Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz alışığız canım deli gibi hissetme kendini biz sonra cevaplarız yazdıklarını...neden canın sıkkındı kötü bişey yoktur inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız ben bgn sürekli resim çizdim giremedim o yüzden..bi geçmiş yapıyım bakiim

benimde resmimi çizsene canım ama nü

ben sivastan geleli 1.5 saat oldu canım evi ısıtmaya çalışıyoruz
hastalanacam galiba boğazım felaket önce taylot içtim şimdide nane limon içiyorum

hahahahaa teyy teeeeyyy halayda çektin mi kız mini etekle :)) resim çekilseydin canım keşke bizde görürdük...inşallah çok kötüleşmez canım önlemini almaya bak bebekle hastalandınmıydı çok kötü oluyor...

ayy valla ya neyse o günleri de göreceğizzz..ama insan stres yapıyor yaaaaa offf tabikide feda olsun onlarada bizde insanız beaaaaaaa

valla ben bazen insanlıktan çıkıyorum :))) ama kendime hakim oluyorum canım sinirlenmemeye çalışıyorum çünkü bu sefer ortalıkta sürekli bi negatif elektrik oluyor o defneye de yansıyor bu sefer o da huysuzlanıp beni iice çileden çıkartıyor..ama ben sakin olunca o da oluyor bunu test ettim onayladım...napalım büyüyene kadar katlanacaz..

bugün ki menum

sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber

öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça

akşam
lahana çorbası

diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim
bu mu abartılı menun Allah iyiliğini versin ya tek fazlalık 2 tane kurabiye ki haftada 1-2 cozutabilirsin alışkanlıları değiştirmek kolay değil..

dün yediklerimi yazmayacağım çünkü olayın suyunu çıkardım çok mutsuz ve üzgünüm bu sebeple sanırım asla zayıflayamam ben.
ne oldu canım niye mutsuzsunnn
merhaba kızlar nasılsınız ben bgn sürekli resim çizdim giremedim o yüzden..bi geçmiş yapıyım bakiim
oo ressammmmmmmmm=)
ben bu hafta spor günü ve telafi günü yapıcam bgn hiç spor yapamadım çünkü resim çizmeye daldım ama yediklerim az ve güzeldi..
ya bende cumadan beri yapamadım şimdi hastayım zaten yarın düzelirsem yapıcam
benimde resmimi çizsene canım ama nü

ben sivastan geleli 1.5 saat oldu canım evi ısıtmaya çalışıyoruz
hastalanacam galiba boğazım felaket önce taylot içtim şimdide nane limon içiyorum
ayyy sana diiyodum bende hasta oldum
ayy evet yaaaaaa aman ona bişey olmasın

evet ya cidden annenin stersi yansıyorr

iyi cnm hoşgeldin nerelerdeydinP?

hoşbulduk canım
bu haftasonu tektim evde sivasa gitmem gerekiyordu anasınıfı öğretmeni olan ev arkadaşımla geçen yıl sınıflarımızı sivasa tiyatroya götürdük bu senede götürecektik
okulda tiyatro haftasınının kutlamasını ben yapacaktım ben müdüre söyledim o çalışkan öğrencileride götürelim dedi bunu ayarlama görevini bana verdi sivas devlet tiyatrosuna gidip konuştuk yer ayırttık işte bu çarşamba benim sınıfla arkadaşımın sınıfını götürecez gelecek çarşambad aokuldan seçilen öğrencileri götürecez
sivasa gitmişken ev arkadaşımda kaldım sinemaya gittik fetih 1453 e
bacağımı sakatladım boğazı şişirdim geldim işte
siz nasılsınız neler yaptınız

hım begendin mi 1453 ben cok begenmiştim..
sen becerirsin hastalık konusunda hiç bişi demem sana :)
iyi etmişsin valla..

hım begendin mi 1453 ben cok begenmiştim..
sen becerirsin hastalık konusunda hiç bişi demem sana :)
iyi etmişsin valla..

beğendim canım güzel olmuş özellikle fatih sultan mehmetin korkularını onun bir insan olduğunu doğaüstü bir kişiymiş gibi göstermediklerini çok beğendim ama ulubatlı hasanın sevdiği kız konusu çok saçmaydı keşke onu yapmasalardı illa bir filmde aşk konusu olması lazım değil bence

aslı ozel msj atııyom sana

tamam canım

kızlar kusura kalmayın ben kalamıyorum fazla malum annem bizde geçmiş olsuna gelen giden tüm gün ve hala misafirler sagolsunlar.....

yarına görüşürük

ellerine saglık canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…