- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.521
sporumu yaptım geldim kızlar.günaydınlar
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80.3
bu hafta:
79.5
giden800 gr.(geçen hafta biraz da şiştim galiba)
ay Allahım yerim o zillinin peynirini.çok özlemişim ben bebişi ya doğursammı 1 tane daha acep
harikasın çikolata canavarı
gunde 3 tatlı kaşığı yağ hakkın var cnm tepe tepe kullan :)
katı yağ ise eger kaç kaşık sıvıyağa karşılık gelityor bak yağ değişim listesinden
bu arada değişim listelerini tekrar yayınlayım mı??
yok tatlım gerek yok ben kaydettim hepsiniii=))))))))))1 tatlı kaşiği bile koymadım yağı zaten=)
verdin demi yanlış hatırlamıyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
seni seviyorum oyacığım.tüm güzel dileklerinin 100 katı senin olsun
:) yani geçen haftaya göre verdim önceki haftaya göre vermedim. benim kilolar mehter takımı gibi:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
2 ileri 1 geri=)))))))))))))))))))))))))))
gel gel ne olursan ol gellllll
bunu birazcık artırıp yapabilrsin kuzu..ben bunu yaptıgım donemde tırnaklarım hiç kırılmadı..cildim düzeldi..saglıklı ya o bakımdan kikiki
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hımmm ivit benim de buna ihtiyacım var bence:)))
ee yani gel artık fadik yaaaaa bizde özledikkkk
Allahım ne sevgi dolu ne çatlak bir topiğimiz var ...çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?