- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.961
naber pisicikkkkkkkkkkkkk
merhaba kızlar sporumu yaptım geldim.şimdi kahvemi içiyorum
kızlar canım hiç okula gitmek istemiyor.hızımı alamadım spor yapmaya devam etmek istiyorum.ama kuzucuklarım beni bekler.bir yolunu buldum.beden dersi yapacağım ve çocuklarla beraber koşacağım oleyyyyyyyyyyyy
dün gece naptim.. Gece 00.30 da bi uyandım.. Rüyamda hala ankaradaydim.. öyle sinirliydimki mutfağa indim.. 1 tabak makarnayı yedimbugün telafi yapicam off
günaydın kızlar nasılsınız ben birazdan temizlik yapıcam yapmadan önce şöle bi göz atıyım dedim...lahana dolması yapıyorum akşama lahanaları haşladığım suyu dökmedim şimdide içiyorum :)))
Günaydın arkadaşlar ve ayşe aşağıda seni görüyorum nasılsın?Ben kahvaltıyı daha yeni yaptım birazdan evi toparlıycam ev temiz aslında ama yine de bi süpüreyim bugün tatil günüm bidaha hafta sonuna kadar yapamam.Burda hava çok güzel yine önce oğluşumu parka çıkarmak sonra da yürüyüş yapmak istiyorum inşaallah.
ya bana asist verdi dr ondan sonra başladı öksürük zaten=( içmiyorum onu artık ama hala öksürüyorummm
tamam canım eklemişsin zaten=) gözlerin ne güzel kız badem gibi maşallahhh
ya salak mıyım ne doğru ya eklisin unutmuşum =))))))))))
1-2 gece 10.30 da uyumustu özgiş şimdi 11 11.30 12 arasında gidip geliyorrr buna da şükürrr
tek ve özelim diyosun yani
gunaydın canım hamarat cıktın hee dolmalar falan
mmmmmmmmmmmm nutellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayok yediklerimin hepsi oydu. ama akşam 3 kaşık nutella yedim(
merhaba kızlar sporumu yaptım geldim.şimdi kahvemi içiyorum
kızlar canım hiç okula gitmek istemiyor.hızımı alamadım spor yapmaya devam etmek istiyorum.ama kuzucuklarım beni bekler.bir yolunu buldum.beden dersi yapacağım ve çocuklarla beraber koşacağım oleyyyyyyyyyyyy
Dün gece naptim.. Gece 00.30 da bi uyandım.. Rüyamda hala ankaradaydim.. Öyle sinirliydimki mutfağa indim.. 1 tabak makarnayı yedimbugün telafi yapicam off
günaydın kızlar nasılsınız ben birazdan temizlik yapıcam yapmadan önce şöle bi göz atıyım dedim...lahana dolması yapıyorum akşama lahanaları haşladığım suyu dökmedim şimdide içiyorum :)))
Günaydın arkadaşlar ve ayşe aşağıda seni görüyorum nasılsın?Ben kahvaltıyı daha yeni yaptım birazdan evi toparlıycam ev temiz aslında ama yine de bi süpüreyim bugün tatil günüm bidaha hafta sonuna kadar yapamam.Burda hava çok güzel yine önce oğluşumu parka çıkarmak sonra da yürüyüş yapmak istiyorum inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?