- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.461
siyahçım üzülme canım allahın izniyle kötü birşey çıkmaz inşallah iyi huyludur tümör olumlu düşünelim olumlu olsun kafana takma sakın kötü olduğu ihtimalini aklına bile getirme bizim dualarımız seninle sen hiç merak etme herşey yolunda gidecek tatlımm ağlayıp kendini yıpratma canım allah şifa versin enkısa zamanda inşallah
aynalar tşk ler...
seda yıkıldım inanki.. tümöre degil eger amaliyat olursam rahmimi alırlarsa ona.. yoksa allaha bir can borcumuz zaten var.. ama ne bilim çok zoruma gitti öle birden diyince boutuda büyük.. yapacak bişey bulamıyorum.. deli gibi oldum sevdiklerimi radım agladım ama yok yetmiyo.. buraya geldim yazdım yetmedi.. eşimi aradım agladım olmadı kardeşlerimi gene öle boşlukta kaldımki anlatamam.. gecen senede bu zamanlar gene böyle bir sorun cıktı... bilmiyorum ya.... kansersem nolur acaba
nasıl tedavisi.. of aklımdan bir sürü şey geçiyor.. yemek yedim catlayana kadar halada yiyorum midemde küçülmüş öle kötüyümki.. valla görsen acırsın halimi.... az dışarı cıksam yürüsem iyi gelir ama hiç halim yok.. of offfffffff 2 ay ya dokroda kızdı 2 ay boyunca gelmezmi insan diye.. ya tahlilleri bir gör hepsi berbat ya cok düşük ya cok yüksek.. herkesin kolstrolü yüksek olur benimki inanalamayacak kadar düşük.. hepsi bir havada ya
gene eskisi gibi olmakdan korkuyorum.. bu sinirle üzüntüyle takrar kilo alacagım.. gerçi benim neredeyse pazartesi nur topu gibi bir kanserim olabilir kilo neki degilmi kızlar
cok guzel canım ama ılk basta vucuttakı su gıdıyor sonra zorlasıyor yag yakımıdün başladım diyete kilom 97.200 idi. şimdi tartıldım 96.100 olmuşum. bir kiloyu verdim mi, yoksa vücuttaki su mu gitti bilmiyorum. şuan regl dönemindeyim. onun şişkinliğide var. inş daha da azalacak kilom.
gene eskisi gibi olmakdan korkuyorum.. bu sinirle üzüntüyle takrar kilo alacagım.. gerçi benim neredeyse pazartesi nur topu gibi bir kanserim olabilir kilo neki degilmi kızlar
kızlar şimdi annem aradı sabah babaannemi hastaneye kaldırmışlar yoğun bakımdaymış kimseye göstermiyorlarmış birden fenalaşmış ay böyle uzakta olmak ne kötü ya hiçbişe yapamamak bir yana ailenin yanında bile olamıyorsun şimdi çıkıyorum kızlar babamı aramam lazım görüşürüzz
siyahçım sende lütfen olumlu düşünmeye çalış
Sedaaa 21 merhaba canım varmı bi haber babannenden
gecmıs olsun canım ınsallah kotu bırsey yoktur:Saruboceq:
marhaba canım çok sağol yoğun bakımdaymış hala yapacak bişe yok bekliyorlarmış ama böyle uzakta olunca insan daha çok merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?