- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.961
3 makina çamaşır salon cam çerçevesil.salon yatak odası koridor duvarlarısildim.of tuvalet banyoya ilaç döktüm şimdi bekliyom temizleyecegim şimdi...
anamm emoşşşş bu ne enerjii duvar bilem silmişsinnnn helal vall abenim kaldı hemde p.tesi gününee yarın dershaneden geç çıkıyorum yemek falan akşam oluyor
yarın annem boya yaptıracak orda olurum tüm gün.pazarteside nöbet var bugün ne yaptım yaptım yoksa kalıyo...
ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...
aa niye öyle diyorsun özge ya ne güzel vermişsin işte bu hafta ama veremesen hadi neyse=(((
ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...
canım ben diet filan yapmıyorum ama kilo bi şekilde gidiyor defneden ötürü...kendime bile vakit ayıramıyorum burayada iki arada bi derede girip sırf 7 msj doldurmak için giriyorum bi faydam yok yaniiii...o yüzden aslıcığım bu sefer ben ciddi ciddi gidiyim sende daha istekli bi arkadaş al buraya...
ekmek arası makarnadan iyidir.
Soguk ve yağmurlu kapalı birgün............
Ben çıkıyorum çok iş var
sabah kahvaltıda çok kaçırdım toparlamam lazım kenidimiii
Yok böyle olmuyacak..
Toplan emine topla
kızlar artıkın kendimi bu sefer tamamen diyete vermem gerek..
Bugün itiberi ile.
Nöbette başarı hikayelerini okudum çok etkilendim.
Haziranda 80 olmam lazım
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben sizesadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni küstüm size ben
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by
kız hala geçmedi bi işe yaramadı daha antibiyotik offffff=))))))))))))sağol tatlım
yaa bi evlenen pişman bi evlenmeyen
3 makina çamaşır salon cam çerçevesil.salon yatak odası koridor duvarlarısildim.of tuvalet banyoya ilaç döktüm şimdi bekliyom temizleyecegim şimdi...
hayırdır sen niye sıkılıyon kız
benimde sıkılıyor akşam arkadasa gitcez allahtan hşç evde durasım yok
duvar alçı saten silmeden olmuyo çocuklar olunca top oynuyola elleriyle kirletiyola.
çırtçırtlı mop paspaslardan var kolay oluyor duvar silmek vakit ayırmak lazım sadece
büyük oglum dersaneye gitti.küçükle eşimde tuvalet ve banyoya döktügüm çamaşır suyunun kokusuna dayanamadılar avm ye oynamaya gittiler..
bende kalan işleri bitireyim.
öptüm hepinizi..
aslım yarın dedigim gibi annemlerde olcam geceye gelirim ancak giremezsem izinli yazın büyük ihtimal geçte olsa girerim.ama haberiniz olsunyinede
herzaman değil de arada böyle gelditler oluyo işte:44::44:.Allahtan uzun sürmüyo:44::44:canım sıkma kendini bişeye ya evlilik güzel şey stres yapcak bişi yok ki=))))))))))))
yaa bi evlenen pişman bi evlenmeyen
nasıl yani düzenli giriş yapmadıgım için???:44::44::44::44:düzenli giriş yapmadığın için olabilir mi canım
nelerle uğraşıyorsun ev gelinlik filan bitti mi yoksa yani mi başlıyorsun cnaım
bu koşuşturmada çok kilo veriliyor diye biliyorum inş sende de öyle olur
herzaman değil de arada böyle gelditler oluyo işte:44::44:.Allahtan uzun sürmüyo:44::44:
aşağıda görüyorum hoşgeldin tuba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?