- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.881
iyiyim aslıcım sen nasılsın?sen nerdesinki elektirklerinizi kesiliyo böyle devamlı:44:merhaba canım nasılsın
iyiyim aslıcım sen nasılsın?sen nerdesinki elektirklerinizi kesiliyo böyle devamlı:44:
hadi yaaasivasın bir beldesindeyim
canım san abişey diyecem kurallar gereği 3 hafta üst üste kilo vermeyen diskalifiye olur sen bu hafta bu kurali ihlal ettin
geçmiştede böyle durumda olana bir hafta daha şans vermiştik bu hafta o yüzden diskalifiye etmedim bu hafta çok çalışman lazım canım haberin olsun
hadi yaaakurallardan yeterince haberim yok bnm ondan böyle rahattım.sagol ya bundan sonra daha dikkatli olucam bu hafta salonda ölçümleriö olacak daha saglıklı bilgi vereceğimi umuyorum
cok sagol canım..ellerine saglıko zaman canım kuralları bir daha yazayım
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.
iyi geceler aslıcım gözlerimden uyku akıyo bnm.yrn görüşmek üzere.
sivasın bir beldesindeyim
canım san abişey diyecem kurallar gereği 3 hafta üst üste kilo vermeyen diskalifiye olur sen bu hafta bu kurali ihlal ettin
geçmiştede böyle durumda olana bir hafta daha şans vermiştik bu hafta o yüzden diskalifiye etmedim bu hafta çok çalışman lazım canım haberin olsun
Uygulamaya gayret ediyorum Ayşe ama daha tam oturmadı hala.
ayşemin gül böreğinden yaptım=)))))))))) çok kolay hemencecik oluyor kızlar bu arada akşam giremeyebilirm benn haberiniz olaaa 7 mesajım dolmadıysa izinli yazarsınızz öperim hepiciniziii
bugün gelemedim piknikteydik tüm gün sonra arkadaşa geçtik kahve çay derken şimdi eve girdik....
hayatım sen 2 kilodamı bukadar inceldin ben anlamadım herhalde:44::44:
Hazalcım bence hiçbi zararı olmaz,ben verirdim o zamanlarda da,1 yaşından önce bal ve çilek verilmemesi gerektiğini biliyorum zaten bir incirin kaynatılma suyu altı üstü.1-2 çay kaşığı versen bile yeter.
günaydın arkidişleerrrr çok çok çok güzel bol güneşli bol kahkahalı çok aktif pek dinamik bir hafta diliyorum hepimize. haydeeeeeee
gunaydın fıstıklar
geçmiş yapıp geliyorumm
ohhh piknik yapmayı ozledimm
:))) Allah iylik versin özlüyorum sizi yaaaa((
ama siz zayıflıyorsunuz ben şişiyorum diye girmiyorumşişiyorum aslı engel olamıyorum zaten
4,5 aycık kaldıhehe
Allah izin veirrse doğumdan hemen sonra buradyaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?