- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.421
harikasın bebeğimmmmm
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hakkında...
aslında bunların arasında tek bir karar eksik gibi ??
evet git foşurdata foşurdata yüz oooooh yat şöyle sırt üstü suyun kaldırma kuvvetinin keyfini çıkar ooooh .))))
ben gitmedim ama uyuz bir arkim var o gitmiş geçen yıl eşiyle uyuz dediğim titiz yani:) o begendiyse güzeldir. annemle gidicem denize sıfır falan öyle lüks bir yer deil 24 odalı falan aile işletmesi ama temiz ve güzel bir yere benziyor kaz daglarına geziler falan da varmış
dunku karbonhidratlı menum
kahvaltı
yarım paket altınbaşak biskuvi=1 dilim ekmekmiş
1 dilim peynir
5 zeytin
öğle
2 dilim pizza(dilimler ekmek büyüklüğünde kendim yaptım yağ salam sosis falan yok)
1 bardak ayran
ara
dışardaydım burger king ve simtçi yan yanaydı eskiden olsa hamburger menu yerdim ama simitçiye girip zeytinli pogaca yedim :))
akşam
eşimin pidesinden otlandım cok az
3 bardak çay
spor yok
2 kupa yeşil cay
2,5 litre su
ay hankı karar o meleğim
ya deniz tatilini çok sevmiyom aslında ama altınoluk yakın ya..2-3 gunlugune gidilebilir..deniz için
gecen sene gittik bodruma sozde luks bi oteldi hiç begenmedim.bodrumuda ovup duruyolar hiç bişi yok zaten...6 öğün yemek ye yat suya gir yemek ye yat sıkıntıdan patlamıştım..
tam pansiyon olmasın yemegi dışarda da yeriz...rahat bir yatak olsun ve temiz olsun..havuzununda olması gerekmiyo..denize giriyoruz :)
bence hoş bi menü degil .hep hazır ve ayaküstü olmuş..tencere yemegi olmalı enaz 1 ögün...
27/03/2012
sporlar
sabahatan
1 saat bisikllet
30 dak leslie
akşam
1 saat bisiklet
tabi senin bileceğin iş haddime değil ama ben senin düzenli olarakdiyetisyene gitmenden yanayım..çünkü sen cok ugraşsanda bir sağlık problemin var ona uygun sağlıklı bir diyetle geri almayacak şekilde diyet yapmandan yanayım..
seni 2 haftada bir kontrol etmeli..diyet listeni değiştirmeli vs..
bak mali olarak cok gelir dersen kızılayın diyetisyeni var bi tane cokta guzel kilo verdiriyor..fiyatı da cok uygun...50 tl falandı seansı..
benddee geçen dedim eşime biz geçen yıl dnize gitmedikmi tatilde dedim.güldü özledin herhalde dedi.markette deterjanlar deniz kokulu ya dedim özledim vallaaa
biz genelde sarıgerme veya didime gidiyoruz.sarıgermede apart tutuyorduk.3 senedir didimde aynı otelde kalıyoz.bazen kızkardeşlerimle beraber.bi senede yazlık kiralamıştık.ama sevmedim ben yazlık kiralamayı..
hangi kızılay canım? nerdekine gideyim
bakırkoy kızılaydakine cok iyi diyolar..
birde anadolu yakasında altıntepe kızılaya bir arkadaşım gitti dur bulayım diyetisyenin adını..
Bakırköy bana çok ters ayşem ya. ev sarıyerde iş üsküdarda. altıntepe nerede bilmiyorum ama onu bir denerim.
canım ya 2 günmüş 2 gün olmasa bende katılacaktım..1 hafta ek dersi kesiyolar ya
27/03/2012
sporlar
sabahatan
1 saat bisikllet
30 dak leslie
akşam
1 saat bisiklet
ben gitmedim ama uyuz bir arkim var o gitmiş geçen yıl eşiyle uyuz dediğim titiz yani:) o begendiyse güzeldir. annemle gidicem denize sıfır falan öyle lüks bir yer deil 24 odalı falan aile işletmesi ama temiz ve güzel bir yere benziyor kaz daglarına geziler falan da varmış
ben çıkıyorum kızlar bugünpazar vardı oraya gitcem çocuklar okuldan gelirler o vakte kadar..yarın nöbetteyim bugünden onlara yiyecek falan hazırlamam lazım.evide sil süpür offf.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?