Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

400 grm mı vermişim :) allahım biiz gramlara muhtac etme

wawww gayet güzel vermiş bu hafta herkesss tebriklerr kızlarr

5. 6. mı yok artıkkkkkkkkkkk o kadar boşuna mı verdik kiloları ya=)
hazal ,neslihan diyeti nasıl degerlendiriyoruz?
cevap?
ben memnunum b uhafta baska bi diyet var deneyelim mi?
bende memnunum valla hiç açlık hissetmeden verdik kilolarıı yaz bakalım bi ayşe o da bunun gibiyse yapalım
ben geldim nasılsınız kızlar

hoşgeldin canım naber

İyi akşamlar arkadaşlar,öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum,daha yemeği yeni yiyebildik,şimdi de küçük oğluş hastalandı,abisinden geçti galiba,geceden beri ateşli ,öğleden sonra doktora götürdük ,ilaçlarını falan verdik çok şükür şimdi biraz ateşi düştü,sizler nasılsınız?

5. 6. mı yok artıkkkkkkkkkkk o kadar boşuna mı verdik kiloları ya=)

bende memnunum valla hiç açlık hissetmeden verdik kilolarıı yaz bakalım bi ayşe o da bunun gibiyse yapalım

hoşgeldin canım naber

yapalım derseniz yazarım diyetisyen diyeti.sınırları cok geniş..miktarları az

merhaba canım senide tebrik ederim nasılsın geçmiş olsunnn

hazal ,neslihan diyeti nasıl degerlendiriyoruz?
cevap?
ben memnunum b uhafta baska bi diyet var deneyelim mi?
Ayşe ben diyeti uygularken hiç zorlanmadım,aslında kendi başıma uygulamaya çalıştığımda böyle bişeydi aslında ama oradaki sorun sınırların net olmaması ve denetleyicinin sadece kendim olmasıydı,bence grupça aynı diyeti uygulama işi çok işe yaradı bu hafta da bu listeye devam edebiliriz çünkü bi listenin faydasını en iyi iki haftada görürmüşüz diye okumuştum,bi sonraki hafta da diğerini deneriz vee kilolardan kurtuluruz ben bu hafta diyete ek azıcık da spor yapmaya zorlıycam kendimi bi de spora başlayabilsem bi türlü ilham gelmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…