- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.541
Salihacım bu diyette bi liste düzeni var,bir de değişim listeleri var örneğin öğlen 1 dilim ekmek,4 kaşık sebze,2 köfte falan yazıyo ama sen ogün onları yemek istemiyorsun işte o zaman değişim listelerine bakıyosun köfte,pide ,lahmacun neye denk geliyo diye,işte ogün ekmek ve köfte yemiyosunda ordaki hakkını kıymalı pidede kullanıyosun yani ne niyeceğine sen karar veriyosun ama miktarını listeye göre ayarlıyosun.Lahmacunlar pideler diyet böyle mi :)
ya haytım varya nasıll koşuşturma içerisindeyim bir bilsennn ahh bi görsen halimiii dersin kii yaa otur 5 dakıka bi çay iççç okadar yani:))))
yeni ofis beni baya yıprattııı hem ruhen hem bedenen çöktümm
eskiden 2 patronum varken şimdiii tam 6 patronum var ve ofiste 10 kişiyizzz
yanii ne diimmmm amannnn boşverelimm azcık unutuyumm dertlerimiiiii
anamm 6 mıı maşallah=) bencede geldin işte biz sana unutturururz dertlerini=)
yawrummmmmmmmmm bebeğimmmmmmm pozitiffffff insanım benimmm nasılsınnnnn bakemmmm
yahuuu sen nasıl pozitif bi hatunsun yaaaaaa msjı yazarken bile gülümsüyorummmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13:
hoşgeldin canım ben neslihan,sen izinli olduğun sırada takıma katıldım,seninle tanışamadık.kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
bencedeeeee tüm çatlaklar toplanmış=)
çok şükükr canım bide şu gel-gitler olmasa,darısı sana canım inş.tebrikler canım benim.sonunda 79 lar göründü sana.darısı bana
ben de kaydettim.yok tatlım gerek yok ben kaydettim hepsiniii=))))))))))1 tatlı kaşiği bile koymadım yağı zaten=)
ahahahahah sesli güldüm yahu. kız her zaman böyle değilim arada tam tersi oluyorum
hoşgeldin canım ben neslihan,sen izinli olduğun sırada takıma katıldım,seninle tanışamadık.
canım benimmmmmm sende hoş geldinn
bende fadikk ofisi taşıdığımız için izinliydimmm şimdiii geldimmmmm artıkkkk kendimi tanıtayım 27 yaşına giricem okuyorum ünvs. avukat asistanıyım 3 yıldırrrr bekarım kısa bi süreliğinebukadarcıkkkkk hıııı birde istanbulda yaşıyorum canım
3 yıldır çalışıyorum diyeceğime bekarım yazmışım hahahahahahahahahahahahah
hahahahahah ayy bende sesli hüldüm şimdiiii yahuuuuuuuu çokkk yaşşaaaa
bu sıra zaten sinirden sürekli gülüyorummmmm
banada garip geldi o cümle de... bende,herhalde 3 yıl önce boşandı hiç sormayım şimdi diyorum içimden3 yıldır çalışıyorum diyeceğime bekarım yazmışım hahahahahahahahahahahahah
dervişin fikri neyse zikri de odur ahahahahahah
Memnun oldum canım,ben de Tokattayım,ingilizce öğretmeniyim,mayısta 32 yaşını dolduracağımevliyim 2 oğlum var 7 ve 2 yaşlarında.işte böyleee.
banada garip geldi o cümle de... bende,herhalde 3 yıl önce boşandı hiç sormayım şimdi diyorum içimden
kızlar kilo bildirimi yapıyrmuyuz yine ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?