- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.601
bebekle hastalanmak çok zor oluyor canım yaa dikkat et bakalım..ben dün bi rahatsızlandımda valla defneninde sürekli üstüme çıkası gedi çok zor oluyor yaa..çok geçmiş olsun canım
bi saattir sapığa bak sen anlıyorum yazdığını dönüp dönüp okuyorum aslının yazdığını nerde saapıklık olmuş diye :)) asıl sapıtan benim yorgunluktan aslında..
aaaaaaaaa şok şok şok neler olmuş ölee off valla çok yorgunum yarın detaylı bi geçmiş yaparım artık...ayy oyaya üzüldüm hani emeğine yıllarına üzüldüm,ama yeni sayfa açmasına kendini salmamasına çok sevindim güçlü arkadaşım benim....fadikimede çok sevindimm.....sende bol su iç canım bol bol çişe çıkhazalımada büyük geçmiş olmuşş...
ayy ayşe böle güzel oldu olmazsa biz direk sana soralım neler oldu diye :)))
sabah
yemedim
öğle
6 susamlı çubuk
2 bardak çay
akşam
1 börek
1 dilim tavuk göğsü
4 kaşık patates salatası
2 bardak çay
kötü bir gün oldu :26:
yaa işte stres yaptıkça yemek yemek yerine spor yapsan yemeğe çok yönelmezsin..çünkü moral bozuk olunca yemek yemek istemenin sebebi mutluluk hormonu yaygılaması aynı hormonu spor yappınca da salgılıyomuş vücud bol bol hopla zıpla sen yemek yerine :)
aaaaaaaaa şok şok şok neler olmuş ölee off valla çok yorgunum yarın detaylı bi geçmiş yaparım artık...ayy oyaya üzüldüm hani emeğine yıllarına üzüldüm,ama yeni sayfa açmasına kendini salmamasına çok sevindim güçlü arkadaşım benim....fadikimede çok sevindimm.....sende bol su iç canım bol bol çişe çıkhazalımada büyük geçmiş olmuşş...
ayy ayşe böle güzel oldu olmazsa biz direk sana soralım neler oldu diye :)))
bugünkü menüm
SABAH
2.5 dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
domates roka maydanoz salatalık çay
ARA
1/2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek
ÖĞLE
1 tane magnum:26:
AKŞAM
3 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 tane elma
günboyu 2.5 lt su
SPOR
25 dk koşu bandı
15 dk kross
50 dk aletli çalışma ve karın ve kalça egzersizleri
kızlar dün acayip bişi oldu yataktayım
böyle acayip oldum elim ayağım boşaldı
kendimi boşlukta hissediyoum titremekten kendimi alamıyordum sol kolum filan uyuştu bounumun sol tarafı filan
dedim kalp krizimi geçiriyom :18::18::18:
onun yorgunluğu var üstümde uyuyamadım gece
gunaydın fıstıklı baklavalarrrrrrrrrr
günaydın bidanem nasılsın bugün?
iyiyim çikolatam sen nassın acep??iyi gordum seniii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmmmmmmmm
:))) idare ediyorum kuyruğum dik:) oturdum vardiya yapıyor ve zeki müren dinliorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn meleklerimmmmmmmmmmmmmm
zeki müren falan biraz tehlikeli mi ne..daha cıstak cıstak bişiler dinlesen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?