- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.801
kızlar oyadan haberi olan varmı ne zamandır girmiyor..en sonda kilo veremediği için sıkıntılıydı ayrıldmı yoksa..
bende etrafı topladım biraz kızın park yatağını bizim odadan çıkarmıştık komidinleri boşalan yere koydum bende artık kendi odasında yatıyor hanımefendi çekmeceleri düzenledim biraz çamasır topladım su an bi makine yıkandı asılmayı bekliyor diğerleri de yolda hehehhe ayy hiç bitmiyor cidden yaaa daha süpürülcek silincek tozun yarısını aldım ayy yarım yamalakkk=) kızı uyandırcam şimdi meyvesini yedircem oıffff offfffffffffffff
ayy hala bitmedi işim pufff kızın çorbasını içirdim şimdi =((( yoruldummmmmmm
menümm
sabah
2 dilim çavdar
1 yk lor peynir
2 subardağı sıcak su
öğle
2 yk kurufasulye
1 dilim beyaz ekmek
akşam
1 tabak pırasa (planlıyorum)
aralar nerde şekerr???**
güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin
*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***
yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda
su içiyorum yaa.. ben meyve sevmediğimden arada nebileyim havuç mu yesem
aç kalalım demiyorum ölçüyü yani dengeyi bozmayalım yeterkabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor
ben İrritabl Barsak Sendromu (İBS) hastası olduğum için en ufak bi hata bağırsaklarımın minumum 4 gün tıkanmasına sebep oluyor.. mesela 1 çatal patates benim sonum olabilir.. mısır yiyen insanlar cırcır olur ben kabız olurumyoğurt yada sütle+ meyve en saglıklısı ama sevmiyosan meyve yerine 1 tane galeta+yogurt ye..kuru meyvede mi sevmiyosun incir üzüm fındık badem fıstık onlarla da kombine edebilrsin
ben İrritabl Barsak Sendromu (İBS) hastası olduğum için en ufak bi hata bağırsaklarımın minumum 4 gün tıkanmasına sebep oluyor.. mesela 1 çatal patates benim sonum olabilir.. mısır yiyen insanlar cırcır olur ben kabız olurum
nasıl bir hastalık kız o??Allah şifa versin o zaman yasaklı listen vardır senin ona gore yiyecen
ben İrritabl Barsak Sendromu (İBS) hastası olduğum için en ufak bi hata bağırsaklarımın minumum 4 gün tıkanmasına sebep oluyor.. mesela 1 çatal patates benim sonum olabilir.. mısır yiyen insanlar cırcır olur ben kabız olurum
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?