Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar nasılsınız?

dün akşam akupunktura gittim yine. işlemden sonra yasak olmasına ragmen kimseye görünmeden tartıldım 117.7 çıktı. ordaki başlangıçta 120.5 ti hatırlarsanız.

sabah evdeki kendi tartımda tekrar tartıldım(aralarında fark var) 121.8 çıktı:)

beğendim canım.afiyet olsun

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
2 bardak çay
2 bisküvi

akşam
1 kase çorba
yarım simit

ara
1 bardak çay

çok güzel aslı.ama bu kadar az yemeye çok az kilo veriyorsun bence metabolizman çok yavaş.onu hızlandıralım canım.spordan sonra 1 bardak light süt metabolizmayı hızlandırırmış

bende seninle gurur duydum hazalllllllllllllllllllllll

kızım azı dişlerini çıkarıyor ve gece alevler içindeydi başında nöbet tuttum resmen şimdi de iş yerindeyim uykusuzluktan öleceğim

ay canım kıyamam.ne çok acı çekiyordur o şimdi.az kaldı canım bitecek bu günler 20 leyecek dişleri senin minik hanım

süpersin oya.böyle devam et çıtır hatun

dünkü menüm
sabah:2 dilim kepekli ekmek arasına peynir salatalık
öğle:2 dilim kepekli ekmekle tost
ara:2 avuç elma kurusu
akşam:2 dilim kepek ekmeği+yarım kase çorba+1 kase havuçlu yoğurt

spor:30 dk.aletle hoplamalı zıplamalı hareketler

dün koşu bandına çıkamadım çok midem ağrıyordu

bu arada ben kaşınıyorum.spordan geldim ama yetmedi koşu bandına çıkacağım şimdi.inşallah sakatlanmam.ay gaza geldim yafu.

ay canım kıyamam.ne çok acı çekiyordur o şimdi.az kaldı canım bitecek bu günler 20 leyecek dişleri senin minik hanım

evet canım çok fenaydı gece babaannesi dr götürüyo şimdi 12 tane çıktı canım ya geriye kaldı 8 RABBİM kolay çıkarmayı nasip etsin cümelmizinkine çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…