Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahhhhhhhh bee yawrummmmm kesinlikle bence doğru bi karar vermişşsiiiinnnnn kesinlkikleeeeeeeeee

hayırrrrr düğünede gelcennnnnnnnn anlamammmmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

olur düğüne de gelirim :) kaderimse çekerim senin için ama çiğ tavuk yemem mideme dokunur:))

yaaaa kızlarrr havlar düzeldiii ohhh mis gibi diyorum ki bir hafta sonu buluşalımmmmmm sahilde kahve içeriz ne bilimmmm brunch yaparızzzzzzzzz görüşelimmmmmmmmmmm lütfennnnnnn
olsun fadik yine düzelir.sen yeterki kahve ısmarla
valla bana uyarnöbette olmamam lazım ama haftasonuysa:44:nasipse bu pazar başlıyorum inş.

walllaaa inanın kızlarr yanımda olmanızıııııııııı çokkkkkkkkkk isterimmmmmmmmmm
ben gelirim inş ya dert etme sen

kuzu sarmalarım çıtır tavuklarım portakallı pekin ördeklerim en kıymetli yol arkadaşlarım ben huzurdan ayrılıyoreeee spora gidiyoreee ordan da eve tabi.

yapımda ve yayında emeği geçen herkese mckhaaa muckhaaa can hatice türküsü ile veda ediyorum. yarın aynı yerde aynı saatte görüşene dek sağlıcekle kaliverin gariiiii

hadi kolay gelsin cnm görüşürüz..bnde akşam yemeğimi yiyorum.sonra ver elini spor salonu.hyde bakayımm.hobaaaaa

olsun fadik yine düzelir.sen yeterki kahve ısmarla
valla bana uyarnöbette olmamam lazım ama haftasonuysa:44:nasipse bu pazar başlıyorum inş.

ben gelirim inş ya dert etme sen

bana uyar haber edin yeter

walllaaaa banada uyarrr müsait olduğunuz zamanı söyleyinnnn hemncikkkkkkkk uçar gelirim ama bu hafta anneme gitcemm 3 aydır gitmiyorum burnumda tütüyo resmennnnnn

olur düğüne de gelirim :) kaderimse çekerim senin için ama çiğ tavuk yemem mideme dokunur:))

ahhhhhh bebeğimmm yawru ceylanımmmmmmmmmmm ben sana çiğ tavukkk yedirtttmemmmmmmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

haydinnnnnnnnnnn ras geleeee yawrummmmmm ohhhhhh yap sporunu sennnnnnnnn afferinnnnnnnn yawruma benimmmmmmmm
bende öpüyorummmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))

meleklerimmmmm şimcikk bende çıkıyorumm paydossssssss saati geldiiiiii
hepinzii öpüyorum Allah'a Emanet Olun gününüz güzel geçsinn inş. kimse bozamasın moraliniiziiii sabah Allah izin verirse görüşürüzzzz

heheh çok güzell mantık değildir bence sadece tek mantıkla olmaz çünküü=)

hehehehe az kaldı valla başlar yakında telaşların=)

gelürüz tabi şekerim o zaman istanbulda olursam mutlaka gelirimmm

yaaaa kızlarrr havlar düzeldiii ohhh mis gibi diyorum ki bir hafta sonu buluşalımmmmmm sahilde kahve içeriz ne bilimmmm brunch yaparızzzzzzzzz görüşelimmmmmmmmmmm lütfennnnnnn

kesinlikle katılıyorum sana mutlaka buluşalım sanalı gerçeğe taşıyalımm çok istiyorummmmmmmmmmmmmmm

İyi akşamlar arkadaşlar,yorgun bir günün ardından burdayım.Topikte düğün tahan muhabbetleri dönmüş ohhh ohhh yaza düğünler nişanlar....yani zayıflamak için daha çok sebebimiz var.

Ayyy kızlaaar ben okuldan geldiğimden beri sürekli yiyorum,zaten tartıda da 1 gün içinde 600 gram fazla çıktım,çünkü regl olucam,kendimi de şiş hissediyorum.inanın bu güne kadar bu hafta kaçamak yapmamıştım ama tartıyı öyle görünce sinirlerim bozuldu.bugün kantarın topuzunu biraz kaçırdım:26:Sizler nasılsınız?

Oyacım hakkında hayırlı olsun kararın,bence iyi yapmışsın çünkü bir aile kurulacaksa iki tarafından da sorumluluğu eşit olarak yüklenmeleri lazım ve özellikle erkeğin çalışkan bir yapısı olması gerek,İnşaallah karşına gönlüne göre biri çıkar ve umduğun hayatı yaşarsın.

Hayırlı olsun fadikçim umarım herşey gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…