Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Lahmacunlar pideler diyet böyle mi :)
Salihacım bu diyette bi liste düzeni var,bir de değişim listeleri var örneğin öğlen 1 dilim ekmek,4 kaşık sebze,2 köfte falan yazıyo ama sen ogün onları yemek istemiyorsun işte o zaman değişim listelerine bakıyosun köfte,pide ,lahmacun neye denk geliyo diye,işte ogün ekmek ve köfte yemiyosunda ordaki hakkını kıymalı pidede kullanıyosun yani ne niyeceğine sen karar veriyosun ama miktarını listeye göre ayarlıyosun.

anamm 6 mıı maşallah=) bencede geldin işte biz sana unutturururz dertlerini=)

anamm 6 mıı maşallah=) bencede geldin işte biz sana unutturururz dertlerini=)

aynenn hayatım yaaaa beni gören diyor ki patronlarımda dahil yaa sen nekadr çökmüşşsün böyleee kilo vermişşsinnn
walllaa sizinle konusmadım yaaa içime ata ata bi hal oldum yaniii
yokluğunuz nekadar belliii anlatamamm

yawrummmmmmmmmm bebeğimmmmmmm pozitiffffff insanım benimmm nasılsınnnnn bakemmmm
yahuuu sen nasıl pozitif bi hatunsun yaaaaaa msjı yazarken bile gülümsüyorummmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13:

ahahahahah sesli güldüm yahu. kız her zaman böyle değilim arada tam tersi oluyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrr meleklerimmmmmmmmmmmmm hepinize günaydınnnnnnnnn yaaaa ben siziiii çok özledimmm walllaaa artık geldim daha izin felan yok gitmekte yokkkk allahın izni ilee hep burdayımmmmmmm
hoşgeldin canım ben neslihan,sen izinli olduğun sırada takıma katıldım,seninle tanışamadık.

hoşgeldin canım ben neslihan,sen izinli olduğun sırada takıma katıldım,seninle tanışamadık.

canım benimmmmmm sende hoş geldinn
bende fadikk ofisi taşıdığımız için izinliydimmm şimdiii geldimmmmm artıkkkk kendimi tanıtayım 27 yaşına giricem okuyorum ünvs. avukat asistanıyım 3 yıldırrrr bekarım kısa bi süreliğine bukadarcıkkkkk hıııı birde istanbulda yaşıyorum canım

Memnun oldum canım,ben de Tokattayım,ingilizce öğretmeniyim,mayısta 32 yaşını dolduracağımevliyim 2 oğlum var 7 ve 2 yaşlarında.işte böyleee.

kilo bildirimi
geçen hafta:80.6
bu hafta:80.5

sadece 100 gr. gitmiş.dün tartıldım 80 geldim bugün 80.5.ben 79 ları beklerken olana bak.regl olmak üzereyim acep ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…