Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam nişanlanıon mu leyn şıpıdık sevda

yaaa ben sizi hep anlatıcam diyorum unutuyorum yaza düünüyorum bişilerr vallaaa ne bilim kısmettt çok hevesli değilim tabi evlenmeye ama ahmet yurt dışına kariyer için gidebilir eee bende zaten okumak için gitmek istiyodum hepsi bi aradan çıksın diyiverdimmmmmmmmm

ahmet kim ya ben tanımıorum. ne zamandır var nasıl gidio ne iş yapar nedir ne değildir burcu nedir ali yüzü nasıldır alla alla

kızlarr aslının misafire gelicekmiş hazırlık yapıyorrr o yuzden akşam gelecekmişşşşşş haberinizzzz olsunnnn çıtırlarrrrrrrr
yapsın yapsın hazırlık bize de yollasın=)

e hadi hayırlısı olsun canım.çok sevindim.şimdi yaza bi düğün bide nişan var öylemi negüzel:13::13::13::13::13::13::13::13

ahmet kim ya ben tanımıorum. ne zamandır var nasıl gidio ne iş yapar nedir ne değildir burcu nedir ali yüzü nasıldır alla alla

hehehehehehhehe yawrummm dur durrr anlatıcimmmmmmmmmm

ahmet ablamın yakın arkadaşının amcası ama yaşı 27 grafik tasarım ve cnn. yapıyor yani çiziyor kalıptı v.s lisanslarını alıuyorr aman işte karışık baya çok anlayamıyorum hayatım
8 aydır tanıyorum çocuk sürekli yalvarıp duruyordu evlenme teklifi etti yüzüğünü alıp felan ben çocuğa neler yaptım nelererrrrrr hiç anlatmimmmm
koç burcu öyle çok çok çok yakışıklı değil ama karakteri çok güzell akıllı uysal saygılı biri maddi durumuda gayet iyi şükür böyle yani kalben çok bişey yok bende hatta sadece mantık var desem yalan olmaz azcıkta hoşlanıyorumm huhhh böyle yani bukadarcıkkk

e hadi hayırlısı olsun canım.çok sevindim.şimdi yaza bi düğün bide nişan var öylemi negüzel:13::13::13::13::13::13::13::13

sagol hayatım
valla ben çok geriliyorum nişandı düğündü felannn
bizimkiler elbise arastırmaya basladılar bileee sürekli aynı mevzularrr düğün eşya nişan v.s v.s off diyorum

aaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım...şaşırayım bari...
Ahmeti biliyorum durumları da biliyorumda senin kararına şaşırdım..ben aşk olmazsa olmaz diyenlerdenim gerçi acık hoşlanıyom demişsin emmeeeee...
hakkında hayırlısı olsun tabi bu işler kısmet valla...

sagol hayatım
valla ben çok geriliyorum nişandı düğündü felannn
bizimkiler elbise arastırmaya basladılar bileee sürekli aynı mevzularrr düğün eşya nişan v.s v.s off diyorum
başlarda ben de çok geriliyodum ama rutine bindi çokşükür 1 sene oldu biz nişanlanalı çünkü.ama sanırım şurda ençok 1 ay sonra başlar hareketlilik yine.Allah yardım etsin valla
hayırlısıyla sürecin başlasın hele.elimden geldiğince sana tüyolar veririm inş.

kınayı getir aneyyyyyyyyy:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

kınayı getir aneyyyyyyyyy:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

daha kınama 3 ay var ama ozmana yaklaışınca tüyolar isticem kızlar yeri gelmişken söyliyimdüğününm yemekli ve oyunsuz olacagı için,kınam çokgüzel olsun istiyorum.şöyle tüm kurtları dökecek cinsten.ben aklıma geldikçe not ediyorum güzel fikirler.
ay yakında eşya alma telaşem de başlıcak..napsam ben:26::26:

heheheheh zaten yazdım ayşemde şaşırıcak şimdi diyeeee

sağolll ayşemmmmm
ya hayatım azcık biliyosun beni aşık felan olamıyorumm kii hem mantık benim için daha önemli yaaa hem ivettttt azcıkk hoşlanıyorum hatta 2 kere canım bile dedim daha napimmmmmmm

sağolll canımmmm benimmmm
walla ben bizimkilere söylüyorum herşeyi siz ayarlayın ben bi imza atayım tamammm oldu bitti:26::26::26::26::26::26:

Allah seniii.... 2 kere canım deımiş..ben acele etme baskılara boyun egme derimm..gerçi evliliğe bakış açın değişmiştir tecrubelerden dolayı..önceliklerine uysunda.. sadece iyi bir insan diye evlenilmez..

sağolll canımmmm benimmmm
walla ben bizimkilere söylüyorum herşeyi siz ayarlayın ben bi imza atayım tamammm oldu bitti:26::26::26::26::26::26:
Allah seni iyi etsin emi
olurmu kız öyle şimdi böyle düşünüyosun ama sürecin her aşamasına agırlıgını koy güzelim.sahiplenmeyerek başladıgın sürecin takipçisi de olmak istemezsinnişan kıyafetlerinizi bile almaya birlkte gidin.fazla karıştırmayın kimseyiama kimseyi kırmadan incitmeden yapın bunu..mantıgına uygun olması inanki en olması gerekeni.sevgi aşk sonra da gelir.çünkü kadın sonra sevebilir,ama erkek başta sevmiyorsa sonra da sevemez.bırak o seni sevsin senden daha fazla.ilerde sen de seversin zaten
aileni biyere kadar müdahil et sürece,tabi ahmetin ailesi için de geçerli aynı durum.ikiniz yapın ne yapıyosanız.aileler de üzerine düşeni yapsın yeter.
aaman Allah nazardlardan korusun nişanlımla ben bukonuda çok nasipliyiz.inş.sen de en hafif şekilde atlatırsın bu süreci

Allah seniii.... 2 kere canım deımiş..ben acele etme baskılara boyun egme derimm..gerçi evliliğe bakış açın değişmiştir tecrubelerden dolayı..önceliklerine uysunda.. sadece iyi bir insan diye evlenilmez..

wllaaaa ayşemmmm bakış açımm okadarrrrrrrrr değiştikii inannnn 360 derece dönüş yaptım resmen
iyi diye değilde bi çok konuda uyumluyuz hem bende zamanla dahada severim heraldeee zaman herşeyinn ilacıdırrr dimiii ama

anladım beybi. ne denir bilmem ben hakkında hayırlsı sevdik de ne oldu anasını satim bi de mantıgı dene bakalım. umarım iyi olur senin için ayrıca yaşı 27 olsa ne olcek onu da anlamadım. 27 ne ya:s ben mi fosilim

ayyyyyy kıyamamm sana yawrumm yaa nasihat veriyoooo canım benim samimiyetinden dolayı çok çok sağol Allah razı oldun
şimcikk ahmetin ailesiii memlekette burada bi kaç abisi var ama tabiii benim huyumu az çok biliyo hayatıma fazla müdahale edilmesini sevmem
yani burda kimsesi olmadığı içinn ee bizimkiler burda ben nişan alışverişi felan istemem hani aile büyükleriyle gidilir ya eminönü felann hiçç gelememm
ne alınacaksa gidilir alınır mağazadan bir sürü avm varrr huhhh anlatırken bile yorluyorum yahuuuuuuuuuuuu

aaaaaaa deli ya zamanla sevilir mi kıs deli..aynı yatağa gireceksin...gerçi şu az hoşalanma belki çoktur bilemiyorumm...sana biraz tutku lazım canımmmm
tubaya katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…