- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.361
ödem söktürücü çay içmen lazım canım eeee tabi bol suu
emoşum dogrudur.birde şey okumuştum..Kas yağdan cok daha agırmış..yani aslında cok kilo versende tartıda daha agır olabilirmişsin
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
melekaysee,
1.73,
saliha27+,
rainandthesun,
tedis,
fiyona_07
HERKESE TEKRAR GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlenD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldimsalgın varmış herkes hasta yaa
yokmu mandıra sahibi evlendirelimde hiç olmazsa o zaman yer süt ve süt ürünlerini..
ee damat bey bizede yollar bedava artık................
kızlarrr hepinizee günaydınnn tartı günü merak ettim bir gireyim dedim maşallahh hepinizi tebrik ederimmmmmm:))
minicik kilo alışlarıda var gibi üzülmeyin haftaya verirsinizzzzz tek tek bulmak zpr aslının listesine bakayım bben öğlenD
yaa kızlar ben çok rahatsızım bir öksürük bir ateş halsizlik varrrrr işe yeni geldimsalgın varmış herkes hasta yaa
kilo bildirimi
geçen hafta 122.4
bu hafta 121.1
fark 1,3
gelecek hafta hedef 119,5
su 2 lt aşağısına düşmüyorum canım 5i 1 yerde içiyorum faydası olurmu ki
kızlar çok pis gaza geldim.ben koşu bandına çıkıyorum.sonra çıkıp ebru şallının karın dvd sini alcam.akşama spora gitcem sonra da dvd yi yapcam.heyyyttttttttttttt gaz woman geldi
kilo bildirimi
geçen hafta 122.4
bu hafta 121.1
fark 1,3
gelecek hafta hedef 119,5
hehehehee koca da bulamadık gitti aslıya :))) en azından hepsinni bi arada bulalım dimi :))ayy ben ona diyetisyen yakışıklı bi doktor bulayım dur :)
çok güseeelllll oyammmm
ayşeciğim süpersin yaa 1 haftada 1 kilo verdin valla tebrik ediyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?