Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

-bol su
-incir
-kayısı
-activia yogurt
-mekik hareketi
-stressizlik :)

özellikle kayısı yedikten sonra uzerine 1 litre su iç kesin sonuç veriyor :)

çok güzel özetlemişin canım zaten beslenme konularında ve tariflerde üstüne tanımıyorummm

kızlar bende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:81.5
bu hafta:82
500 gram gelmiş

ama çok kararlıyım.ahanda haftaya 70 li rakamları görmezsem bunun gibi olayım yetmezböyle olayım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melekaysee,
1.73,
saliha27+,
rainandthesun,
tedis,
fiyona_07

HERKESE TEKRAR GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN

emoşum bravo valla çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler

-bol su
-incir
-kayısı
-activia yogurt
-mekik hareketi
-stressizlik :)

özellikle kayısı yedikten sonra uzerine 1 litre su iç kesin sonuç veriyor :)
eve gidince denicem canım çok sağol

sinameki al aktardan akşam yatmadan demle iç.rahatlarsın ilk etapta daha sonra düzene girmesi için aç karna kayısı kurusu üstüne ılık su ve gün boyu yemeklerine acı ekle
ah canım ya sinameki çok feci sancı yapıyor bende. Acı da yiyorum ama anlamadım gitti çok sağol önerilerin için

günaydın arkadaşlar,kilo bildirimim;
geçen hafta:80,2
bu hafta:79,7
giden:500 gr(çoktandır bukadar kilo veremiyordum demekki spor yapsam daha iyi gidecekti)

devamı gelsin canım tebrikler

500 gram gelmiş

ama çok kararlıyım.ahanda haftaya 70 li rakamları görmezsem bunun gibi olayım yetmezböyle olayım

canım üzülme sen haftaya süper olacaksın inanıyorum hele rahatsızlıklarını düzene sok canımmm

ayşeciğim süpersin yaa 1 haftada 1 kilo verdin valla tebrik ediyorum senii

500 gram gelmiş

verirsin canım inş. moral bozmak yok sağlıklı beslenmeye devam

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melekaysee,
1.73,
saliha27+,
rainandthesun,
tedis,
fiyona_07

HERKESE TEKRAR GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN

Günaydın canım benim

kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlenD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldim salgın varmış herkes hasta yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…