Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 makina çamaşır salon cam çerçevesil.salon yatak odası koridor duvarlarısildim.of tuvalet banyoya ilaç döktüm şimdi bekliyom temizleyecegim şimdi...

anamm emoşşşş bu ne enerjii duvar bilem silmişsinnnn helal vall abenim kaldı hemde p.tesi gününee yarın dershaneden geç çıkıyorum yemek falan akşam oluyor

anamm emoşşşş bu ne enerjii duvar bilem silmişsinnnn helal vall abenim kaldı hemde p.tesi gününee yarın dershaneden geç çıkıyorum yemek falan akşam oluyor

yarın annem boya yaptıracak orda olurum tüm gün.pazarteside nöbet var bugün ne yaptım yaptım yoksa kalıyo...

duvar alçı saten silmeden olmuyo çocuklar olunca top oynuyola elleriyle kirletiyola.
çırtçırtlı mop paspaslardan var kolay oluyor duvar silmek vakit ayırmak lazım sadece

büyük oglum dersaneye gitti.küçükle eşimde tuvalet ve banyoya döktügüm çamaşır suyunun kokusuna dayanamadılar avm ye oynamaya gittiler..
bende kalan işleri bitireyim.
öptüm hepinizi..
aslım yarın dedigim gibi annemlerde olcam geceye gelirim ancak giremezsem izinli yazın büyük ihtimal geçte olsa girerim.ama haberiniz olsunyinede

ayy kızlar ben dün giremedim cezaya kaldım sanırım aslıcığım sen bana yine kızacaksın ama ben artık ne rejim yapıyorum ne doğru düzgün sayfaya girebiliyorum çünkü defne den pek fırsatım kalmıyor...ben artık yararlı olduğumu düşünmüyorum takım adına...ayrılmak istiyorum eğer izin verirsen... yaa hepinizi çok seviyorum ama daha yararlı birini alırsınız en azından takım içinde motivasyon artar biraz daha olmamı hee...

aa niye öyle diyorsun özge ya ne güzel vermişsin işte bu hafta ama veremesen hadi neyse=(((

aa niye öyle diyorsun özge ya ne güzel vermişsin işte bu hafta ama veremesen hadi neyse=(((

canım ben diet filan yapmıyorum ama kilo bi şekilde gidiyor defneden ötürü...kendime bile vakit ayıramıyorum burayada iki arada bi derede girip sırf 7 msj doldurmak için giriyorum bi faydam yok yaniiii...o yüzden aslıcığım bu sefer ben ciddi ciddi gidiyim sende daha istekli bi arkadaş al buraya...

canım çalışırken bile vakit ayırabilirken şimdi mi ayıramıyorsun

ekmek arası makarnadan iyidir.

bazen meyvede makarna kadar zararlı olabilir canım zamanı ve miktarı önemli

Soguk ve yağmurlu kapalı birgün............
Ben çıkıyorum çok iş var

burasıda kapalıydı bugün bahar geldi diyoruz sonra hooopp tekrar soğuklar geliyo

haftasonları ister istemez kaçıyo ailece kahvaltı yapılınca sonuç bu
ailemden uzak olmamın faydasını yaşıyom ben

düzenli giriş yapmadığın için olabilir mi canım
nelerle uğraşıyorsun ev gelinlik filan bitti mi yoksa yani mi başlıyorsun cnaım
bu koşuşturmada çok kilo veriliyor diye biliyorum inş sende de öyle olur

kız hala geçmedi bi işe yaramadı daha antibiyotik offffff=))))))))))))sağol tatlım

doktora gittin mi canım ya artık çok uzun sürüyo hastalıklar benim 1 ay sürmüştü hatırlarsan herşeyin düzeni bozuldu

3 makina çamaşır salon cam çerçevesil.salon yatak odası koridor duvarlarısildim.of tuvalet banyoya ilaç döktüm şimdi bekliyom temizleyecegim şimdi...

ohh ellerine sağlık canım tertemiz olmuş ev
bazen düşünüyorumda evliliği yapamam ben ya çok yorucu

hayırdır sen niye sıkılıyon kız

bilmiyorum canım hep aynı şeyler galiba ondan sıkıldım

benimde sıkılıyor akşam arkadasa gitcez allahtan hşç evde durasım yok

gez canım gez imkanınız varsa gezin

duvar alçı saten silmeden olmuyo çocuklar olunca top oynuyola elleriyle kirletiyola.
çırtçırtlı mop paspaslardan var kolay oluyor duvar silmek vakit ayırmak lazım sadece

yine duvar simek çok zor ya

tamam canım görüşürüz

nasıl yani düzenli giriş yapmadıgım için???:44::44::44::44:
yok be güzelim daha yeni yeni başlıyo.bidahaki aydan sonra ise nefes alamam herhalde.bazen bunalıyorum işte.geçecek inşallah.biraz sabır biraz özveri gerek hepsi bu

herzaman değil de arada böyle gelditler oluyo işte:44::44:.Allahtan uzun sürmüyo:44::44:

canım bu çok normal insan hayatı ile önemli kararlar alırken hep stres yaşar sen nişanlını seviyormusun o seni seviyor mu anlaşıyor musunuz tamam geri önemli değil
sıkma canını herşey güzel olacak. allah evlenenlere yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…