- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.241
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
avuç içi kadar katmer
1 kk kadar peynir
2 bardak çay
ara
1 muz
akşam
10 sarma
ara
2 bardak çay
güzel sarmaya yogurt arkadaş gelmişşdünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
4 bisküvi
2 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
7 sarma
1 kase yoğurt
bgn moralim gayet iyi inşallah da öle gider uyudum uyandım dünden eser kalmadı....kızlar 27 beden olan bi kotum vardı içine giremiyordum bgn sabah resmen girmiş bulunuyorum hala eskisi kadar rahat olmuyor biraz belden sıkıyor ama olsun önceden totodan yukarı çıkmıyordu...
Ayyy kızlar diyette olan birine göre öyle çok çikolata yedimki şuan midem allak bullak olmuş durumda e tabi garibim kaaaaç zamandır çikolata mı gördü ki:)) şimdide garipsedi
merhaba kızlar kötü bi gecenin ardından geldim...
havanın soğuk olması beni çıldırtıyor.. her sabah uyandığımda pencereden bakıyorum yine kar yağmışş.. deliriyorum.. o kadar soğukki balkona çıkılmıyo.. sıcak olsa insan 2 gezer hava alır açılır.. soğuktan biraz basıldık sanırım
ben de hiç sevmem çok soğuk ve kapalı havayı bu senede bahar gelemedi bi türlü...güneşte patlamalar meydana geliyormuş o yüzden yorgunmuş güneş fazla ısı veremiyormuş ve her patlamada soğuk havayı dünyaya itiyormuş 3 yıl boyunca sürecekmiş bu soğuklar..antalyada yazlar dayanılmıyacak kadar sıcak geçer.çok merak ediyorum bu yaz serin olacakmı diye...
sana bu seneki soğuklarla ilgili bilimsel bi açıklama yaptım :)))
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeğine tost
öğle:2 dilim kepek ekmeğine tost
akşam:yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim kepek ekmeği
sporlarım
30 dakika aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
30 dk koşu bandı
1 saat pilates
hayırdır canım niye kötüü
tamam canım ben bugünden sıkmaya çalışıcam kendimi.ayy bide okuması var onları hehehhe=)))yolla ben okuyimm=)ben yazılı okumada çok hızlıyımdır hemen ertesi gün dersimin olduğu sınıfları okurum sonra kocişinkileride okurdum heheheh=) ama şimdi o sansı bitti liseye geçince okuyamıyorum heheheh..çok değişmiş lise mat. konuları yaa resmen bilmiyorum bi sürü şeyi....cumadan itibaren başliyoruz nesli ona göreee
dün sabah tan kötüydüm zaten sonra çarşıya falan çıktım akşamayemekten sonra bi agırlaştım uzanmıştım uyumuş kalmışım ama kalkmak ne mümkün.gözümü açıyom küt geri yatıyom arada su içiyom.kocam korktu dr gidelim dio ama benim kalkmam imkansız.adam napsın kucaklayamıyo
saat 8 civarı yatmıştım ama sabah zor ayıldım kocacıgım noldu ne yedin ne içtin de böyle oldun diye adam korktu...bende anlamadım yorgunluktan herhalde:44::44:
sabah her tarafım ödemleşmiş.ayaklarımın altı bile yürüyemedim baya bi süre sonra açıldım...
Günaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:
merhaba kızlar kötü bi gecenin ardından geldim...
ah canım ya geçmiş olsun galiba yorgunluktan bir yerden sonra vücüd kaldırmıyodün sabah tan kötüydüm zaten sonra çarşıya falan çıktım akşamayemekten sonra bi agırlaştım uzanmıştım uyumuş kalmışım ama kalkmak ne mümkün.gözümü açıyom küt geri yatıyom arada su içiyom.kocam korktu dr gidelim dio ama benim kalkmam imkansız.adam napsın kucaklayamıyo
saat 8 civarı yatmıştım ama sabah zor ayıldım kocacıgım noldu ne yedin ne içtin de böyle oldun diye adam korktu...bende anlamadım yorgunluktan herhalde:44::44:
sabah her tarafım ödemleşmiş.ayaklarımın altı bile yürüyemedim baya bi süre sonra açıldım...
Günaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:
ben şimdilik çıkıyom çocuklar yemege gelecekler..
bizim mesailer degişti.artık mesai tamamlama yapıyoz.3 güne 1 24 saatlik nöbetler şeklinde çalışıyoz.3 gün evde 1 tam gün nöbet diye.
bugün evdeyim.cumartesi nöbetteyim
bağırsaklarda bi problem varmı oyacım
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?