Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgnkü menüm

sabah
2 dilim bugday ekmeği
peynir,5 adet zeytin,bir yumurta
öğlen
2 dilim hazır kek
4-5 tane eti hoşbeş
akşam
avuç içi kadar et sote
2 kaşık pilav
semizotlu salata

kızlar kızlar ses verin
umutsuz kadınlara bakıp umutsuz olmayın
hehehehhe tamam cicim olmayız=)

iyiyiz canım sen nasılsınnnn

Doktor derdime bir çare:) :)

kızlar yeni resim çizdim face koydum ama saliha özellikle seni düşündüm hep çizerken niyeyse :))

Aklıma ne geldi.. Bizim beyde ressamdi.. NişanlıYken bana doğum günüm için karakalem portremi çiziyormuş.. Bende farkedince 'yiyemeyecegim ve giyemeyeceğim hediye istemem' demiştim :) :)

Sen bi süzüldün :)
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
nold niye hastasın canım?
cuma toplantı vardı küçük oglanın okuldan gelirken çok üşüdüm giderken hava güneşli diye ince ceket giydiydim.banyo yapıp çıkınca:2::2::2:
geçmiş olsun emoşş ya havalar düzelsede hepimiz iyileşsek hepimiz hastayız pufffff
evet haklısın çocuklar hasta olmasa bari...
Ayyy emine senin nöbetlerin kaç güne bir geliyo yaa,gerçekten çok fedakarlık isteyen mesleklerden sizin işiniz de,kolay gelsin Allah güç kuvvet versin canım.

3 güne 1 canım ...zaten biraz kırgınlık vardı.nöbette uykusuzluk ve yorgunluk olunca

afiyet olsun gayet iyi

bgnkü menüm

sabah
2 dilim bugday ekmeği
peynir,5 adet zeytin,bir yumurta
öğlen
2 dilim hazır kek
4-5 tane eti hoşbeş
akşam
avuç içi kadar et sote
2 kaşık pilav
semizotlu salata

çok begendim...ögle çok gibi önemli degil.akşam güzel olmuş

kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…