Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkes sporda herhalde ben şuan çalışıyomda yoksa bende olmayabilirdim.neysebakalım bugün neler yapmışım.neler yemişim.valla sabah 1 küçük krep yedim.sakın kızmayın çalıştıgım için evde pek kahvaltı yapamıyorum.eh çocuklara uydum işte .çok az domates salatalık peynir. ögle yemegi küçük kase yogurt yedim.yarım elme 4 erik 4 yenidünya ama ara ara ,akşam yemeginde 1 küçük kase çorba salata

tebrikler canım gayet iyi yemişsin birde spor yaparsan çok rahat verirsim ama öğlen yada akşam 1dilim ekmek felan ye canım yoksa verdiğin kiloları çabuk geri alırsın

sabah 20dak bisiklete bindim.10 dak steper yaptım birazda kendi kendime hareketler falan işte.ama şuan nöbette naparım sabahı nasıl ederim bilemem umarım bişiler kaçırmam.canım felaket bişeyler istiyo.mmmmmmmmmm dondurma çikolata falan .yaaaaaaa regli dönemimdeyim ya ondan 1 2 gün bi atlatsam.zaten elim ayagım çok ödemli.biberiye mate yeşil çay karıştırdım demledim .onu içiyorum şuan .oooooooooof bi sabah olsa..........................

kolay gelsin canım meyve alsaydın yanına çilek felan tatlı isteğini geçiriyor biraz yada kuru kayısı

tuğbacım hoşgeldin canım geçmişi okuyorsun sanırım, herşey karışık benimde canım sıkıldı çok inşallah herkes en kısa zamanda eskisi gibi olur allah herkese şifa versinn

tebrikler canım gayet iyi yemişsin birde spor yaparsan çok rahat verirsim ama öğlen yada akşam 1dilim ekmek felan ye canım yoksa verdiğin kiloları çabuk geri alırsın
evet haklısın ama işte ne yapayım dedim ya temmuz başına kadar baya vermem lazım enaz 10 kilo hiç olmazsa 90 olurum

siyahım öncelikle çok çok geçmiş olsun canım.seni bugün meraktan patladım zaten.allah şifa versin.canını sıkma.şimdi tıp teknoloji çok gelişti.herşeyin bi çaresi var inşllah.şifayı rabbim veriri.yeterki istemesini bilelim.lütfen canını sıkma.çünkü bütün hastalıkların en büyük ilacı moral biliyosun demi.bizlerde dua edelim.inşalah biran önce hayırlı haberin gelir.

neslihan gidiyomusun yaa.offf sensiz deburaların pek tadı çıkmıyo be güzelim.hangi annnen geliyo canım.neyse yinede boşkaldıkça uğramaya çalış.anne işim var pcde desn izin vermezmi.namazfelan kılarken girmeye çalış sende yaa.neyse kendine iyi bak fazla özletme kendini haaaa.

siyahcım kız üzülme parça almaları çok normal inş birşey olmaz canım şimdi doktorlar her hastalığı kanser olabilir ihtimaliyl edegerlendiriyor olsada geç kalmaak açısından
bende ameliyat oldum doktor bana yüzde doksan kanser ihtimali demişti oysa kadın hastalığıymış tahlillerden sonra anlaşıldı şuan seni okadr iyi anlıyorumki ben duyduğumda buhranlara girmiştim şimdi güülüyorum tümörün büyük olması falan okadar önemli degil ya takma kafana
dua et moralini bozma

iyi akşamlar arkadaşlar
ben bugün neler yedim onu yazayım
kahvaltıda beyaz peynir, 3 tane yeşil zeytin, domates ve salatalık yedim.
öğle yarım paket diyet bisküvi ve erik yedim.
akşam bir kase çorba içtim, 2 kaşık sebze yemeği yedim.
2,5 litre su içtim şu ana kadar.
burdan bir video buldum. biraz sonra videodaki hareketleri yapacam. yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum. inş bir sorun çıkmaz. ev arkadaşlarımı kandırmam lazım yoksa tek başıma yürüyemem.
bir konuda fikrinizi almak istiyorum. birkaç arkadaşımı kandırıp biber hapı siparişi verdik iyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. iştahı kesiyormuş o yüzden almak istedim. sizin fikirleriniz nedir bu konuda? öğrenmek istiyorum.

tuğbacım hoşgeldin canım geçmişi okuyorsun sanırım, herşey karışık benimde canım sıkıldı çok inşallah herkes en kısa zamanda eskisi gibi olur allah herkese şifa versinn

sağol canım,amin.aayy nasıl canım sıkıldı yaa.nesliahan hadi neyse de siyahımın durumu beni üzdü.inşallah tez zamnda şifa bulur .ne yazacağımı bilemiyorum inana.düğümlendim.neyse ya keyfim kaçtı benim.

aynalar canım biber hapı dediğn ne.biraz açarmısın.bende elma kromu merak ediyorum doğrusu.

oooo iyi gidiyoooalkisalkisalkis

canım gayet iyi yemişsin kısa sürede rahatça kilo vereceksin sanırım hap konusunda birşey diyemicem canım ben hiçbirini kullanmadım bilgimde yok bukonuda

ay kardeşler ben biraz ara vermek zorundayım bilgisayarları güncelleyceklermiş şimdilik öpüldünüz. neyse gece uzun...........:enbuyukkk:

ay çok bunaldım ben çıkıp biraz hava alacam bisiklet süreyim kendime gelirim belki..şeytan diyor akşam atla otobüse adanaya git ama babam okulunu bırakıp gelme sakın bizde bişe yapamıyoruz bekliyoruz dedi ama burda böyle beklemek çok zor erkek arkadaşımda bir sabah olsun bakalım çok istiyorsan gideriz şimdi bekleyelim diyor neyapim bilemedim siyaha da canım çok sıkıldı çok umutsuz davranıyor çok üzüldüm güçlü olması dua etmesi lazım ben çıkıyorum kızlar hava alıp gelirimm

aynalar canım biber hapı dediğn ne.biraz açarmısın.bende elma kromu merak ediyorum doğrusu.

arkadaşımın ablası kullanmış bir ayda 6 kilo vermiş diyet yapmadan. nette araştırdım. sabah kahvaltıdan sonra bir kapsül alınacakmış, tokluk hissi veriyormuş. bu hapı kullanırken bol su içmek gerekiyormuş. sitede bir uyarı var. tokluk hissi verdiği için yememezlik yapmayın azda olsa yiyin diyorlar. böyle bir uyarı yaptıklarına göre demek iştahı kesiyor diye düşündüm ve sipariş verdim.

kızlar benbu haplara hiç güvenmiyorum bunlar kesin çözüm olsa şişman kalırmıydı sizce
bogazını tutamazsan hiçbirşey çözüm degil yemeden kilo vermek tamamen fasa fiso para tuzakları bunlar

siyahcım ne olur içini ferah tut.allahın izniyle sonucun kötü çıkmayacak inşallah.allah korusun aklına kötü şeyler sakın getirme.dualarım seninle canım.allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…