- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.741
bugün ki menum
sabah
1 dilim kepekli ekmek
2 kb beyaz peynir
domates yeşil biber
öğlen
5 çiğköfte
2 kurabiye
yarım poğaça
akşam
lahana çorbası
diyorum ya benden bi halt olmaz ruhum obez benim
hoşbulduk canım
bu haftasonu tektim evde sivasa gitmem gerekiyordu anasınıfı öğretmeni olan ev arkadaşımla geçen yıl sınıflarımızı sivasa tiyatroya götürdük bu senede götürecektik
okulda tiyatro haftasınının kutlamasını ben yapacaktım ben müdüre söyledim o çalışkan öğrencileride götürelim dedi bunu ayarlama görevini bana verdi sivas devlet tiyatrosuna gidip konuştuk yer ayırttık işte bu çarşamba benim sınıfla arkadaşımın sınıfını götürecez gelecek çarşambad aokuldan seçilen öğrencileri götürecez
sivasa gitmişken ev arkadaşımda kaldım sinemaya gittik fetih 1453 e
bacağımı sakatladım boğazı şişirdim geldim işte
siz nasılsınız neler yaptınız
geçmiş olsun cnaım galiba bu defa kurtulamaycam taylot içtim nane limon içtim yok faydası olmadı
arkadaşın evi soğuktu sobaya alışınca kalorifer soğuk geliyo orda kaptım
benimde resmimi çizsene canım ama nü
ben sivastan geleli 1.5 saat oldu canım evi ısıtmaya çalışıyoruz
hastalanacam galiba boğazım felaket önce taylot içtim şimdide nane limon içiyorum
kızlar kusura kalmayın ben kalamıyorum fazla malum annem bizde geçmiş olsuna gelen giden tüm gün ve hala misafirler sagolsunlar.....
yarına görüşürük
hazoş naber kız
bütün gün resim çizmekten gözlerim ağrımış şimdi ekrana bakarken kamaşıyolar artık yorgunluktan çift görüyorum..bende yatıyorum kızlar bu haftaya sıkı bi şekilde start verecem yarından itibaren...500 gr hedefim var bu hafta yaa bakalım veririm inşallah...
günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?