Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

27 beden pantolon varmı :44::44::44::44::44::44:

ben hayatımda 48 in altında giymedim

dün burdadfa hava kötüydü.ama bugün çok güzel bende güneşi çok seviyorum yaaa

ramazan da rahat etcez desene

tostum benimmmmmm
sporlar süperrr

hayırdır canım niye kötüü

dün sabah tan kötüydüm zaten sonra çarşıya falan çıktım akşamayemekten sonra bi agırlaştım uzanmıştım uyumuş kalmışım ama kalkmak ne mümkün.gözümü açıyom küt geri yatıyom arada su içiyom.kocam korktu dr gidelim dio ama benim kalkmam imkansız.adam napsın kucaklayamıyo
saat 8 civarı yatmıştım ama sabah zor ayıldım kocacıgım noldu ne yedin ne içtin de böyle oldun diye adam korktu...bende anlamadım yorgunluktan herhalde:44::44:
sabah her tarafım ödemleşmiş.ayaklarımın altı bile yürüyemedim baya bi süre sonra açıldım...

Günaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:

ben şimdilik çıkıyom çocuklar yemege gelecekler..
bizim mesailer degişti.artık mesai tamamlama yapıyoz.3 güne 1 24 saatlik nöbetler şeklinde çalışıyoz.3 gün evde 1 tam gün nöbet diye.
bugün evdeyim.cumartesi nöbetteyim

tamam canım ben bugünden sıkmaya çalışıcam kendimi.

alla alla yorgunluktan heralde şekerim dikkat et kendin ehayatımmm

yazdığını okurken bende hemen karnımı içeri çektimm ya unutuyoruym ama ben nasıl alışcam

merhaba kızlar kötü bi gecenin ardından geldim...

ah canım ya geçmiş olsun galiba yorgunluktan bir yerden sonra vücüd kaldırmıyo

günaydın canım aynen bende öyle yapıyorum. arada hatırlatalım birbirimize

görüşürüz canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…