Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk bildirim benden olsun dicektim ama saliha yapmış bile neyse bgnün ilk bildirimi benden olsun o zaman.66.9
hastalandığım için spor filan yapamadım yine 300 gr gitmiş ..

olsun şekerimm süpersinn bzim artık hep böyle gider zaten..bu arada süpersin ya sabahın köründe perdelerin yarısını bitirmişsin hehehhehehe

oooooo emoşşşşşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa

o erkeklerin bennnnnnnnnnn!!!!!!!!! töbe töbeeeeeeeeee

aneyy ne kadar değişik kilolarrr kaçtın ki ayşecim geçen hafta kafam karıştı ama verdin anladığım kadarıyla kikik=) tebriklerrrrrrrrr

ne güzel işteeeee en önemlisi de bu bence bende kaban almıştım kendime 36 beden=

annem sabah geceliklerimle görünce çok kızdı çok zayıflamışın hasta olursun yememe hastalıgı oluyomuş bak sende olursun diyeee

ay anne dedim ben hiç bişi yemesen 1 yıl yeter benim yaglar

emoşşşşşşşşşşşş güldürdün beni yineeeeeeeeeeeeee

kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:81.5
bu hafta:82
500 gram gelmiş

ama çok kararlıyım.ahanda haftaya 70 li rakamları görmezsem bunun gibi olayım yetmezböyle olayım

olsun canım sen bu gazla haftaya çok güzel vereceksin bide hastalık falan uğraştın normalll

aaaa ilkoşşş çok dikkat et kendine hasta olma ama ilaçta içemezsin şimdiii sıcak şeyler iç izin al eve git dinlen daha kötü olma

merhaba hanımlar herkese günaydınlar..
dün gelemedim foruma.telefonu evde unutmuşum işe giderken oyüzden aslıcım sana haber veremedim.
hastanede de internet baglantısı kesilmiş,oyüzden dün gelemedim.aman beni cezaya bırakmayın olurmu:26::26::26::26:

600 gr mı ?
süpersin hazalllllll

yok 500 gram canım çizelgemi düzetmemiştim gecen hafta 56.8 bu hafta 56.3 varya dün öküz gibi yemeseydim çok daha güzel çıkacaktı sonuç eminim haftaya bu aptallığı yapmicamm ama hep cuma bişi oluyor bana yiyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…