- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.761
hehehehhe tamam cicim olmayız=)kızlar kızlar ses verin
umutsuz kadınlara bakıp umutsuz olmayın
iyi akşamlar kızlar.ayy 3 gündür okadar uzak kaldımki topiğe(bgn öglen girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım
geçmiş te yapamadım 2 gündür evle bogşuyorum..bgn de nişanlım geldi akşam yemege.ancak gelebildim..herkes iyimi?
iyi akşamlar kızlar.ayy 3 gündür okadar uzak kaldımki topiğe(bgn öglen girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım
geçmiş te yapamadım 2 gündür evle bogşuyorum..bgn de nişanlım geldi akşam yemege.ancak gelebildim..herkes iyimi?
Nü resimse elbette beni düşünecen:):)kızlar yeni resim çizdim face koydum ama saliha özellikle seni düşündüm hep çizerken niyeyse :))
kızlar yeni resim çizdim face koydum ama saliha özellikle seni düşündüm hep çizerken niyeyse :))
kızlar yeni resim çizdim face koydum ama saliha özellikle seni düşündüm hep çizerken niyeyse :))
Aklıma ne geldi.. Bizim beyde ressamdi.. NişanlıYken bana doğum günüm için karakalem portremi çiziyormuş.. Bende farkedince 'yiyemeyecegim ve giyemeyeceğim hediye istemem' demiştim :) :)
Nü resimse elbette beni düşünecen:):)
Aklıma ne geldi.. Bizim beyde ressamdi.. NişanlıYken bana doğum günüm için karakalem portremi çiziyormuş.. Bende farkedince 'yiyemeyecegim ve giyemeyeceğim hediye istemem' demiştim :) :)
Sen bi süzüldün :)
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:Hoşgeldin emos
cuma toplantı vardı küçük oglanın okuldan gelirken çok üşüdüm giderken hava güneşli diye ince ceket giydiydim.banyo yapıp çıkınca:2::2::2:nold niye hastasın canım?
evet haklısın çocuklar hasta olmasa bari...geçmiş olsun emoşş ya havalar düzelsede hepimiz iyileşsek hepimiz hastayız pufffff
Ayyy emine senin nöbetlerin kaç güne bir geliyo yaa,gerçekten çok fedakarlık isteyen mesleklerden sizin işiniz de,kolay gelsin Allah güç kuvvet versin canım.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-1,5 dilim katmer
-2 kupa yeşilçay
-domates
ÖĞLEN
-1 küçük ekmek(çeyrek ekmeğin yarısı kadar) arası hamsi
-1 dilim ekmek biraz peynir
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 dilim kek
-2 kuru kayısı+2 ceviz
yarım saat yürüyüş
bgnkü menüm
sabah
2 dilim bugday ekmeği
peynir,5 adet zeytin,bir yumurta
öğlen
2 dilim hazır kek
4-5 tane eti hoşbeş
akşam
avuç içi kadar et sote
2 kaşık pilav
semizotlu salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?