Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eline sağlık aslıcığım ama yine az mı olmuş kilo kaybı yaaa

çağla şikel doğum yapalı 20 gün oldu 12 kilo almıştı tamamen kurtulmuş kilolardan.. En az 4litre su içiyorum diyo.. Doğumdan 2 gün sonra karnıma baktım göbeğim gitmişti diyo.. Magazin servisi:)

şekerim o kadar para ben de olsa bende de hemen giderdi göbek :))

defne çok fen yaa sürekli ağlıyor durup durupken bi şeye kızıp kendini geri atıyor..niye yapıyor ki bunu anlamıyorum....geçiş döneminde sanırım...kendi ifade etmek istiyor bende anlamıyorum ne istediğini oa sinirleniyor heralde ama beni de sinir ediyor sıkıyorum artık dişlerimi...

onu bunu bilmem ama bence dünyada ki en zor şey insan büyütmek

anam anam ben kaç gündür girmiyorum kine. hemencecik ekleyiveririm seni bak beni ayar etme bütü
n resimlerini de begenirim haaaaa:))))))))
sen yeterki böyle ayar ol
ama ama ama hani eklemeişin halaoynamasana bu garibin saf ve temiz duygularıyla

canım ya haftaya halledecegiz ha gayret senin boyun kaçtııı
inşallah bu yeni diyet beni epey bi motive etti.1.63 canım
canııım büyüo annesi büyüyo,idrak etmeye başlıyo çevrsinde olan biteni ve kendince tepkiler veriyo.dertetme,anlarsın yavaşyavaş

Kızı kovaya koyarsan genetigi değişir:)

aslı kuzum 63.? bir haftada 2 kilo veremem :):)63.9 da olabilir
sporda yok zaten

çağla şikel doğum yapalı 20 gün oldu 12 kilo almıştı tamamen kurtulmuş kilolardan.. En az 4litre su içiyorum diyo.. Doğumdan 2 gün sonra karnıma baktım göbeğim gitmişti diyo.. Magazin servisi:)
canım cok normal cunku kadın zaten normalde sıfır beden..
birde o normal dogum yaptı..oda suyu falan gitmiştir..ohh darısı bana olur inş...

gitmişsin cnm bilgisayar başında DEĞİLDİM..geç cevap verdim kusura bakma..
Artık çooooooooooook geeeeeeeeeeeeeç dermişim ama demiyorum çünkü sadece küçük 1 porsiyon yedim ikram olarak yemek hazırlamıştı,herşeyden 1,2 kaşık yedim fazla değil ara öğün niyetine,eh biraz da fazlalığı vardı ara öğüne göre ama akşam dengeliycem inş.

aslıcığım biz hafta sonu antalya dışında olacaz büyük ihtimal giremem siteye pazartesiye kadar izin istiyorum....

canımsın harikaaaa
Teşekkürler Emoş ama bu sadece geçen haftaya göre olan fark,aslında 200-300 gr ancak verebildim neyse haftaya gerçek 800 grlar 100 grlar veririz inşaallah.

kızlar listeyi yayınladım şimdi ben kömürlüğe gidiyorum bu haftasonu yalnızım kömür poşetleyecem hava kararmadan yapayım
sonra gelirim
Kolay gelsin canıııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…