- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.561
kızlar kilo bildirimi yapıyrmuyuz yine ????????
heheheheheh ver ver kiloları=)aynenn hayatım yaaaa beni gören diyor ki patronlarımda dahil yaa sen nekadr çökmüşşsün böyleee kilo vermişşsinnn
walllaa sizinle konusmadım yaaa içime ata ata bi hal oldum yaniii
yokluğunuz nekadar belliii anlatamamm
hahahahahhahahah delüüsen bi de benim gobeeemdeki çatlakları gör ahahahaa kafatasımın içindekilerden beter hatta onlara çatlak demek yarıklara jest. o derece yani
kilo bildirimi
geçen hafta:80.6
bu hafta:80.5
sadece 100 gr. gitmiş.dün tartıldım 80 geldim bugün 80.5.ben 79 ları beklerken olana bak.regl olmak üzereyim acep ondan mı
kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
Bunların çıktısını alıp uzun uzun okumam lazımSalihacım bu diyette bi liste düzeni var,bir de değişim listeleri var örneğin öğlen 1 dilim ekmek,4 kaşık sebze,2 köfte falan yazıyo ama sen ogün onları yemek istemiyorsun işte o zaman değişim listelerine bakıyosun köfte,pide ,lahmacun neye denk geliyo diye,işte ogün ekmek ve köfte yemiyosunda ordaki hakkını kıymalı pidede kullanıyosun yani ne niyeceğine sen karar veriyosun ama miktarını listeye göre ayarlıyosun.
3 yıldır çalışıyorum diyeceğime bekarım yazmışım hahahahahahahahahahahahah
kilo bildirimi
geçen hafta:80.6
bu hafta:80.5
sadece 100 gr. gitmiş.dün tartıldım 80 geldim bugün 80.5.ben 79 ları beklerken olana bak.regl olmak üzereyim acep ondan mı
kızlar ben yokken olumsuz bişey olmadı dimiii inşallahhhh
bencedeeeee tüm çatlaklar toplanmış=)
ya haytım varya nasıll koşuşturma içerisindeyim bir bilsennn ahh bi görsen halimiii dersin kii yaa otur 5 dakıka bi çay iççç okadar yani:))))
yeni ofis beni baya yıprattııı hem ruhen hem bedenen çöktümm
eskiden 2 patronum varken şimdiii tam 6 patronum var ve ofiste 10 kişiyizzz
yanii ne diimmmm amannnn boşverelimm azcık unutuyumm dertlerimiiiii
emredersiniz komutanımkaç kere dedim perşembe günleri misafirliğe gitmeyin misafir çağırmayın diye
hadi bakalım hayırlı olsunayy bu arada biz bugun kahvaltıya başlıyoruzzzz=))))))))))) şimdi kızmın peynirini suya koydum tuzu çıksın diyeee =))
:) yani geçen haftaya göre verdim önceki haftaya göre vermedim. benim kilolar mehter takımı gibi:)))
merhaba emidaf sen yokken katıldım bende gruba.adım tuba doktorum,nişanlıyım,istanbuldan katılıyorumkızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
şu an zevkten 4 köşeyimm üşenmedim bi sürü yazlık kıyafetlerimi denedimm kop koppp hepsi olduu hatta bi kaçının poposu bol bile olduu bikinimi bile denedim hiç de fena durmadı=) belimin yanlarındaki çatlakları saymazsak o kadar olsun ama ne yapalım bebek doğurduk kolay mııı=) ayyy çok mutluyummmmmmmmmm göbek atmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..kızlar bu arada artık göbişim de çok belli olmuyorrr ayyyyyyyy
kilo bildirimim
gecen hafta 76
bgn 76
ya kaldım bu kiloda napcam ben..inşallah yeni diyetle veririm
o zaman haydi gaydırıgubbak cemile türküsünü söyleyerek göbek atalım hho hop kop kop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?