- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.261
oyaaaaa naber şekerimmmm
ne olsun veremedigim kilolarıma ragmen yaşıyorum yarın cuma ve ben bu sabah 122.4 düm:S regl ime 3 gün var artık ondan mı bilmiyorum ama bıktım artık
heheh delüüü=) bende regl oldum bugun=((((((
aman birdaha yaşamazsın inş.bozgun mozgunGünaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:
hayallah cnm geçmiş olsun.gece de çalışıyosunya ondan olmuştur.uykusuzluk yorgunluk ne yapar insana iyi bilirim ben..dün sabah tan kötüydüm zaten sonra çarşıya falan çıktım akşamayemekten sonra bi agırlaştım uzanmıştım uyumuş kalmışım ama kalkmak ne mümkün.gözümü açıyom küt geri yatıyom arada su içiyom.kocam korktu dr gidelim dio ama benim kalkmam imkansız.adam napsın kucaklayamıyo
saat 8 civarı yatmıştım ama sabah zor ayıldım kocacıgım noldu ne yedin ne içtin de böyle oldun diye adam korktu...bende anlamadım yorgunluktan herhalde:44::44:
sabah her tarafım ödemleşmiş.ayaklarımın altı bile yürüyemedim baya bi süre sonra açıldım...
iyidir oyacım sen nslsn?buara kiloların takmışsın sende boşver yaa.doktorun tartısında bi problem vardı bence ve sende fazla kilo verdiğini düşündün,ama gerçek kilonu görünce demoralize oldun..onu bi doktora danış bence..sen yapman gerekeni yap cnm.negüzel metabolizma sorunun da yokmuş,verirsin verirsiiiiiinselam kızlar nasılsınız
iyidir aslıcım.sen nasılsn?geçmiş olsn.havalar coksoguk sizin oralarda dikkat et kendine..slm kızlar nasılsınız
benim bugün başım felaket ağrıyor ya dün banyo yapıp saçlarım tam kurumadan yattım ya ondan mı acaba
27 beden pantolon varmı :44::44::44::44::44::44:
ben hayatımda 48 in altında giymedim
ramazan da rahat etcez desene
Günaydın arkadaşlar,sevgili özgenin tavsiyesi üzerine:))karnımı içime çekerek yazımı yazıyorum şuan,nasılsınız?ben iyiyim çok şükür, diyet bozgunundan sonra toparlanmaya çalışıyorum:26:
iyidir aslıcım.sen nasılsn?geçmiş olsn.havalar coksoguk sizin oralarda dikkat et kendine..
slm kızlar nasılsınız ben dünün aksine bgn bomba gibiyim...sabah yürüyüşü yaptım kızımla sonra platesimi yaptım birtek bisiklete binmek kaldı onuda yapıyım sonra bi duş sonra çayy gel keyfim gel :))) hehehe defneyi hiç hesaba katmıyom yanlız :)))
bugün ne kahvaltı yaptım ne bişey 8 den beri toplantı odasındayım bi sürü şekersiz çay içtim 10 tane kadar da tuzlu kurabiye yedim o kadar. akşam da bişey yemicem canımr ejim yapmak falan istemiyor. nasılsa yapsam da veremiyom sokarım böyle aşkın ızdırabına modundayım yani
maşallah cnm.Allah nazarlardan korusunslm kızlar nasılsınız ben dünün aksine bgn bomba gibiyim...sabah yürüyüşü yaptım kızımla sonra platesimi yaptım birtek bisiklete binmek kaldı onuda yapıyım sonra bi duş sonra çayy gel keyfim gel :))) hehehe defneyi hiç hesaba katmıyom yanlız :)))
hayallah böyle düşünme oya amabugün ne kahvaltı yaptım ne bişey 8 den beri toplantı odasındayım bi sürü şekersiz çay içtim 10 tane kadar da tuzlu kurabiye yedim o kadar. akşam da bişey yemicem canımr ejim yapmak falan istemiyor. nasılsa yapsam da veremiyom sokarım böyle aşkın ızdırabına modundayım yani
maşallah cnm.Allah nazarlardan korusunbende akşam yemekten sonra aerobike gidicem..bana heranlamda iyi geliyo valla.tavsiye ederim
hayallah böyle düşünme oya ama
bende 1 aydır rejim ve spora ragmen istediğim hedefe çok uzagım.encok bu zamanlarda pes ediliyo zaten.ama biraz daha sabredersen
senin için daha iyi olur inş.yada bisüre izin ver kendine.akşamları olmamak kaydıyla gündüz rahat rahat ye.
ben bgn öyle yaptım mesela.. bana iyi geldi
canım moralini bozmak yok
ya inat yap bu aşk ızdırabı seni iyice kamçılasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?