Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım çok fenaydı gece babaannesi dr götürüyo şimdi 12 tane çıktı canım ya geriye kaldı 8 RABBİM kolay çıkarmayı nasip etsin cümelmizinkine çok zor

benim oğluşum azıdan daha çok köpek dişlerini çıkarırken mahvolmuştu.canım Allah kolaylık versin hem kızına hem size

selammmmmmmmmmmm fıstık hatunlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz, ay siz kilo veriyorsunuz bende alıyorum yaaaaaaa psikolojim bozulmasın diye takılmıyorum pek kusuruma bakmayın olurmu şirinler

günaydın kızlar okullar yine tatil oldu yaa patladım iyice bu haftaki bütün ekders yine gitti
kızlar bu ay çok iyi kilo vereceğimi düşünüyorum niye mi çünkü param olmayacak ve ben aç kalacammmm

hahhaha ay aslıı yaaaaa stok yapmişsinizdir inşallah yaaaaaaaaa

ayy hazalcığım süpersin valla çok tebrik ettim seni şimdi :))))))))

günaydın kızlar okullar yine tatil oldu yaa patladım iyice bu haftaki bütün ekders yine gitti
kızlar bu ay çok iyi kilo vereceğimi düşünüyorum niye mi çünkü param olmayacak ve ben aç kalacammmm

hahahahahaaa :))) biz olaya hep zayıflama kısmından bakalım demi :))))))

pilav çok amaaa
kızım azı dişlerini çıkarıyor ve gece alevler içindeydi başında nöbet tuttum resmen şimdi de iş yerindeyim uykusuzluktan öleceğim

ayy kıyamam ben canım yaa...off bu diş ne gıcık şey ya çocukları mahvediyor=(( benimkide 3 gecedir çok huysuzz dün 3,5 da mızlaya mızlaya uyudu diş mi çıkarıyo diyorum ama hiç kabarıklık yok anlamadımmm

hmmm anladım canımmmmmmmm o zaman bende yemek istiyorummm sokak simidini çok severimmmmmmmmm

yuhh aralarında nasıl bir fark varmış öle o tartıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…