- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.401
kilo bildirimi
122.1
122.1

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar telefon çaldı.servisten bi arkadaş benle ilgisi olmayan bi konu hakkında bana lafları saydı saydı .sinir oldum.beni dedim benle alakası olmayan bişey için azarlamak için mi aradın dedim .ben napabilirim dedim .ben napayım dedi.ay sinir oldum telefonu kapattım ya...offfffff.sinir oldum mideme agrılar girdi resmen
canım benim sende sıkma canını ..sen eger böyle bi karar alıp zayıflama çabası göstermesen belkide şuanda 130 yada yukarısında olurdun böyle düşün.kilo bildirimi
122.1![]()
takılma boşver derin derin nefes al aklını dagıtacak bişeylerle ilgilen canım benim
canım benim sende sıkma canını ..sen eger böyle bi karar alıp zayıflama çabası göstermesen belkide şuanda 130 yada yukarısında olurdun böyle düşün.
sende vereceksin kiloları eminim .zaten bahar geliyo daha aktif ve pozitif olarak verecegixz beraber bozma moralini
of inan kafam dagıldı.yazamıyorum
kilomu bildiriyorum
geçen hafta 93.500
bu hafta 92
giden 1.500 :124::124::124::124::124::124:
Kilo bildirimim:
geçen hafta:79.7
bu hafta:80.3
gelen 600 gr(aslında hepsi gelen değil,henüz gidemeyenlerin de etkisi
)
canın sağolsun oyacım sen sağlıklı ol moralin güzel olsun vericen bunlarıkilo bildirimi
122.1![]()
canın sağolsun oyacım sen sağlıklı ol moralin güzel olsun vericen bunları
oyya ben sana moral olsun diye şu kızı gösterecektim bi de baktım görmüşsün
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...colatenin-basari-oykusu-52-kilo-verdi-25.html
inşallah canım... sen ne alemdesin ne kadar vermişsin
benim 100 gr bu hafta spor yaptım ama boğazımı tutamadım.. ilaçlarımı bu hafta içmiyeyim dedim dengemi bozdu![]()
benim 100 gr bu hafta spor yaptım ama boğazımı tutamadım.. ilaçlarımı bu hafta içmiyeyim dedim dengemi bozdu![]()
kilo bildirimi
64.7
way way way maşallah.. emoş kilo verdin diye salma olurmu ben hep orda kaybediyoruum.. kiloyu verince salıyırom büyük bi zaman kaybı oluyorr al ver al verr