- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.481
anladım beybi. ne denir bilmem ben hakkında hayırlsı sevdik de ne oldu anasını satim bi de mantıgı dene bakalım. umarım iyi olur senin için ayrıca yaşı 27 olsa ne olcek onu da anlamadım. 27 ne ya:s ben mi fosilim
rica ederim nedemekayyyyyy kıyamamm sana yawrumm yaa nasihat veriyoooo canım benim samimiyetinden dolayı çok çok sağol Allah razı oldun
şimcikk ahmetin ailesiii memlekette burada bi kaç abisi var ama tabiii benim huyumu az çok biliyo hayatıma fazla müdahale edilmesini sevmem
yani burda kimsesi olmadığı içinn ee bizimkiler burda ben nişan alışverişi felan istemem hani aile büyükleriyle gidilir ya eminönü felann hiçç gelememm
ne alınacaksa gidilir alınır mağazadan bir sürü avm varrr huhhh anlatırken bile yorluyorum yahuuuuuuuuuuuu
heheheheh zaten yazdım ayşemde şaşırıcak şimdi diyeeee
sağolll ayşemmmmm
ya hayatım azcık biliyosun beni aşık felan olamıyorumm kii hem mantık benim için daha önemli yaaa hem ivettttt azcıkk hoşlanıyorum hatta 2 kere canım bile dedim daha napimmmmmmm
anladım beybi. ne denir bilmem ben hakkında hayırlsı sevdik de ne oldu anasını satim bi de mantıgı dene bakalım. umarım iyi olur senin için ayrıca yaşı 27 olsa ne olcek onu da anlamadım. 27 ne ya:s ben mi fosilim
aaaaaaa deli ya zamanla sevilir mi kıs deli..aynı yatağa gireceksin...gerçi şu az hoşalanma belki çoktur bilemiyorumm...sana biraz tutku lazım canımmmm
tubaya katılıyorum
aaaaaaa deli ya zamanla sevilir mi kıs deli..aynı yatağa gireceksin...gerçi şu az hoşalanma belki çoktur bilemiyorumm...sana biraz tutku lazım canımmmm
tubaya katılıyorum
he evet yatak mevzusu var bi de:))) çok derin mevzu o çoooook. bence evliliklerde kavga yatak odasından çıkabilir. ben evlenince benimki ordan çıkar sanırım.
anlamadım niye kız?
heheheheh tutuku muu
yani zamanla dahada alışırım bence bak ilk başlarda hiç bişy hissetmezken şimdi hissediyorumm alıştım yaniiiii
hem ben romantik biri değilim yapı olarak hani aşkım bile demeyi sevmem ki hiçççç
rica ederim nedemek
bende nişanda bişy yaptırmadım.nişan bohçası falan.nişan alışverişi falan.pek tarzım olmayan şeyler.sadece yüzükler ne nişan kıyafetlerimizdi alışverişimiz
ama düğün öncesi eminönüne gitmek istiyorum.biçeşit gelenek gibi bişey..tabi mümkün oldugunca az kişiyle
buarada sen istanbuldamı yaşıyosn:44:
heheheheh tutuku muu
yani zamanla dahada alışırım bence bak ilk başlarda hiç bişy hissetmezken şimdi hissediyorumm alıştım yaniiiii
hem ben romantik biri değilim yapı olarak hani aşkım bile demeyi sevmem ki hiçççç
öyle aşkım canım cicim demekle romantik olunmaz benceheheheheh tutuku muu
vay beeee demek 2 kere canım dedin ha peh peh peh bana bak kaptırmışssın sen baya kendini ya. canım he. vay beeeee
kız sen aklını mı yedin rejim listesinde yan bu ne be bizim konusma kalitesi klavuzunda müşteriye kaç kere isimle hitap edileceği yazılıdır senin aşk kalitesi klavuzunda da kaç kere canım diyeceğin mi yazılı:)))))))))))))))
ayrıca canım demelerini neden saydın ayol. çok alemsin sen ya
he evet yatak mevzusu var bi de:))) çok derin mevzu o çoooook. bence evliliklerde kavga yatak odasından çıkabilir. ben evlenince benimki ordan çıkar sanırım.
nerden anladınnnnn yawrummm
evet cok onemli...ne bileyim ten uyumu denen şeyden dolayı yani. bir de performans... yani her iki taraf içinde önemli bir noktada sanırım
öyle aşkım canım cicim demekle romantik olunmaz bence
bana arkadaşlarım seni alan yandı.erkek gibi kızsın birlikte oldugun adamın yanında bari kız gibi davran derlerdi.
bende açıkçası öyle agzı laf yapan işveli bi hatun olamazdım zaten
ama şuan nişanlım buyaşına dek onu bukadar mutlu eden başka bi hatun olamayacagını söylüyor herfırsatta:26:
ve ben aşkı yaşayınca anladımki ben aslında duygusal ve romantikmişim(dipnot:nişanlım hayatıma giren ilk adam ve 27 yaşındaydım )ama hala aşkımlı,minnoşumlu sevgilimli konuşamam:26:yapı meselesi.kimi bunu diliyle söylemeyi sever ve becerir de..kimi de bnm gibi derinden yaşamayı seçer..
AHAHAHAHAHAH ben de ikizlerim de ordan anladım. hoca hocayı camide deli deliyi heryerde bulurmus :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?