Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ne sürekli vermesi hazal..tüm şubat ayında 1 gram gitmedi.bilmiyonmu 95 le girdim aya 96 ile bitirdim..artılara geçtim yani..duraklama dönemi yaşadım 1 ay

olsun emoş elbet duraklama yaşayacaksın =) bitmiştir o duraklama bu hafta ortalığı estireceksinnnn

hazalcı sana birşey sorucamm senin minik kuzu nerede yatıyor yatak odandamı kendi odasındmaı

cnaım hala bizim odada yatıyor çünkü uyku düzenimiz yok ya hala arada pışpışlamam gerekiyor uykusu açılmadan kendi odasında olsa duymam mızlanınca iyice açılır uykusu..şimdi bi yöntem var onu denicem eğer başarılı olursam kendi odasında yatırcam artık

kzımı kaldırdım memesini emdi ama hala uyuyacak gibi şimdi bi üst falan değiştircez ayılsın zilli alt komşu çağırdı kahvaltıya ona gitcez=) hiç bana göre değiller ama olsun hepsi çok büyükler=) ama çağırdı kadıncağız gidelim bakalım=)

07/03/2012 Menüm

Sabah:
2 yumurta omlet
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
1/2 Elma

Öğlen:
1 Kase Mantı
2 yk pilav

Ara:
Yarım Tost
Şekersiz Çay

Akşam:
1/2 Tabak Mercimekli Pilav
1 bardak ayran

2lt su

Spor:
30 dk leslie
gün içinde kendimce hopladım zıpladım

hımsss tamam kuzucum saolasınnnnnn ben çok kararsız kaldımdaaaa fikir danışıyorum çocuklulara hehe

dünkü menum

sabah
1 dilim çavdar evmeği
2 kb beyaz peynir
3 yeşil zeytin

öğle
tavuklu sezar salata
cacık

akşam
ızgara tavuklu salata

1.5 litre su bisürü çay ve bitki çayı

dünkü sporum (07.03.2012)

kuzguncuktan üsküdara tempolu yürüyüş
evde koşu bandında 30 dk tempolu yürüyüş
gün içinde kasten inip çıkılan 167 basamak

Son düzenleme:

mantının yanında pilav mı?????? yoğ artık

süpersin bebeğim tebrik ederim. yaza kadar bir o kadar daha gidecek.

çok geçmiş olsun ya. umarım çok ciddi bişey yoktur ve hemen iyileşir ayağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…