Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim Aslıcım bugün misafirim vardı,onlar gidince buraya geldim,biyandan da umutsuz ev kadınlarını izliyorum.

bende banyodan çıktım soba sönmüş onla uğraşıyorum bir yandanda survivora bakıyorum

ya bu saat ileri alınması hiç olmadı ya

bugün gelemedim piknikteydik tüm gün sonra arkadaşa geçtik kahve çay derken şimdi eve girdik....

yani kusura kalamyın mesaj sayımı doldurup çıkacagım daha çocuklar banyo yapacaklar

3 gündür kaloriferler yanmıyo bizim hava çok güzel.bugün dayanamadık kırlara attık kendimizi

bizimde çok soğuk değil dün akşam 9 da yaktım sobayı
banyodan çıktımda biliyon hemen hastalanıyorum o yüzden yakıyorum sobayı yoksa ufo yetiyo

üzüntümü dışarı vuramiyorum ailem çok üzülüyor.. Patlamaya hazır bi bomba gibiyim off

allah yardımcın olsun gülüm.zaman en iyi ilaç inan bende yaşadım vaktinde şimdihatırlamıyom bile....

hayatım sen 2 kilodamı bukadar inceldin ben anlamadım herhalde:44::44:

selammm fitt hatunlarrrrrrrrrr napıyorsunuzzzzzz
ama ama siz incelirken ben şişiyorum yaaaaaaaaaaaa

ooh ohh ne güzel havalar güzelleşti piknikler başladı

evet evet çocuklarla attık kendimizi..ay her tarafım tutulmuş 1 saat top oynadık spğor yerine geçmiştir.(bu arada piknik alanında herkesin bakışları üzerimdeydi yani )

bizimde çok soğuk değil dün akşam 9 da yaktım sobayı
banyodan çıktımda biliyon hemen hastalanıyorum o yüzden yakıyorum sobayı yoksa ufo yetiyo

aman dikkat et böyle havalar çok aldatır insanı

selam canım iyiyiz ne olsun
normal sen şiş canım bişicik olmaz

:))) Allah iylik versin özlüyorum sizi yaaaa ((
ama siz zayıflıyorsunuz ben şişiyorum diye girmiyorum şişiyorum aslı engel olamıyorum zaten
4,5 aycık kaldı hehe
Allah izin veirrse doğumdan hemen sonra buradyaım

kızlar ben çıkıyom iyi geceler.bugün menü berbat malum piknik faciası

aslım bu arada hedefimi gördüm mü 80 yaptım haberin ola kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…