Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.

bugün ki menum

sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber

öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça

akşam
lahana çorbası

diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim

lütfen oyacığım ara sıra olur öyle kaçamaklar.bence menün çok güzel canım afiyet olsun

geçmiş olsun canım

günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.

geçmiş olsun canım bu havalar çok tehlikeli ya bugün yine çok soguk

afiyet olsun canım bence güzel bir menü özellikle akşam

kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

çok sevindim hazalcığım ay inşallah düzelir uyku düzeni.kızının bu yaptığının üzerine git.saat 10 da başla artık uyutma çalışmalarına.gündüz çok uyumasına da izin verme

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 2yumurtalı omlet
öğle:1 minik poğaça
akşam:1 kase çorba 2 dilim börek 1kase yoğurt
dün abarttım ekmek grubunu ama pazarları illa kaçamak yapıyorum

spor:
hiç yapamadım çünkü iyi değildim

sporlarımı yazıvereyim
************cumartesi 300 ip
********************pazar 1300 ip​

Son düzenleme:
çok güzel söylemiş. bi kere verdi de ne oldu sanki. adam olsa araya adam koymak yerine daha ciddi bi aksiyon yapar. s....tirsin

araya adam koyan kayınpederim.. evimiz o kadar yakınki arabayla 5 dk.. işte beyin bedava.. 2 tarafında akrabası olmayan birini aracı koyuyuorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…