Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yawrumm bebğimm ne fosiliiii yaaaaaaaa hehehhehehehehehhehe
hani ablamın arkadasının amcası didimm yaaa amcası diyince yaşı büyük sanma diye belirrttim 27 yaşında olduğunu
yerim seni yaaaaa

rica ederim nedemek
bende nişanda bişy yaptırmadım.nişan bohçası falan.nişan alışverişi falan.pek tarzım olmayan şeyler.sadece yüzükler ne nişan kıyafetlerimizdi alışverişimiz
ama düğün öncesi eminönüne gitmek istiyorum.biçeşit gelenek gibi bişey..tabi mümkün oldugunca az kişiyle
buarada sen istanbuldamı yaşıyosn:44:

vay beeee demek 2 kere canım dedin ha peh peh peh bana bak kaptırmışssın sen baya kendini ya. canım he. vay beeeee

kız sen aklını mı yedin rejim listesinde yan bu ne be bizim konusma kalitesi klavuzunda müşteriye kaç kere isimle hitap edileceği yazılıdır senin aşk kalitesi klavuzunda da kaç kere canım diyeceğin mi yazılı:)))))))))))))))

ayrıca canım demelerini neden saydın ayol. çok alemsin sen ya

valla sende dogru soluyon allah hayırlısını nasip etsin herkes için...

aaaaaaa deli ya zamanla sevilir mi kıs deli..aynı yatağa gireceksin...gerçi şu az hoşalanma belki çoktur bilemiyorumm...sana biraz tutku lazım canımmmm
tubaya katılıyorum

he evet yatak mevzusu var bi de:))) çok derin mevzu o çoooook. bence evliliklerde kavga yatak odasından çıkabilir. ben evlenince benimki ordan çıkar sanırım.

aaaaaaa deli ya zamanla sevilir mi kıs deli..aynı yatağa gireceksin...gerçi şu az hoşalanma belki çoktur bilemiyorumm...sana biraz tutku lazım canımmmm
tubaya katılıyorum

heheheheh tutuku muu
yani zamanla dahada alışırım bence bak ilk başlarda hiç bişy hissetmezken şimdi hissediyorumm alıştım yaniiiii
hem ben romantik biri değilim yapı olarak hani aşkım bile demeyi sevmem ki hiçççç

aman yaaaaaaaaaaa salla gitsin boşvereeeeeeee

tatlım bitanem sen yinede hoşlantının boyutunu iyi analiz et derim ben ve hakkında hayırlısı tabiki

evet hayatım ist. şşlideyimm bennnn

ayyy senle olan cok mutlu olur..genelde kadınlar ilgi bekler..guzel soz sever hahahahahah

öyle aşkım canım cicim demekle romantik olunmaz bence
bana arkadaşlarım seni alan yandı.erkek gibi kızsın birlikte oldugun adamın yanında bari kız gibi davran derlerdi.
bende açıkçası öyle agzı laf yapan işveli bi hatun olamazdım zaten
ama şuan nişanlım onu bukadar mutlu eden başka bi hatun olamayacagını söylüyor herfırsatta:26:
ve ben aşkı yaşayınca anladımki ben aslında duygusal ve romantikmişim(dipnot:nişanlım hayatıma giren ilk adam ve 27 yaşındaydım)ama hala aşkımlı,minnoşumlu sevgilimli konuşamam:26:yapı meselesi.kimi bunu diliyle söylemeyi sever ve becerir de..kimi de bnm gibi derinden yaşamayı seçer..

Son düzenleme:

yaaaa yawrummmmmmmm bewn hani normalde çok sıcak kanlı değilimm ee tabi yaşadığım olumsuzlukları düşününce iyice içine kapanık bişey oldum çıktımm mesela ablam ahmete canım dediğimi duyuncaaa çok sevindi çünki demem normalde ama içimden geldiği zamn söledim bir iki kere hani o manada söledimmmm bebeğimmm

he evet yatak mevzusu var bi de:))) çok derin mevzu o çoooook. bence evliliklerde kavga yatak odasından çıkabilir. ben evlenince benimki ordan çıkar sanırım.

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne bileyim ten uyumu denen şeyden dolayı yani. bir de performans... yani her iki taraf içinde önemli bir noktada sanırım
evet cok onemli...
canım sen cem aldattı dedin ya..zaten konu ne olursa olsun bence pişman olma bitirdiğine..
sen aldatılmayı haketmeyecek kadar değerli bir insansın en başta..
gel-gitlerin olsada cok guclu oldugunu dusunuyorum..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin önumuze bakalımmmm

kesinlikleeeeeeee sana katılıyorum canımmmm benimde zaten hayatıma girin ikince erkektir ahmet biraz nasıl diyim yaaa hani ben hayatı tek yaşamayı seçenlerdenim heralde o yüzden
ve evet illa aşkım demek gerekniyor hemn ben hareketlerimle belli ederim yada ilgimle ne bilimm aman amannn ne zorr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…