- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.001
Dün gece naptim.. Gece 00.30 da bi uyandım.. Rüyamda hala ankaradaydim.. Öyle sinirliydimki mutfağa indim.. 1 tabak makarnayı yedimbugün telafi yapicam off
18 yaşındaydim cem yılmazin hokkabaz filmine gitmiştik arkadaşlarlabende 16 yaşındaydım ilk sinemaya gittiğimde cok müthiş bişiydi ozaman :):)
O psikolojiyi anlatmam çok zor.. Zaten akşam yatmadan öncede açlıktan kıvranıyordum:):)
olmamış ama sen halledersin
bende 16 yaşındaydım ilk sinemaya gittiğimde cok müthiş bişiydi ozaman :):)
18 yaşındaydim cem yılmazin hokkabaz filmine gitmiştik arkadaşlarla
Bitki çaylarını bıraktım şişe aldım elime sürekli su içiyorum.. Bitki çaylarını biraz fazla içiyordum sanırım ters tepti:) :)
canım ya anlıyorum kesinlikle zor..aç bırakınca doktorlar soleyip duruyor metabolizma yavaşlıyor.vucut kıtlık bilincine giriyor diye aç kalma azcık ye mutlaka
kızlar ben çıkıyom öpüyom hepinizi..
işlerimi halledem duşa girem çocuklar gelirler.sonra arkadaşa geçmiş olsuna gitcez...akşam yemek bulaşık falan offff..gün bitecek
Evet kesinlikle,hazlacım sen de kızın da çok hoşsunuz hele kızın tam bi pıtırcık,mercimek dalı çok narin görünüyo maaşallah çok tatlı Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını.
kızlar hazır ikiniz burdayken yapıyomusunuz diyeti ayça diyetini? ya benim hayatım su anda asırı duzensiz.ama cumaya kadar toparlayacam..azcıkda olsa spor yapabilecegim doktorlar izin verdi..ama maalesef terleyecek kadar cok yapamayacam..son solediğim idyeti tam olarak yazayım isterseniz.cuma başlayalım ??
kuzucum sen şimdi git sonra ayrıntılı konusuruz..2 tane var hangisini isterseniz uygulamak..birde diyeti yazmadım ben ondan karısık gelmiştir hehehehe..beraber yaptıgımız hafta cok motive oldum yine istiyorum yine yine
1 haftadir atlamiyordum.. Çok terletiyor sürekli banyo yapmam gerekiyo:)
'seni seviyorum;1 cümle,2 kelime,13 harf, 2 insan ve 1
aptal! :) :) :) :)
ara ogun secenekleri
3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
Yarım paket diyet bisküvi+ 1 bardak süt ile kahve
1 kutu yoğurt +10 -15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
Yarım paket diyet çubuk kraker + ayran
½ simit, peynir
1 -2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar ( fırınlanabilir)
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, diyet kraker
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?