- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.721
işimi garantiye alayım da yine cezaya kalmıyım:44:
deli gibi hissediyorum aslında acıkçası kendimikendikendime konuşuyom resmen
ama olsun 30 kez görevimi yapmadım ...bla bla bla.....vs yazmaktan iyidir..
tekrar iyi geceelr canlar...
ben de yarın telafi günündeyim..tüm gün süper dikkat
merhaba kızlar nasılsınız ben bgn sürekli resim çizdim giremedim o yüzden..bi geçmiş yapıyım bakiim
kızlar nişandan yeni geldik herkes çok zayıflamişsin eski formuna dönmüşsün dedi heheheh ayy çok sevindirik oldum bi de mini elbise giydim tey teyyyyyyy=) bu arada boğazım inanılmaz acıyor...halsizlik var hasta oluyorum sanırım umarıum kötü olmadan iyileşirimmm
ayy valla ya neyse o günleri de göreceğizzz..ama insan stres yapıyor yaaaaa offf tabikide feda olsun onlarada bizde insanız beaaaaaaa
dün yediklerimi yazmayacağım çünkü olayın suyunu çıkardım çok mutsuz ve üzgünüm bu sebeple sanırım asla zayıflayamam ben.
bu mu abartılı menun Allah iyiliğini versin ya tek fazlalık 2 tane kurabiye ki haftada 1-2 cozutabilirsin alışkanlıları değiştirmek kolay değil..bugün ki menum
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber
öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça
akşam
lahana çorbası
diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim
özge ayşe nasılsınız sizi görüyorum aşağıda
ne oldu canım niye mutsuzsunnndün yediklerimi yazmayacağım çünkü olayın suyunu çıkardım çok mutsuz ve üzgünüm bu sebeple sanırım asla zayıflayamam ben.
oo ressammmmmmmmm=)merhaba kızlar nasılsınız ben bgn sürekli resim çizdim giremedim o yüzden..bi geçmiş yapıyım bakiim
ya bende cumadan beri yapamadım şimdi hastayım zaten yarın düzelirsem yapıcamben bu hafta spor günü ve telafi günü yapıcam bgn hiç spor yapamadım çünkü resim çizmeye daldım ama yediklerim az ve güzeldi..
ayyy sana diiyodum bende hasta oldumbenimde resmimi çizsene canım ama nü
ben sivastan geleli 1.5 saat oldu canım evi ısıtmaya çalışıyoruz
hastalanacam galiba boğazım felaket önce taylot içtim şimdide nane limon içiyorum
ayy evet yaaaaaa aman ona bişey olmasınhahahahaa teyy teeeeyyyhalayda çektin mi kız mini etekle :)) resim çekilseydin canım keşke bizde görürdük...inşallah çok kötüleşmez canım önlemini almaya bak bebekle hastalandınmıydı çok kötü oluyor...
valla ben bazen insanlıktan çıkıyorum :))) ama kendime hakim oluyorum canım sinirlenmemeye çalışıyorum çünkü bu sefer ortalıkta sürekli bi negatif elektrik oluyor o defneye de yansıyor bu sefer o da huysuzlanıp beni iice çileden çıkartıyor..ama ben sakin olunca o da oluyor bunu test ettim onayladım...napalım büyüyene kadar katlanacaz..
iyi cnm hoşgeldin nerelerdeydinP?
hoşbulduk canım
bu haftasonu tektim evde sivasa gitmem gerekiyordu anasınıfı öğretmeni olan ev arkadaşımla geçen yıl sınıflarımızı sivasa tiyatroya götürdük bu senede götürecektik
okulda tiyatro haftasınının kutlamasını ben yapacaktım ben müdüre söyledim o çalışkan öğrencileride götürelim dedi bunu ayarlama görevini bana verdi sivas devlet tiyatrosuna gidip konuştuk yer ayırttık işte bu çarşamba benim sınıfla arkadaşımın sınıfını götürecez gelecek çarşambad aokuldan seçilen öğrencileri götürecez
sivasa gitmişken ev arkadaşımda kaldım sinemaya gittik fetih 1453 e
bacağımı sakatladım boğazı şişirdim geldim işte
siz nasılsınız neler yaptınız
ayyy sana diiyodum bende hasta oldum
hım begendin mi 1453 ben cok begenmiştim..
sen becerirsin hastalık konusunda hiç bişi demem sana :)
iyi etmişsin valla..
aslı ozel msj atııyom sana
kızlar cıkıyorum ben opuyorummmm
10/03/2012
aynalar.................izinli
hazos87................7+
pinkcat87...............7
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................0 izinli miydi?
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
dün yediklerimi yazmayacağım çünkü olayın suyunu çıkardım çok mutsuz ve üzgünüm bu sebeple sanırım asla zayıflayamam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?