Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün ki menum

sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber

öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça

akşam
lahana çorbası

diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim

bence olabilir bi menü..akşam güzel toplamışın

ben çıkıyom kızlar mesajımı falan saymadım eksigim varsa affedin beni..spor da yok malum ziyaretçi agırlıyom..iyi geceler

bgn aclık oyunlarının 2. si bitti yrn ark 3. yü getrcek ona baslıcam şimdi farklı bir kitap okuorm cok gzl adı zaman çarkı

ev arkadasında mı kaldın anlamadımmmmmm ailesi sivasta mı ? ohh ne güzel bnde istiyoryum sinemaya gitmekkkkkkk

kızlar kusura kalmayın ben kalamıyorum fazla malum annem bizde geçmiş olsuna gelen giden tüm gün ve hala misafirler sagolsunlar.....

yarına görüşürük

canım iki gündür ben de kaytarıyorum 7 msj hakkını doldurup kaçıyorum valla ama hafta sonu olunca bi rehavet çöküyor birde bütün gün eşimdeydi pc ben arada bi aldım...

bütün gün resim çizmekten gözlerim ağrımış şimdi ekrana bakarken kamaşıyolar artık yorgunluktan çift görüyorum..bende yatıyorum kızlar bu haftaya sıkı bi şekilde start verecem yarından itibaren...500 gr hedefim var bu hafta yaa bakalım veririm inşallah...

sen gaza gelirsen veririsin canım benim

dün
sabah
yemedim

öğle
1 kk kadar peynir
yeşillik
1 patatesli çörek
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 dilim hazır kek
2 bardak çay

bugün
sabah
1 poğaça
yeşillik
2 zeytin
2 bardak çay

öğle
1 kase çorba
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt

ara
1 portakal
1 elma

akşam
1 fincan nane limon
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

dün ki menüm
sabah 1 adet kurabiye 1 bardak yarım yağlı süt
ara 1 bardak çay
öğlen 2 adet zeytin 2 ısırık gözleme 1 dilim ekmek
1 yumurta 1 kk peynir 1 kupa çay (eşim öğlene uyandı onunla kahvaltı yaptım)
ara 1 adet armut
akşam 3 yk mantarlı tavuk sote 1 kase salata
ara bol bol çay

sporum hiç yok ama bgn itibariyle sıkı bi şekilde başlıyorum...

kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…