o kadar onu bizde biliyoz kendimiz almayı
rapor istedide 3 gün rapor yazdı allahtan
bende yavaştan yavaştan hastalanacam galiba boğazım şişmeye başlıyor taylot aldım içtim inş ağırlaşmam hafif atlatırım

birazdanda okuldan arkadaş gelecek

alla alla sadece ağrı kesici mi verdii=( e nasıl iyileşecekk=( geçmiş oılsun canım.sende dikkat et kendine

alla alla sadece ağrı kesici mi verdii=( e nasıl iyileşecekk=( geçmiş oılsun canım.sende dikkat et kendine

dinlenecek canım artık ben sevmiyorum özellikle küçük yerdeki hastaneleri ya keşke acile girseydik orda serum takılırdı
canım elimden geldikçe dikkat ediyorum ama yinede buluyo işte

05/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

dinlenecek canım artık ben sevmiyorum özellikle küçük yerdeki hastaneleri ya keşke acile girseydik orda serum takılırdı
canım elimden geldikçe dikkat ediyorum ama yinede buluyo işte

=( offf meyve yiyin dicem kardan o da yokk e napcaksınız=(((((( sıcak sıcak şeyler için barii=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…