• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kızlar telefon çaldı.servisten bi arkadaş benle ilgisi olmayan bi konu hakkında bana lafları saydı saydı .sinir oldum.beni dedim benle alakası olmayan bişey için azarlamak için mi aradın dedim .ben napabilirim dedim .ben napayım dedi.ay sinir oldum telefonu kapattım ya...offfffff.sinir oldum mideme agrılar girdi resmen

takılma boşver derin derin nefes al aklını dagıtacak bişeylerle ilgilen canım benim

kilo bildirimi
122.1 :43:
canım benim sende sıkma canını ..sen eger böyle bi karar alıp zayıflama çabası göstermesen belkide şuanda 130 yada yukarısında olurdun böyle düşün.
sende vereceksin kiloları eminim .zaten bahar geliyo daha aktif ve pozitif olarak verecegixz beraber bozma moralini

takılma boşver derin derin nefes al aklını dagıtacak bişeylerle ilgilen canım benim

of inan kafam dagıldı.yazamıyorum

canım benim sende sıkma canını ..sen eger böyle bi karar alıp zayıflama çabası göstermesen belkide şuanda 130 yada yukarısında olurdun böyle düşün.
sende vereceksin kiloları eminim .zaten bahar geliyo daha aktif ve pozitif olarak verecegixz beraber bozma moralini

of inan kafam dagıldı.yazamıyorum

canımsın. 126 ile başladım. evet çok yavaş gidiyor ama gidiyor acelem de yok :) vazgeçmeyeceğim. regl me 2 gün var bu fark belki ondan da olabilir.

kilomu bildiriyorum
geçen hafta 93.500
bu hafta 92
giden 1.500
:124::124::124::124::124::124:

way way way maşallah.. emoş kilo verdin diye salma olurmu ben hep orda kaybediyoruum.. kiloyu verince salıyırom büyük bi zaman kaybı oluyorr al ver al verr

bugün ki menum

sabah kalkınca bir bardak su

kahvaltı
1 armut

ara
yarım bardak nescafe

öğlen
mantar çorbası

ara
meyve

akşam(planladığım)
z.yağlı pırasa veya yağsız kepekli beyaz peynirli tost