- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.541
oya senin konuşma tarzına bayılıyorum,çok tatlısın arkaaşım yaaa.anladım beybi. ne denir bilmem ben hakkında hayırlsı sevdik de ne oldu anasını satim bi de mantıgı dene bakalım. umarım iyi olur senin için ayrıca yaşı 27 olsa ne olcek onu da anlamadım. 27 ne ya:s ben mi fosilim
günaydın meleklerim gününüz aydın gönlünüz şen huzurunuz daim olsun.
günün ilk haberi: cem den ayrıldım. uzun zamandır düşündüğüm mantık çerçevesinde süzdüğüm şeyleri birleştirdim ve aslında cem le birbirimize göre olmadıgımıza karar verdim. uzuuuun uzun detaylarla boğmayacağım sizi haber edeyim dedim. Bu sabah itibariyle komple bekarım
27/03/2012 mesay çizelgesi
aynalar + emidaf + hazos87 + fiyona07 + nilipus + tedis + melekayşe + 1,73 + oyagibi = herkeşlerrrrrr 7+
rainandthesun : izi istemiş aslı ne karar verdin bilmiyorum canım ama sanırım izin aldığı için cezaya kalmadı
Eminecim sen gelmişsin,hoşgeldin nasılsın canım?ben şimdi çıkıyorum ama akşam yine gelmeye çalışırım.herkese selamlar..
İyi akşamlar arkadaşlar,yorgun bir günün ardından burdayım.Topikte düğün tahan muhabbetleri dönmüş ohhh ohhh yaza düğünler nişanlar....yani zayıflamak için daha çok sebebimiz var.
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 porsiyon bol yeşillikli patates salatası
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük tabak öğlenki salatadan
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
-4 kaşık bezelye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum(aslında bu yediklerimden sonra hiç de yüzüm yok hala yiycem demeye)
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
-4 kaşık bezelye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum(aslında bu yediklerimden sonra hiç de yüzüm yok hala yiycem demeye)
çook kötü haberim var sanırım idrar yollarımı üsüttüm yaaaa acayip yanıyorum +++++++++++ sağ bademciğim yine acıyor offffffffffff
ayyyy süper olur...ben varımmm...cumartesi olursa kesin gelirim..yaaaa kızlarrr havlar düzeldiii ohhh mis gibi diyorum ki bir hafta sonu buluşalımmmmmm sahilde kahve içeriz ne bilimmmm brunch yaparızzzzzzzzz görüşelimmmmmmmmmmm lütfennnnnnn
walllaaa inanın kızlarr yanımda olmanızıııııııııı çokkkkkkkkkk isterimmmmmmmmmm
inşallahhh yazın denk gelirseebencede kesinlikle gidelim denk gelirse
geçmiş olsun noldu canım havalar bir tuhaf bende de gel-gitler varçook kötü haberim var sanırım idrar yollarımı üsüttüm yaaaa acayip yanıyorum +++++++++++ sağ bademciğim yine acıyor offffffffffff
birazcık azcık fazla olmuş ama regl donemi bole krizler oluyo maalesefBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-tere,domates
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-2 dilim katmer
-biraz peynir
ARA
-2 dilim katmer
-1 küçük dondurma
-4,5 tane cips
AKŞAM
sporunda menunde guzel cnmbugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+1 yumurta+2 dilim peynir+2 parça sucuk+domates salatalık biber(arkadaşıma kahvaltıya davetliydim de)
öğle:yemedim
akşam:2 dilim kepek ekmeği+3 tane yağsız kabak mücver+1 kase yoğurt
4 litre sıvı tükettim
spor:sabah spora gidemedim
birazdan 30 dk.koşu bandı+30 dk.pilates düşünüyorum
ben sülümana takılıyomm...kızlar bugün kimse yok ya.herkes süleymana ya da kuzeye mi takıldu
annnaaaaammmmmmmmm kız gene mi hasta oldun.kendine dikkat et canım geçmiş olsun
bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+1 yumurta+2 dilim peynir+2 parça sucuk+domates salatalık biber(arkadaşıma kahvaltıya davetliydim de)
öğle:yemedim
akşam:2 dilim kepek ekmeği+3 tane yağsız kabak mücver+1 kase yoğurt
4 litre sıvı tükettim
spor:sabah spora gidemedim
birazdan 30 dk.koşu bandı+30 dk.pilates düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?